- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Z/\ck*
aktív tag
Lehet már 150-ért is kapni elég erős laptopot, természetesen ebay-ről. Ha mersz kockáztatni, nagy %-ban elér hozzád a cucc, és mondjuk, az itthon kapható 340k-s dell xps-t 150k-ért kapod.
Ritka, hogy átba**nak. (de természetesen a szám nagy, nekem is asztalim va, meg egy picike MSI wind-em.) -
Genius007
őstag
válasz
Integra #7994 üzenetére
Szerverkereső -> game-monitor.com kiválasztod a játékot, az országot, és ennyi.
Inkább menjetek a magyar DeathMatch szerómra.
#skillseries public #1 deathmatch
IP: 87.229.24.218:27025ZooLee19..: Ha otthon lennék, és meglenne a gépem, akkor tudnék nektek War szervert indítani (Bix-es gépen), de mivel nincs pc, és nem vagyok otthon, ezért ....
de biztos van valami haverod, akinek van szervere, és oda adja nektek 1-2warra.
Amúgy én a 6v6-ot elfelejteném, akkor inkább menjetek fel publicra.
Vagy keressetek game-monitor.com-ban pass-os szervert, és próbáljátok ki találni a pass-t, és menjetek fel warozni (cserénél re-connect, stb ... ) Reason-Gaming War Server pw-je kell? -
Integra
titán
ejj, eltűnt az összes magyar szerver a source menüjéből
hol lehet megtalálni neten a magyar, stabil szervereket? -
ZooLee19..
tag
Helo emberek.
Egy olyan egyszerű dologgal jönnék, hogy ha valaki tud biztosÍtani egy war szervert, akkor lehet róla szó, hogy ma késő este, vagy holnap késő este összeüssünk egy 5v5 legrosszabb esetben 6v6 mixet?
Am egy apró kérdés..Ti áltban hol játszotok?: D
F@ce? sg? sw? swk? -
nike_
addikt
válasz
phanzetomox #7987 üzenetére
Nyáron Győr mellett leszek, de valószínű a gépemet nem viszem sajna
Bár lehet...
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
phanzetomox #7987 üzenetére
BP
-
phanzetomox
őstag
lanban én is bent vagyok
valaki lakik Győr környékén?
-
*Z/\ck*
aktív tag
Sziasztok! Szoktatok itt összejárni lanolni, vagy csak neten gamelni? Mert akkor szivesen csatlakoznék, mint veterán css-os
Üdv: z -
phanzetomox
őstag
ejj micsoda élet van itt !
gyerünk vasinger tőlem kérdezhetsz nyugottan
bár nem valószínű hogy tudok válaszolni
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
h.adam.92 #7970 üzenetére
Figyelj, nem mindenki nevelkedhetett fel a számítógép emlőin és az egész nap a gép előtt ül és mindent tud. Bocsáss meg, de ez nekem megy mint nektek.
És gondolom nektek sosem volt olyan dolog amit nem tudtatok volna.
De van egy ilyen mondás is, ha nem is pontosan így: Okos kérdez, hülye hallgat.
-
Vasinger!
nagyúr
Hogyan lehet steambe snooze állapotot rakni? Vagy ezt csak egy adott idő után rakja be?
-
satomee
senior tag
válasz
phanzetomox #7961 üzenetére
Ennél eredetibb nem is lehetne...
-
Genius007
őstag
válasz
phanzetomox #7961 üzenetére
eredeti neki ...
-
satomee
senior tag
Az mi a rákfaszától van hogy nem tudok favorithoz szervert adni a játékon belül...?
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7957 üzenetére
nem gondolom hanem tudom...
-
Genius007
őstag
válasz
phanzetomox #7957 üzenetére
-
GabN73
addikt
valami NORMÁLIS team nem akad?
-
Genius007
őstag
#skillseries war server > 87.229.24.218:27015
#skillseries deathmatch server > 87.229.24.218:27025
#skillseries @ QuakeNET
Érdemes felnézni.
-
Genius007
őstag
válasz
phanzetomox #7944 üzenetére
Gondolom DigiNET, korlátozd le öket 1-2mbps-re ... és a pinged is jó marad.
Haverom közben torrentezik, és css-be 4ms pingje van. -
Vasinger!
nagyúr
Jó neked. Nekem 5 CD-s verzióba van és még utána tölt még a gamehez vmit, aztán updatelje a cs:s-t, aztán a steamet, nekem ez laza 2 óra kb ha nem több. Ha steam normálisan megcsinálta volna, akkor 1 perc alatt steam uninstall, install és kész megy minden játék mint régen.
És lehet akármilyen gyors HDD-d, ramod, procid, neted ez az idő nem fog érdembelileg változni.
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7946 üzenetére
kell a segély kell az....
8 megás net most szarakszik... pingem néha 500... -
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #7944 üzenetére
nekem is meg van osztva. szerencsére húgom nem ért hozzá, csak mindig panaszkodik hogy lassú a net. nem tudja hogy én full sebességgel töltök
-
mad1
veterán
válasz
parandroid #7941 üzenetére
Gun gamet en nem jatszom mert a kessel rosszul banok.Nem tudom jelenesetben mukodik e de sokan lementettek dvdre a source telepitett filejait.talan lehet koze a dologhoz.
-
parandroid
félisten
Létezik olyan egyszerűen letölthető addon a CS Sourcehoz, amivel működik a GunGame offline, vagy LAN-on? Elkezdtem nézni a tutorialokat, de nekem teljesen kínai, amit írnak. Jó lenne valami olyan patch, amit csak telepítek, és hopp, már van is GG-m. Vagy ezt így felejtsem el?
p
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #7935 üzenetére
Miért nem csinálsz a CSS-ről Steam-ben egy biztonsági mentést? (Backup)
Én úgy csináltam, hogy a friss hdd-re felraktam a Steam-et, letöltöttem az egész CSS-t netről, aztán egyből csináltam biztonsági mentést, amit aztán ki írtam dvd-re.
Ha most történik valami a Steam mappával, vagy ujra kell tennem, stb stb ...
... akkor csak berakom a lemezt, visszateszi ahogy volt 5perc alatt, és vidámság van. -
Vasinger!
nagyúr
Újra kéne tenni a steamem, mert nem müxik az alt+tab a játékban, de nem akarom újra letölteni a frissítéseket a cs:s-hez stb stb. Szóval, azt meglehet csinálni, hogy a steamet rakom újra és a cs:s érintetlenül marad? Ha igen, hogyan?
-
MayerApu
csendes tag
Üdv
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Adott egy LAN Party egy szerverrel amin van 10MB/s -es net. Meg lehet oldani valahogy, hogy a szerverre valaki becsatlakozzon neten keresztül is? Dinamikus IP van. -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Mennyi hely kell a hdd-n a source-nak (minimum)?
Kösz:piadex2
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7927 üzenetére
még ne hozz elhamarkodott döntést, biztosan van valami megfelelő válasz a problémára
-
Fáraó
őstag
Sajna kidobott
, mert a szerveren található inferno_pro különbözött a gépemen lévőtől. Kár.
Így elkezdhetem az itthoni tennivalókat...
-
-
Már megint az FPS!
Omg...
100 legyen ennél több nem kell.
Ha otthon , vagy lanon játszol esetleg, de neten kurv@ra mindegy 100 fölött mennyi.
Hogy ezt mindíg el kell regélni 100 hsz-enként.
100 ticken 100 adat fordul meg.
a tisztelt FPS huszár gépéről akkor is 100 kép fordul meg, ha neki a gépe ott tartja a "kapun" a 600 képet.
A többi 500 megy a semmibe. -
-
nike_
addikt
válasz
parandroid #7898 üzenetére
Na igen.. Bár azt mondják ahhoz képest jól tolom. Ki tudja..
-
Beújítottam egy Steelseries Siberia Full Size-t, szerintetek mire állítsam a hangot ? Sztereóra vagy 5.1-re vagy mire?
-
mad1
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest