- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen széket vegyek?
- Egérpad topik
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Bad Boys serverről jár ide valaki?
Majd' egy év után feltettem megint a játékot, femegyek asszem BB1-re, erre 10 perc játék után WH "miatt" kapok egy votebant. Egy admin levehetné.
Én nem mondom, két éve is repkedtek a votebanek (én speciel életemben még kickelve sem voltam), de hogy instant banolnak, mert az ember nem maga előtt a földön tartja a célkeresztet, hanem normálisan a lehetséges célpontok előtt, hát nevetséges. Ennyit züllött a community?
-
h.adam.92
őstag
lett volna több frag is csak mialatt nyomtam neki egy pause-t és lementem begyújtani addig kilépett cs-ből
eredetileg 1000 fraget akartam
-
h.adam.92
őstag
Ma kicsit unatkoztam
[link]
-
Kartács
aktív tag
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha veszek egy Orange Boxot azzal letudom tölteni a CS:Source-ot?
Csak mert TF2 és CS:S-t szeretném megvenni, de nem vágom, hogy O.Box vásárlása esetén jogosult leszek-e a Source letöltésére is?!
Vagy miként tehetek legolcsóbban szert a 2 játékra?!
Orange Box 6k körül mozog
Source is 6k szintúgy(elvileg még sima 1.6os CS játék/accal is lelehet szedni a Sourcet úgy hallottam, vagy ez téves)?
-
Djuree
félisten
válasz
Vasinger! #6981 üzenetére
nálam azért bírja kb. 1 hónapig. rts-ektől nem nagyon kopik, én meg inkább azt játszok főleg
Genius007: az a poén hogy az én egerem nem hajlandó semmin normálisan működni csak a fehér, ismétlem FEHÉR! a4-es lapon (ha más színű akkor már gáz van
)
azt nem tom hogy ha nem a4-es, hanem mondjuk a3-as, azt is kifogásolná-e a kis finnyás egérkém
amúgy nagyon faxa egér, a4 tech gamer mouse, meglepően jó ahhoz képest hogy mennyi volt. van rajta dupla kattintás gomb, gyorslövéshez nagyon jó -
Genius007
őstag
válasz
Isten88 #6973 üzenetére
Majd ránézek, de előre szólok, hogy 2mbit/512 net kb. 2-3-4emberre elég max ... hogy laggmentesen játszatok ... 6-8emberhez már erősen 2mbit/1mbit - 2mbit/2mbit net kell.
De pl. 5v5-höz már erősen ajánlott a 4mbit/4mbit.
Amúgy egyszerűbb lenne, ha elkérnéd a Deadcode-osoktól a configot ... deadcodercss.atw.hu/mani config, server config, etc ...
De ha majd ha ráérek, akkor segítek egy keveset.
-
Isten88
senior tag
Na...akkor valaki tudna segíteni a saját szerómat bekondigolni? Alap dolgok tényleg megvannak, mert találtam leírást, csak hát hiányos...
-
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Feltelepítettem saját gépemre CSS szervert...eddig jó is, utána kellene egy kis segítség. Aki ért hozzá (konfigolás), légyszi írjon privátban...köszi előre is! -
-
Vasinger!
nagyúr
Hát ez a CSS szétb@szta az agyam. Égek publikon a 3-8-as statommal, azt hittem nekimegyek a falnak.... Vicc, hogy vannak olyan napok, hogy annyira nem adja....
-
Genius007
őstag
-
BalaNce87
addikt
válasz
Genius007 #6954 üzenetére
Neked hogy van 300-400fps-ed gondolom max úgy hogy ilyen ocsmány grafikán tolod és minden dolgot kiszedsz, amit engedélyeznek
mert nekem ilyen 150-200 között van kisebb helyeken 250-270 is megvan, persze minden bevan kapcsolva meg felhúzva maxra, de hát full grafikai beállítások mellett is kurva gyors a játék szóval értelmetlen a butítás szerintem, persze gyengébb gépeknél nem árt kiszedni egy két dolgot, bár megváltást az sem fog hozni, néhány +fps-t, tapasztalatból mondom.
-
Vasinger!
nagyúr
Mirő' beszéltek? 200 FPS ugyanmá. Mennyetek fel a dio-ra, mikor 30-an vannak fent a tickrate 50 a choke 40 és az átlag ping az 30. Na ott legyen 200 FPS-ed, mikor 4 flasht kapsz és 2 HE-t. Az mán vmi.
-
BalaNce87
addikt
válasz
darál0w #6920 üzenetére
Ha már itt a flashról meg a vakulásról van szó, kurvára örülnék neki hogy ha nem vakulnék be ha háttal vok a flashnek vagy ha már eldobtam B-re és a falra nézek pl duoble doorsnál vagy bedobod vagy dust2 B sötétnél, de még akkor is bevakít egy kicsit, nemtudom ezt miért nem javítják már ki.
-
satomee
senior tag
Sims2 oszt nincs több vita az FPS-ről...
-
Genius007
őstag
válasz
moongoose #6939 üzenetére
" Azt kell megérteni,hogy amíg botokkal játszol otthon, addig el tudom képzelni,hogy jelenthet valamit 100 fölött az FPS-ek különbsége. "
Ha simán Create Game-be mész BOTondok ellen, akkor 33Tick van csak, ergo akkor a 33fps is elég kell hogy legyen nem ... ?
" De amint felmész egy 100 tickes szerverre, elfelejtheted a +300 fps-t, ha mondjuk 400Framet-t állít elő géped másodpercenként. "
Értem, de Te meg azt értsd meg, hogy 300-400fps-el sokkal folyamatosabb a játék, ha Te ezt nem látod, akkor ....
-
válasz
Genius007 #6931 üzenetére
Azt kell megérteni,hogy amíg botokkal játszol otthon, addig el tudom képzelni,hogy jelenthet valamit 100 fölött az FPS-ek különbsége.
De amint felmész egy 100 tickes szerverre, elfelejtheted a +300 fps-t, ha mondjuk 400Framet-t állít elő géped másodpercenként.
Hisz csak 100 adatot képes a szerver frissíteni, és nem tud mit kezdeni a te 100 fölötti FPS-eddel.
"de viszont így magyarázta a ki" by szalacsi banán. -
Genius007
őstag
válasz
darál0w #6930 üzenetére
Ne legyél már ennyire low ba*dmeg.
Most lehet az én szemem lett túl kockás, a sok játéktól, de akármiben merek fogadni, hogy 75 vs. 300-400 vagy 100 vs. 300-400 fps között igen is van különbség!
Lehet tényleg velem van a gond, hogy ezt én észreveszen ....
Na mindegy szarom le, mint mondtam kinek így jó - kinek úgy. ennyi ... -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Tibiajax #6929 üzenetére
limit?
nem igen van.
viszont ebben látok vmi igazságot
tftn nálam a 70től-ezerötszázharmickettőmillio fpsig sztm nincs különbség.
de mint genius mondta.kinek a pap,kinek a paplan.ha vki fps"buzi",annak magyarázhatod.neki az a lényeg,h "uuuuuuu 1000fps baszdki...nem lő le senkiiii!" -
Genius007
őstag
válasz
moongoose #6926 üzenetére
Vazze az ilyen úgy bírom ....
Nem tudom mongúz koma, hogy próbáltad-e már 300-400fps-el a css-t, vagy sem.
Nos ajánlom próbáld ki, aztán utána próbáld ki fps_max 100-al is.
Szerintem észrefogod venni a különbséget, de amíg az ember nem tolja annyival, addig nem tudja ... na mindegy, szerintem zárjuk le a vitát, kinek a sok FPS a jó, kinek a kevés, ezt mindenki eldönti maga. -
imádom ezt az fps dolgot...
ha megértenétek,hogy 100 tick-en fölösleges a 400 fps.
sokan esetleg látják a 400 fps-t(bár kétlem), ám a szerver akkor is csak 100 adatot frissít.
Pafff..hiába a több száz fps.
be kell állítani fps_max 100-ra és kész.
Persze ha alá esik az már problémás lehet.Ez ügyben lehet vitatkozni banánnal, kicsivel többet tud róla mint én.
Csak próbálom sok ember szemét felnyitni. -
Genius007
őstag
válasz
darál0w #6923 üzenetére
Hát nem tudom, de én ha beirom pl. millen, hogy fps_max 100, akkor sokkal szaggatottab a játék, mintha 400fps-el tolom ... nem tudom lehet csak az én szemem ennyire érzékeny, vagy csak pusztán hülye vagyok, de én igen is látom a különbséget ...
Lehet ha itt néznéd Te is látnád, a fene tudja ... igazából nem is köt, jó ez nekem így, neked meg úgy azt annyi. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Genius007 #6921 üzenetére
EU TOP
világhuntop1azé ne mond,h a 100 fps kevés.
igazábol én onnantol nem látok különbséget a játékban,miota megvettem egy p4 3Ghz+6600gt kombot.azzal volt átlag 80 fps.ott még nem használtam maxot.és feltűnt,h 60-70 fps felett már semmi különbség.0 akadás,nem szaggat.semmi különbség egy 60- 342536265246fps között számomra.csak a 100 az szép kerek szám,azért van annyin.de felőlem lehetne fps max 60 is.vagy akár 50.semmi különbség.a vakulásos dolog humbug.
itt csak arra kell figyelni,h folyamatos legyen a game.álljon szépen az az fps egy szinten,ne ingadozzon össze-vissza.
az 1. gépemmel amivel játszottam volt rajta 9-15 fpsem
az ugy működött,h én láttam mindent rendesen,de a többi ember engem laggolva látott.ez azt eredményezte,h könnyedén lőttem le bárkit,de én nem kaptam.100fpsel ez ugy megy,h lövök,de kapom is. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Genius007 #6919 üzenetére
vakulás nem fps függő.az kártyafüggő.vedd le fpsed 40-re probáld ki meddig vakulsz.ugyan annyi lesz...
régi kártyámmal(nagyoin régi)
vmi ati 9000es széria talán.nem emlékszem már rá pontosan.1-2 mpig vakultam(fps 15-30).mostanival is meg tudom oldani,de ha fullra belenézek az minimum 5mp ;)
másik haveromnak meg crossfirebe van karija.és nem vakul semmit.csak egy villanás,mintha vaku lenne.és kész.1 mp sincs.fps neki is max 101...szal nem győztél meg.más érv?
neved? -
Genius007
őstag
válasz
DelArco #6916 üzenetére
Steam -> CS -re jobb click -> properties -> Set lunch options
-window -w 1280 -h 720 (arra írod át amire akarod)
darál0w: Szerintem a több fps-től kevesebb ideig vakulsz, pl. haverom gépén toltam, 40fps-el, sötétbe vakultam vagy 4-5-6secig, hazajöttem eljátszottuk ugyan azt, vakultam 2-3secig ... de ez csak példa volt ...
-
ugyan nem pont source-os kérdés hanem 1.6-os de ahogy nézem ez látogatottabb topic igy inkább ide írom hiszen elvielg ak ét játékban ugyanaz a válasz a kérdésemre.
szóval adott a cs run in the window módja. hogy és hol tudom azt beállítani hogy iylenkor mekkora legyen az ablak mérete?
Sehol sem találom pedig emlékszem valahol be lehetett ezt állítani. -
scope2007
addikt
-
Genius007
őstag
válasz
parandroid #6904 üzenetére
peterkeT: A rózsaszín kockák ATi kariknál is vannak, ha sokat Alt + Tabolsz,
de erre az a megoldás, hogy még 1-et kell Alt + Tabolni.
Ha esetleg a fehér háromszögek vannak, meg pl. d2 sötét alsó "fehér" akkor kikell lépni, mert kifagy a játék! (olyankor felsőből átlehet látni alsóba)Fps-ed meg nem attól fog megnőni, hogy uj vga-t veszel, mert szinte a 6600GT-vel igy úgy megy a játék, mint egy x1950Pro, 3870-el, stb ...
A Source Engine-nek a proci számít inkább, egy e8400 e8500 meg Quad procikkal sokkal több FPS-ed lesz.Wide témára meg annyit mondok, hogy én eddig úgy tudtam, hogy csak "kiszélesíti" a képet, de a linked alapján tényleg jobban / többet lehet látni. Lehet veszek még vagy 3db 20" monitort, aztán ....
sNORh: Te meg inkább asztalit vegyél noti helyett, mert trainen waron nincs fps-ed.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
parandroid #6904 üzenetére
Erre csak annyit mondok, hogy besz@rás. Nem hittem volna, hogy tényleg ekkora a kül.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
parandroid #6901 üzenetére
Értem, akkor nem kell félnem FPS ügyben. Az igaz, hogy a Wide monitorokkal többet lát az ember oldalra? Vagy ez csak egy közhiedelem?
Egyébként nekem az Alt+Tab-ra nem csinál semmi ilyet.
-
sNORh
addikt
válasz
parandroid #6901 üzenetére
nekem mindig rózsíszín emókockás
meg ha Warning: Connection Problem után jólesz mégis nemszakad meg, akkor láthatatlanok az emberek, csak a gránátot látom töktályon ha vesznekVasi: úgy értem hogy 1280x1024-be nemlátsz semmit csak dagatt széthúzott emberkéet, az 4:3 optimalizált, nem 16:10
ami neked lesznek jók:
1280×800
1440×900
1680×1050 ezlessz az ajánlott 22"-hoz, ezen kellene játszanod.. -
parandroid
félisten
válasz
Vasinger! #6900 üzenetére
Az én adatlapomat is nézheted. Viszonlyag rövid időn belül jutottam el a 7600GS-től egy X1950Pro-n keresztül a mostani 9600GT-ig, végig mindent maxon használtam CS Sourceban, 1680x1050-es felbontáson. Őszintén szólva semmi különbséget nem látok, bár biztos megnőtt az FPS-em 160-ról 300-ra.
Ja, nV kártyáknál, ha sokat alt+tabolsz, akkor rózsaszín lesz a padló 'sötétben', ATI-val meg 3-4-5 centis fehér háromszögek villlognak. Ennyit egy ötéves játék driveroptimalizáltságáról.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Háztartási gépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The First Berserker: Khazan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo 3
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest