- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Micro Four Thirds
- Milyen RAM-ot vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzuL
tag
ez baromság.
During each tick, the server processes incoming user commands, runs a physical simulation step, checks the game rules, and updates all object states. After simulating a tick, the server decides if any client needs a world update and takes a snapshot of the current world state if necessary. A higher tickrate increases the simulation precision, but also requires more CPU power and available bandwidth on both server and client. (ezt te magad is kimásoltad már). ha belegondolsz ebbe, akkor ez azt jelenti, hogy a szerver másodpercenként (átlagban) 100-szor megnézi a helyzetedet, milyen fegyvered van, hp-dat, stb. ha tegyük fel 20 ember van a szerveren, akkor ehhez sokkal nagyobb gépigény szükséges, és nem tudja 100-szor megnézni mindenkinél ugyanezt, mintha csak 10-en lennének, tehát csak mondjuk 50x futtatja végig. így máris feleződött a tickrateünk. -
sNORh
addikt
bytech van nektek is v mi?
akkor nektek vagyon eltalálták, az egyik configos feljött war közbe és látta hogy mit irnak, és lelépnek, szal nema levegőbe beszélek..
100 tickes serveren hallgatnék és jáccanék, max beirnám hogy ez pöpi server.. de ha nem igyvan miért ne nyilváníthatnám ki az önálló véleményemet? amiben a klán és az összes ellen egyetért.. -
-
sNORh
addikt
most volt fent a serverünkön a spanod "HelLGeaR|AnorexiasGrizzli", mivel küzdünk a hostingal Bytech.hu, semmihez nemértenek, HLTV-t kell szerintük hívni hogy legyen tv a serveren, jeleztem neki hogy a HL2 motorral ez lehetetlen XD, és a spanod feljött okoskodni, a nagy high "confogosok" hivták, akiknek megkelett mondanunk hogy hol lehet megnézni mennyi tickel megy a server XD szint megvan.. és aszonta haverod "100 tickes server, 80 és 120 tick között ugrál ez normális" jelzem 120 nem is lehet,meg hogy nézzünk tickről fogalmat, amit mi nézünk az nem a tick (ping alatt 2. sor) -.- de a server 25 tickig lemegy, és nekik normális..
ne válasszátok ezt a hostingot.. analfabéta hozzánemértő gyermekek.. nemhiába 1200ft-ért osztogatják a servert -
darál0w
Jómunkásember
idejöttél, beírtál vmit vmilyen klánrol, csak ugy a tudomásunka attad, mi meg lereagáltuk. vagy nem kellett volna semmit írni rá? akkor minek írtad be?
ezen nem kell megsértődni.
elég régen játszom már, figyelemmel kísérem mi hogy miért hol...
de 1x sem hallottam roluk, akik még nem buktak wart és számos kupát nyertek...és elég rég ota nem is játszanak holott 2007ben alakultak. ha ez számodra nem vicces
hát sértődj meg
-
Genius007
őstag
Te most erre a Magyar speciális kommandóra gondolsz?
2004 óta vagyok scene tagja, de megmondom őszintén erről a teamről még sosem hallottam, pedig folyamatosan követem az eseményeket.
" waron nem igazán vesztettek és kupát is nyertek. "
Lowok ellen?
Meg milyen kupát nyertek? Kézzel foghatót, vagy NC-t?
-
Genius007
őstag
" már van 2 ex Hsc sünk "
Őőőő WTF?
Ezt most úgy mondtad, mintha Reason-Gaming-ből igazoltak volna át hozzád - hozzátok, vagy valami ismert(ebb) Teamből. -
Genius007
őstag
sv_minrate "30000"
sv_maxrate "30000"
sv_maxupdaterate "100"
sv_minupdaterate "100"
sv_maxcmdrate "100"
sv_mincmdrate "100"És kész!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, lehet csak a War szeron ilyen a config miatt nekem, de ha valaki szar rate-el akar feljönni, akkor azt a server automatikusan átállítja, szóval senkinek nem kell bajlódni a rate-jeivel.
Bár gondolom Mani admin plugin és a többi sír, ezért kickeli.
Mellesleg ha nem ennyi a rate, akkor kick, azzal az üzenettel, hogy.console -> rate 30000;cl_cmdrate 100;cl_updaterate 100
Viszontlátásra.
-
TGuru
tag
25K 100 100 a fagyasztás alatt mit értesz?Mert elég idegesítő pl az amikor kickelnek ilyen miatt és nem tom beállítani mivel csak játék közben jön elő a consol
Egy olyan megoldás is lehetne,h mondjuk ütögesse,de úgy,h minden ütéssel veszítsen 5hp-t
biztos annak örülnének
amúgy van olyan szerver ahol 45K-s rate a követelés -
Kitöröltem mindent a maps mappából, de akkor is ugyanez, a teljes üzenet:
Connecting to 80.249.166.150:28020 ...
Connected to 80.249.166.150:28020Counter-Strike: Source
Map: de_westwood
Players: 5 / 12
Build 3945
Server Number 9
Bad CRC for maps/de_westwood.bsp
Server is enforcing consistency for this file:
maps/de_westwood.bspHost_Error: Server is enforcing file consistency for maps/de_westwood.bsp
Mire kipróbáltam volna valamit amit a neten találtam addigra átváltottatok de_dust2-re, az meg megy.
-
nosferatue
tag
Este én is meglesem a szerveretek, tegnap hosszú idő után felmentem egy magyar szerverre, nem sok kellemes élménnyel gazdagodtam. Ha valakit lelőttem akkor jött a chatbe vagy voice-ba: "hát nem hiszem el, megint bemakkolt ez a f@sz". Úgy fél óráig bírtam aztán feladtam.
Főleg dod:s-el játszom source modokból, érdekes módon ott a fiatalabb játékosok felveszik az idősebbek stílusát, ergo nem káromkodják végig a játékidőt, igaz főleg angol szerverekre járkálok.
Ha a játékért játszotok, ott a helyem
.
-
Voltam a szervereteken, nagyon fasza, gratulálok!
Ami elsőre feltűnt, hogy viszonylag pontos a hitbox, olyan találataim is voltak amik eddig szinte soha CS:S-ben.
Emiatt már egy párszor sírtam itt s azt hiszem ti mondtátok, hogy a sok mod is elcseszi, kérdeztem is, hogy nálatok mennyi vagy mik futnak, de addigra pont leléptél.
A másik ami nagyon tetszett, hogy mutatja mennyi HP-t vett le egy találat, ilyet máshol még nem láttam, de kifejezetten hasznos.
Ja és az nálam meg pont szimpatikus, hogy "kihalt", nem szeretem ha 8-10 embernél több van.Viszont lenne egy gondom is, ha olyan map fut épp ami nem az alap játék része, akkor nem tudok fellépni, ezt a hibát kapom:
Server is enforcing consistency for this file:
maps/de_winter_dust2.bspMás mapnél is volt ez, a legtöbb szerón ilyenkor egyszerűen letölti, nálatok erre nincs lehetőség vagy valami más miatt van?
-
Djuree
félisten
én 1.2-vel kezdtem még anno sok-sok éve, ott még teljesen más volt. ott még KELLETT célozni és volt is hatása. ebben a source-ban már úgy össze-vissza vannak a hitboxok meg a hatásmechanizmusok megcsinálva hogy az valami szörnyű. olyan mintha a fejlesztők mindig hozzáraknának valamit, de nem néznék meg kompatiblis-e az előző verzióval, és így megbolondul az is ami jól működött.
de azért így is valami frenetikus hangulatú játék, a hibáit meg kell szokni, mindig nyomom egy kicsit ha épp ráérek -
Genius007
őstag
Tudom ki vagy, de velem 100% hogy nem clanoztál O.o
Én egy lapon letudom írni kikkel voltam 1team a 3év alatt, és Te biztos, hogy nem szerepeltél benne.Djuree: Hát az emberi hülyeség, az nagyon feltud idegesíteni, szóval ...
Na meg Te csak csöndbe legyél, WCS-zésen kívül mást nem ismersz. -
.House
csendes tag
Huuh ,ekkora célkeresztel hogy lehet játszani ?
Nekem vagy alap small ,vagy 3600-as ,attól függ milyen map ...
Váltogatom.
1sttorrent szeron járszok ,akit érdekel írjon pü-t
Raul Configgal nekem 30-70Fps körül mozog 1440x900-ba ,árnyékon kívül minden alacsonyra véve.
Statom elég változó Itt egy kép -
Genius007
őstag
Múltkor Te irtál nekem angolul ?
Mert Te írtál friendsbe ökörségeket, amikor el is küldtelek, de nem tuti, hogy Te ültél a gép mögöttMod.:
Tudod mi a nagy harci helyzet ?
Hogy nekem fent sem vagy friends-be! Kitöröltél?
Van egy olyan érzésem, hogy tényleg behúzta valaki az accountodat, és kitörölgette a friends-eket! -
Szuperboci
senior tag
Kissé megkésve de reagálok
:
Persze sokan csalnak,elhiszem de könyebb valakire ráfogni , hogy csal minthogy jól játszik.Személyes vélemény , egy szint felett már nem csalnak az emberek,mivel ehez a játékhoz emberileg,logikailag is fel kell nőni,és az nem 13-14 éves korban történik meg.(legtöbbünknél).Persze vannak kivételek,de aki már komoly csapatba játszik,támogatást kap esetleg fizetnek is neki hogy játszon(persze nem magyarországon),az nem fog keresztbe tenni saját magának ilyen alattomos dolgokkal.Szerintem.
-
illusiON
őstag
fogalmam sincs mi a skill nekem olyan nincs
egyébként meg, gondolj bele nem nagyjából tarolsz hanem tudod hogy 2 centire (sztem inkább centiben kell elvonatkoztatni ahogy észrevettem mostanában
) a kereszttől adja a headet akkor máris nyert ügyed van
hát, akkor ne halj meg és nem kell várni hogy újraéledj engem ez szokott motiválni publicolás közben
-
illusiON
őstag
fölösleges célkereszt nélkül megtanulni játszani, úgy még annyi fogalmad sem lesz hogy hova adja a szerver a lövéseket meg a játék
pont tegnap (vagyhát, ma
) este dumálgattunk róla ki mekkora crosshairrel tolja
meg inkább ne ilyen ditmeccseken játssz, nem unalmas egy idő után?
-
satomee
senior tag
"Megkülönböztetni a csalókat a jó játékosoktól" -maximálisan egyetértek, és pont ezért érdekel a téma.De nem fogom kipróbálni egyiket sem,akár biztonságos akár nem,egyszerűen nekem nem ér annyit hogy a legkisebb kockázatot is bevállaljam emiatt.Ezért kérdeztem hogy található e valahol az ismert csalásokról valamiféle gyűjtemény vagy ilyesmi... És úgy igaz ahogy Djuree mondja,haverokkal is csak a tiszta játéknak látom értelmét...
illusiON: ezt most akkor vegyük egy kihívásnak...?
MOD: én ma tuti nem leszek... -
Djuree
félisten
igen csak sajnos ez is olyan mint a kábszer, aki egyszer kipróbálta könnyen rászokik
én azt mondom aki egyszer kipróbálta azoknak 80%-a használni is fogja ha VAC ha nem. ráadásul a VAC elég primitív, aki ért a programozáshoz annak vicc írni egy algoritmust ami "elfedi" a cheatet. még azt is meg lehet csinálni hogy spectben sem látsszon....én nem tudok annyira programozni de lehet én is meg tudnám csinálni -
Genius007
őstag
Hallod, ezt most magadtól írtad, vagy google segítségével ?
Amúgy WH-ba:
-XQZ: csak a játékosok, de azok teljesen átlátszanak a falakon
-bone wallhack: a játékosok váza látszik csak át a falakonEz a kettő a jó szerintem
Tudom csúnya dolog csalni, de néha kifejezetten jó a WH.
Mármint ezt úgy értem, hogyha WH-val tolod BOT-ok ellen, akkor sokat lehet tanulni, hogy hol mit ad be, hol kell lőni, ha a fakaput lövöd, stb ...
Nekem volt hogy fakapun keresztül osztottam az 1-1 golyós fejeseket, és azt hitték csalok, közben pedig csak BOT-ok ellen gyakoroltam, és úgy tudtam, hogy hol kell lőni ... -
Genius007
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TV antenna és jelerősítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Synology NAS
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest