- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Djuree
félisten
válasz
h.adam.92 #7592 üzenetére
jó movie. bár azért látszik pár dolog. haverokkal csinálta, látszik a minimális élet, mindenkinek 1 lövés, akár testre is és halál. plusz nem nagyon lőttek rá sem. meg még nem is látta hogy van ott valaki, de már lőtt a wp-vel. ez is gondolom meg lehetett beszélve. lan partyn meg lehet ilyeneket játszani. amúgy igényes movie...
-
raczger
őstag
válasz
parandroid #7591 üzenetére
Mostanság inkább másik játék köt le, de majd ha vége lesz a vizsgaidőszaknak biztos megint bekockulok (februárban is ~50-60 órát cséztem a 2 heti statisztika szerint).
GabN73: Steamen mással nem játszok, de egyébként egy másik játékkal heti szinten olyan 10 órát játszhatok, tehát az 2 hetente 20h. Anyám állandóan azzal nyaggat, hogy már megint játszok és nem tanulok
-
satomee
senior tag
válasz
parandroid #7591 üzenetére
Soha! Jó gyereknek lenni...
-
h.adam.92
őstag
pfuu ezt nézzétek: Destiny 3
nálam eddig ez az egyetlen 10/10-es movie
gyönyörű lövések, fasza vágás, fasza zene.
majd a HQ-t toljátok be, mert kicsit ratyi a minőség. (sajan sourceradio vmiért nem müxik azért van ez)
dumi ez még neked is be fog jönni -
raczger
őstag
Akkor mosd folytassuk a versenygést, hogy ki játszott kevesebbet
1.1h
-
h.adam.92
őstag
gyááááááááááááááá xxXXDDDD
-
GabN73
addikt
valaki tud esetleg high teamet ahová van tgf?
egy normális klán sincs akik komolyan gondolnák és nem lowok... -
Genius007
őstag
A monitoros témát beszéljétek már meg a monitoros topik[ok]ban.
Már 987564121854321 hozzászólása csak ezt látom. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
parandroid #7563 üzenetére
Én hiszek neked, de a képarányosat azért sem értem, mert én nekem vlt egy 1024-es és egy 1280-as moncsim és tényleg nem vettem észre a képernyő nagyságon semmi mást. Lehet, hogy az én szememmel van baj. Persze ha egy képet áttömörítenék, talán észrevenném, de így a 2 monitor között nem láttam képaránybeli eltérést pont.
-
parandroid
félisten
válasz
Vasinger! #7560 üzenetére
A TFT képpontjai felől megnyugodhatsz, annyi. A CRT pedig annyi képpontból áll ,amennyire beállítod,teljesen más technológiai, nem fizikai pixelekből épül fel, így nem is okoz gondot nála a felbontásállítása. A képarány persze itt is fix, a legnagyobb probléma pedig a frissítési frekvencia.
A következő matematikai művelet pedig házi feladat:
1280 / 1024 = _______
1024 / 768 = _______
- Ha ugyanazt a számot kaptad mindkettőnél, akkor megbuktál.
- Ha nem, akkor gondold végig még egyszer ezt az azonos képarány dolgot.Szorgalmi feladat: végy egy 1024x768 pixeles képet (neten könnyen találsz, sztenderd háttérképméret), és méretezd át 1280x1024 pixelre. Ha nem látod a különbséget, akkor keress fel egy szemészt. Az, hogy zavar-e a torzított kép, vagy nem,az más kérdés, attól az még torzított lesz.
p
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
SQX_Barto #7561 üzenetére
A botok nincsenek se előnyben se hátrányban, e felől nyugodj meg szerintem. Az a lényeg, hogy neked legyen 25/30k 100(1) 100(1)-es a rated és no problem. De javítsatok ki, ha rosszul tudom én csak tapasztalatból mondom.
A mapszerkesztéshez meg source SDK-val kell szenvedni.
-
SQX_Barto
addikt
Valaki otthon van pályaszerkesztésben?
Szeretném az aim_aztecplace_css-en a fegyvereket megváltoztatni, tehát csinálni más változatokat csak mp5-tel, csak ak/colt-tal és fegyverek nélkül is.Valaki tudna segíteni?
Előre is köszi
És egy másik kérdés: botoknak milyen rate-jük van? Tehát ha lanban jatszom 25k /101/101-en, akkor nincsenek előnyben vagy hátrányban a botok? (lehet hülyén hangzik a kérdés, bocs)
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
parandroid #7558 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy a 17"-os TFT monitor hány képpontból áll, de azt tudom, hogy a 17 "-os CRT 1024*768-ból, a 19"-os pedig 1280x1024-ből áll. De igazából tök mind1. Mindenki olyan felbontással játszik, ami magának kényelmes. A képarány meg ugyanaz a 1280 és az 1024-es felbontásnál.(4:3)
-
Djuree
félisten
válasz
parandroid #7558 üzenetére
az a baj hogy ahhoz a felbontáshoz jobb gép is kéne, ezen még így is szaggatnak a játékok
-
parandroid
félisten
válasz
Vasinger! #7556 üzenetére
Ez egy dolotól függ: egy 17"-es TFT fizikailag 1280x1024 képpontból áll. Ha ettől eltérő felbontást használsz, akkor nem minden pixelre jut képpont, tehát szar lesz a kép. Ennyi. Tudom, hogy van, aki nem veszi észre, engem a világból ki lehet kergetni a nem natív felbontás használatával. Nem is beszélve róla, hogy még a képarány is más a két felbontás között, tehát torzít is.
p
-
Vasinger!
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz
parandroid #7547 üzenetére
ez marhaság. én sosem natívban játszok, semmilyen játékkal sem és nincs gondom. natívban sem látom szebbnek...
-
GabN73
addikt
válasz
én is azon gondolkoztam ... csak mondom h nem állította át elsőre
és igen teljesen játszhatatlan volt
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Igen, én is ezen a véleményen vagyok! Én is kipróbáltam a 19" moncsin az 1024*768-at, na nem...
Lehet, hogy a CS:S egyszerű textúrái miatt, nem nagyon bírja ezt a dolgot.
Na de ha majd megveszem a T220-at, beszámolok én is -
parandroid
félisten
Nem is értem ezt az egészet. Én is 22"-es wide monitorral, 1680x1050-es felbontáson játszom. Rosszul is lennék, ha egy torzított, a natív felbontástól való eltérés miatt homályos, vacak képpel kéne játszanom. Úgy gondolom, hogy a CS tipikusan játszhatatlan, főleg online, ha nem natív felbontáson használod az LCD-t.
p
-
Vasinger!
nagyúr
Az miért van, hogy egyik szerón se működik nekem a players list már több napja?
-
GabN73
addikt
950 fps kreált szeró,semmi bot,föld felé nézve... (980-ig felmegy,csak ct-n néztem)
de viszont!
Amikor belépek a játékba a videókari furcsa hangot ad ki
Ha kreált szerón tolom akkor isEsetleg ez ellen vmi megoldás?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
birozoli7800 #7525 üzenetére
igen ki vannak kapcsolva
-
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #7525 üzenetére
az miért van ha kikapcsolom az NV vezérlőben a vsynec-et akkor miért fagy ki a gép?
-
h.adam.92
őstag
válasz
birozoli7800 #7528 üzenetére
és megnéztem ezügyben az E6320-amat. 1.86GHz-n d2-n üres mapon 160fps full maxon, 5 bottal 90fps. 2.9GHz-n üres mapon 170fps 5 bottal 150fps.
-
h.adam.92
őstag
válasz
birozoli7800 #7521 üzenetére
akkor jó
-
-Jackson-
őstag
miért van az, ha bekapcsolom az AA-t csak 85hz-n megy a monitor 100Hz helyett? refreshlock ugyanúgy megy, de ha 2xAA-t is adok neki már csak 85?
-
cellpeti
nagyúr
a game monitoron STEAMes szerók vannak?
-
BalaNce87
addikt
válasz
Genius007 #7500 üzenetére
Jó de ez hogy flashtől bevakulsz mondjuk 100 fps-el és 250-el meg kevesebb ideig az inkább a játéknak a hibája minthogy az fps-re fogjam, alapból a flash úgy ahogy van szar, akkor is bevakulsz ha fel mögé dobod és nem is látod hova pattan és stb...
Egyébként miért váltottad le azt a fasza procidat?
Hát nekem látod milyen gépem van mégsincs meg a fix 200, mondjuk minden be van kapcsolva az aa asszem 4x-es és az aniso pedig 8x-os. Mondjuk még régi gépemen (9600XT) toltam vmilyen cfg-vel és akkor volt cpl_millen 100 néhol, de ott árnyék nem volt se ragdoll és még csomó parancs amit csak consoleból lehet kiszedni, asszem még a karakterek is levoltak butítva a fejük stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest