Új hozzászólás Aktív témák

• Nova91

tag

Van egy fél megoldásom erre a bizonyos 3800 & 4800 széria problémára ami kellemetlenséget okoz pl.: Nuke felső lerakó fény stb... A fél megoldásra még kitérek: Belépsz a játékba konzolba beírjátok: mat_dxlevel 80.00 (elvileg csak ezt engedi a zblock-os szerverek) majd utána bemész a optionsba amit csak tudsz felraksz maxra (nem minden opció elérhető dx 8-ban, de persze egyén függő én max-on élvezem a játékot) utána keresel egy nuke-os szervert és szép minden. Fps nem változik semmit, grafikában nem igazán láttam különbséget. Azért mondtam a fél megoldást mert utána át akartam rakni dust2-re és valami hibát kiírt. Próba szerencse lehet nekem is menni fog majd próbálgatom. És amíg nincs AMD féle javított driver jó lesz így is a game. Egyébként nem 1 külföldi fórumon panaszkodnak erre beleértve az AMD gamer fórumát is szóval úgy gondolom lesz megoldás csak nem tudom mikor mert ha a 3800-as széria óta megy a sírás külföldi fórumokon nem értem mit pöcsölnek! Sok sikert várom a vissza jelzéseket!

Új hozzászólás Aktív témák