- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #6898 üzenetére
Jó de a Stress Test-be nem is jönnek rád egyszerre öten ...
Meg nagyban map függő is, lásd cpl_mill-en 1100fps-em van, trainen meg 190.
Szóval a Stress Test, az csak 2gép "körülbelüli összehasonlítására" jó.
Amit meg a felbontásról írtam, az meg úgy van. Rakhatod oda ahova akarod, fps-ed kb. ugyan annyi lesz mindig. -
Genius007
őstag
válasz
darál0w #6889 üzenetére
Ha minden igaz tegnap vele is mixeltem, éjjel 3fele, és csori úgy bevolt állva, hogy az kész, több mint fél órán keresztül azt hadoválta, hogy
" De ki törölt le friendsből ... ? "Vasinger! : Adatlapomon lévő PC => 1680*1050 minden high, szűrések off, Stress Test 350fps körül. (és alap cfg, nem fps). Szóval szerintem nincs mitől félned.
Főleg ha azt nézzük, hogy CSS-be állíthatod ide - oda a felbontást, az FPS-ed nem sokban fog változni. -
Vasinger!
nagyúr
Elérkezett az az idő, hogy 22"-os monitort vegyek. Naigen. Mennyire esne vissza az FPS-m a CS:S-be? Most a GPU-t 1280x1024-be 28%-an használja ki játékban. Többször is mértem. Vki játszik ekkora monitorral és esetleg 4850-es karival?
-
h.adam.92
őstag
válasz
Genius007 #6885 üzenetére
én tört szerókon szoktam pusztítani
a 40:10 stat az átlag
volt mikor 29 fragem volt és akkor haltam meg először, de érdekes akkor pont nem sírtak... csak az volt a gáz, hogy mindenki lelépett a szeróról
már egy csomó nevem van, hogy ne ismerjenek fel (pl: .#gAymer^, EMPEROR, Luck more) hogy pár nevemet említsem
am jah én névről ismerem a srácot
-
Genius007
őstag
válasz
h.adam.92 #6884 üzenetére
Vagy csak Ő hiszi azt hogy cheater!
Még hajnal 5fele voltam Bad Boys2-n, ott volt a : : hd : :, meg valami B.mark gyerek.
Húhúúú az mennyit sírt istenem ... hogy miért nem vakulok, hogy miért kapja az 1hit-est, már a végén azt hittem kibannolom. Végére leböktem mint a disznót, azt mentem aludni.Szóval nem mindenki cheater, aki még néha annak tűnik is ....
Apropó, cr00py-t ismeri valaki innen?
-
romero28
senior tag
melyik magyar serverekre jártok játszani
-
darál0w
Jómunkásember
nem tudjátok véletlenül,h a servereket hova menti el a steam?
melyik mappa vagy fájl az? -
Peti_107
csendes tag
válasz
thomboy #6208 üzenetére
nekem ugyanez van...de mindenkivel sztem akinek nem eredeti...
a gépem:
AMD Athlon x64 DUAL CORE 4400+
gigabyte GA-MA69VM-S2
KINGSTON vagy KINGMAX 1Gb 800Mhz RAM
512Mb GDDR3 PCI-E 2.0, 128Mbit::::= GIGABYTE ATI Radeon HD4670
450Wos gépház de az dicsekvésszal a GTA IV is lazán futna rajta ha lenne még 1Gb RAM-om
de a gépeddel sztem semmi gond sincs...mer osztálytársamnak még fullosabb gépe van mint nekem...és nekem minden (CSS; CS 1.6; CoD2 neten) fut max grafikán...
és ő mondta h a
/WINDOWS mappában van vmi amit átír a gép magának és azt kell módosítani vagy törölni...mer a Windows nagyon érzékeny az ilyen cuccokra de az XP mellett a Vista a legérzékenyebb mer mindenhez szinte az egérkattintáshoz is ír egy rendszerfile-t
és nemtom h mit kell mos tegyek mer nekem is ez a gond: platform error: module failed!szal a reinstall sem segít...
talán kikéne próbálni azt h a STEAM-ből indítod el...(angol nyelven a steamben)
-
h.adam.92
őstag
hy
nektek nem ba***ik a steam?
nekem 5 évig jelentkezik be vagy be sem jelentkezik
-
Reaper04
aktív tag
Megoldottam ,köszi azért ^^
Írtam egy cfg-t egy honlap segítségével. és jó !Üdv: ViPER
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok! Bocs ha esetleg rossz helyen teszem fel a kérdést. De nemtudom hol máshol lehetne.
Megtudná nekem valaki mondani hogyha CSS ben TV vel veszek fel demo-t. És csinálni szeretnék Movie-t ..de amiko visszanézem és kiszedném a jeleneteket a demo-ból ..alúl és felűl egy elsötétített rész van ,alul + a név természetesen. Kérdésem az lenne azt hogy lehet onnan eltűntetni ?
Sok múviban látom (sőt csak így látom) hogy az ott nincs. Már próbáltam mindenféle parancsot ,meg utána is nétem ,de nem találtam. Lehet én kerestem hiányosan vagy nem a megfelelő szavakkal próbálkoztam.
Legyen valaki oly szíves és írja le nekem mit használjak ,vagy milyen megoldások vannak erre.Előre is 1000 köszönet!
Reaper -
Solad
addikt
Silencegaming Pistolstar
GunGame deathmatch szerver: 94.199.180.126:27022
Silencegaming Andromeda CS:S public szerver 94.199.180.126:27021várok minden észrevételt, javaslatot a szerverekkel kapcsolatban.
-
Biga123
addikt
jah tényleg bocsi bocsi...
-
Biga123
addikt
ahoj
Kén egy kis segítség..
Szükség lenne egy linuxos szeróra ami a nem eredeti gamet is beengedi...
A vas megvan hozá.. csak a soft kén..
Honnan tudnék leszedni??
pls hlp.. -
Genius007
őstag
Lehet nem vagy már fenn, mert ....
Mindenki felvett engem, meg minden, aztán már úgy volt mint MSN-en, hogy volt vagy 120 ismerősöm friends-be, és akivel nem mixeltem éjjelenként, meg nem waroztam, és nem is írt, stb ... azokat mind letöröltem, most van kb. 40-50 friends. -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #6832 üzenetére
PGCC-ben én is voltam párszor, csak az volt a gáz hogy mindenki mással akart játszani és mire megegyeztünk volna addigra bezárt
mi az hogy team kellene
nem létezik hogy itt nincs állandó 5 ember. én is tudok jönni bármikor mostanában, nincs semmi dolgom
persze mikrofonom még mindig nincsill. van egy asztali álló mikrofonom, lehet bevetem azt majd
-
Bator92
tag
Nemrég vettem meg a Source-ot, és még elég kezdő vagyok a dologban.
Ilyeneket találtam. Ezek mire használhatók? Hogy kell használni őket? Lehet ezekkel neten játszani?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Genius007 #6832 üzenetére
szedj össze egy "mixteam"et
PGCCben ha yol emlékszem3x voltam.ott csak annyi volt a gáz,h az itthon megszokott grafikai beállítások mellett az ottani gépek nem igen mentek 60fos fölé...
de 100x jobb volt,mint egy mostani vista.
ha van aki cáfolja,meghallgatom és kiröhögöm -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Genius007 #6830 üzenetére
vista egy kupac szar már bocs
választanom kellett(mivel nem fért el)...vagy a bill vagy az egérpadot teszem be a kis szekrénybe,amit asztalnak mondanak
hát az egérpad mellett döntöttem,és adtak egy billt,amiről a 3. körben kiderült,h nem működik rajta a space,amivel yo lenne néha ugranimeg még 1-2 gomb.én akkor azt mondtam szevasz,le vagytok szarva,többet oda nem megyek.
szal maradnak a nagyobbak,mint pl inf
nem vistára kell csapatot verbuválni,hanem infire.annak van értelme. -
darál0w
Jómunkásember
g15 ftw
infi lannal hogy álltok?
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #6820 üzenetére
nekem volt tescos billentyűzetem. még az a régi fehér, rá volt írva hogy tesco gazdaságos
esküszöm az volt a legjobb! szétvertük, kihullt az összes billentyű, visszaraktuk és hibátlanul működött
ráfolyt a tescos almalé és azt is kibírta (a genius már nem volt ilyen szerencsés
).
mindig mikor őrült módon osztott képernyőn multizgattunk ezt a bill-t használtuk, mert mindig szétvertük ha valamelyikőnk ideges lettmás bill nem bírta volna, de ez bírta sokáig...aztán le lett cserélve egy a4tech gaming bill-re
-
moongoose
őstag
kis frissítő reggelre.
van köze a source-hoz is...
metró...váhháháá -
KrAt
veterán
Valaki van innen, aki esetleg emlékszik az Antisteam szerverre?
-
ESP
őstag
Akit érdekel...
[link] -
ESP
őstag
Akit érdekel...
[link] -
-
moongoose
őstag
Ha már Wp...
Tegnap Baicékkal játszottunk egy war-t.
0-10-es statnál mondom bacinak(mármint neki volt ennyi), készítettem egy printscr-t és kirakom a clán honlapjára.
Öröm lesz látni lelki szemeimmel, ahogy végigröhögik a látogatók.
De sajna elfelejtettem kimenteni...Kisfiam egyes mondaná a Tanárnő.
Azért emléknek nem lesz utolsó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest