- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
még kb. két éve vettem vaterán a cs:s . Ezekszerint átbasztak és bannolva volt? én kb. 2hete játszok multit, eddig cod2, cod4-el játszottam (illetve cs source botok ellen) azért most tünt fel hogy nem tok felmenni egy csomó szeróra
-
GabN73
addikt
esetleg tud vki high klánba tgf-et?
-
Genius007
őstag
válasz
phanzetomox #7391 üzenetére
Steam -> Settings -> VAC Status -nál mit ír ki a Steam-ed ?
Amúgy mint az előttem hozzászóló is mondta, nem kell semmilyen patch!
Feltelepíted a Steam-et, Update-el, leszeded benne a CSS-t, és Go akármelyik szeróra.
Kulcsot nem használhatja senki rajtad kivül, ha már egyszer bereggelted Steam-be.
Vagy most pass-os szeróra akartál felmenni, vagy mi ? Nem értem mi a gondod ... -
phanzetomox
őstag
és mér lennék bannolva? vki más használja ugyanezt a kulcsot és bannolták?
engem nem valószínű mivel még nem dobtak szeróról soha, nem csalok no wh ,no aim
(minek csalnék, mikor egy jó füles már fél wh, egy jó egér meg fél aim) tehát nem vok bannolva(mindjá megnézem mit ír ki lehet az segít)
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #7389 üzenetére
Vac Banned
Nemkell patch, ez nem COD ha eredetis vagy és nemvagy bannolva VACilag akkor akármeik szerverre felenged.. -
birozoli7800
senior tag
válasz
phanzetomox #7387 üzenetére
Pontosan milyen üzivel nem enged be egy szerverre?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
birozoli7800 #7386 üzenetére
Hát, az utánad lévő hsz.-ből kiderül :
-
Vasinger!
nagyúr
Ezt minden CS:S-s olvassa el!
Nincs kocka fejem,nem vagyok 50KG és nem hordok kommandos ruhát.
A világ egyik legszebb és legnehezebb játékát játszom és rajtam kivül még több tízezren értik,
hogy mire gondolok amikor azt mondom : B RUSH. A klán nevem közvetlenül megelőzi a nick nevem,
és nem örülök ha egy kalap alá vesznek a COD-osokkal és a QUAKE-esekkel.Büszkén gondolok a régi szép frageimre,
és arra hogy a skill-em sok embert anyázásra kéztet.Szeretem a heti fun mapokat,
a kemény war-okat és a publicot-ot a dm-et,a és a magas skillem értékét.Itt játszom europa szívében, configolásban mi vagyunk a császárok,és igenis nálunk van a legtöbb csaló!Asszem, ez a 2 videó, amit átköltöttek: eredeti, átírt.
-
GabN73
addikt
miért puboltok?
GO DM!!!!!
-
Genius007
őstag
válasz
phanzetomox #7381 üzenetére
NO WAREZ!
Megoldás: megveszed, sorry!
-
sNORh
addikt
válasz
phanzetomox #7379 üzenetére
persze felkell tenni.. a neve "Steam", ide bekell regisztrálni egy egyedi Un/pass-al és a megvásárolt játékodnak a termékkulcsát megadni, majd látsz minden szervert..
-
phanzetomox
őstag
ha multizok , kell vmilyen patchet feltenni? csak mert minden második szeróra nemtok felmenni
-
sNORh
addikt
válasz
phanzetomox #7376 üzenetére
lol..
akkor a csajokon átvilágít?uccán xray szemüveggel fogok járkálni
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #7369 üzenetére
Az X-Ray egy kliens progi lenne ...
Reggelsz az oldalon, leszeded, feltelepíted, belépsz, elíndítod a játékot, és random csinál képeket amikor Ő úgy gondolja, aztán a végén feltöltöd netre ...
Vágesz?Amúgy Vasinger, ha valami DiOmondos arcnak szólnál, hogy vegye le a BAN-t az jó lenne ... anno felmentem tolni, 1minre felugrott a pingem 200-ra, azt hitték külföldi vagyok (mármint nem Magyar!
) és Bannoltak ... örökre.
-
Zolás
addikt
válasz
phanzetomox #7359 üzenetére
Itt a szerónk IP-je:80.249.166.38:27015..: F@ce:. publick szerver. Zömmel magyarok vannak fent. Mindenféle gyanus alakot kizárunk szóval semmi aimwhs gyökérrel nem találkozhatsz. És az adminok se csitelnek
Csak néha én
De az admincsit megengedett
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7370 üzenetére
lol
ez egy anti cheat program
-
phanzetomox
őstag
x-ray alatt arra a röntgenes cuccra gondoltok? ha nem akkor mi az?
-
-
Vasinger!
nagyúr
Mad dióra feljött egy csákesz, aki 14 éves. 6 éve CS-zik, asszem 1.3-mal kezdte, hát, hogy is mondjam, durván tolta
Hogy mik vannak. -
Genius007
őstag
válasz
phanzetomox #7359 üzenetére
Team ALTERNATE # public >>> 82.149.234.57:27015
Team ALTERNATE # DeathMatch >>> 82.149.234.206:27015
fnatic # DeathMatch >>> 80.239.142.64:26015Kb. ezekre járok ami jó is.
-
phanzetomox
őstag
cs mindenki ! nem tudtok ajánlani néhány jó szerót? én eddig csak olyat találtam ami nagyon laggol, vagy még az admin is aimmal tolja
-
Fr@ps
tag
A magyar szerok zömében elég ratyik...
Ha már van egy jobb pozitiv statod.. már csitereznek
a külföldi szero a jo.. a német vagy francia.. ott nem csitereznek mert mindenki az -
BalaNce87
addikt
Néha szólhattok nekem is
nem olyan rég még írtam is hogy mikor toljátok stb, azt abból nem lett semmi.
Steam: mateo1300, ez a bátyjámé mert ő már 1.6 óta tolja, nah mind1 írhatni írhattok, azt majd kiderül én vok e ott vagy nem. A Bad boyson szoktam tologatni bár az kissé fos hogy 0-24-be dust2-vanráadásul mind3 szerverükön... Régebben mindig külföldi szerókra jártam find servers azt kész, olyan durván fél éve játszogatok magyarokon, igaz a Diamondon meg kartelen még régebben is játszogattam.
-
Fr@ps
tag
Éértem.
és ti rendszeresen űzitek a szorszot?
vagy "régen volt már az" ? -
Fr@ps
tag
Hájmindenki
Nem olvastam feljeb a topicban,(mert lehet ottvan a kérdésemre a válasz ^^) de van még CS:S-os PH csapat??? -
Vasinger!
nagyúr
Hogy lehet törölnöm a steam az avatarom? Eskü, hogy nem találtam rá.
-
Hack3er
őstag
Hello mindenkinek!
Ha esetleg van kedve valakinek cs-zni akkor jöhet ide hack3er.myip.hu és írja a neve elé hogy PH!
-
mad1
veterán
Buthers.....Buthers...
-
Genius007
őstag
válasz
parandroid #7329 üzenetére
Höhö, én meg addig waroztam kb. low bot sNORh-al.
apollo12: Minden szerón ezt csinálja, vagy csak egy - kettőn?
Nekem OBiNET-es szerókon csinálta ezt ... amikor "kifagyott" akkor vártam egy kicsit, Alt + Tab-al kiléptem, és vissza, és ment tovább. Nem tudom miért csinálta, egy ideig így volt, aztán megjavult ... -
apollo12
veterán
helo valaki nem tudja miért szokot a css ben ha belépek egy szerora és utána mindig kifagy a játék
-
sNORh
addikt
válasz
parandroid #7329 üzenetére
hát ezt szerintem úgyis gondolódott..
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #7325 üzenetére
10 perccel azelőtt mentem aludni, hogy ezt beírtad, egész addig játszottam.
Nem próbálkoznál egyszer nappal, amikor az emberek még nem alszanak?
#Re All: A sNORh által is idézett mondatot és az ehhez hasonlókat pedig moderátorként kérem, hogy mellőzzük, még ha nem is úgy gondolja, aki leírta, ahogy hangzik.
p
-
sNORh
addikt
lol mifolyikitt..
"te miafaszt ugatsz?" XD -
Genius007
őstag
Senki?
-
Zolás
addikt
Aztakurva mennyi monitorhuszár van itt. Be kell tojni a sok prőgémeren.
Ja Szlovákul is nyomjuk egy kicsit: ASD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest