- Milyen notebookot vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Valaki meg talalkozott azzal a problemaval, hogy Vista alatt hl2.exe nem fejezodik be a kilepes utan? Vagyis bennemarad a Process-ek kozott es csak Task Manager-ben tudom kiloni.XP alatt nem csinalta ezt, szoval gyanitom az oprendszer miatt, ha valaki talalkozott mar vele, van ra megoldas, vagy fogadjam el, hogy ez van?
-
mindfreak
őstag
válasz
birozoli7800 #6289 üzenetére
Mindenhol leírják kb. ezerszer - nagybetűvel -, hogy ne adj kölcsön és ne vegyél ismeretlentől accountot és főleg ne add ki a jelszavadat e-mail-en, bárki is kér arra. Csak saját hibádból lophatják el!
Egy szervert hogy lehet ellopni...? Már bocsi, nem megsérteni akartalak, de remélem a te eseted is elrettentő példa lesz mások számára, hogy bizony jobban oda kell figyelni a dolgainkra és azok biztonságára. Mert ez bizony csak a trehányság következménye. -
Genius007
őstag
válasz
A legtisztább az, ha Steam-be veszel CSS-t!
Hipp - hopp megvan, tudod is igazolni, stb .. Felsem kell állnod a székből!
Nekem egyszer az accountomat tiltották le (Disabled). (Nem ellopták!!!)
3nap alatt vissza is kaptam! -
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Akkor az sajnos lehet felejtos
Nem lehet hogy visszavandorolt a gazdajahoz
-
SQX_Barto
addikt
válasz
birozoli7800 #6287 üzenetére
Csao
Irj a Valve-nak, hogy egy "kemprogram" ellopta az accodat, valami bizonyitekot kell hozzacsatolni, CD-rol foto, vagy blokk, vagy a netes visszaigazolas, ha ott vetted. Nekem masfel het alatt megcsinaltak nemi keveredes utan...
[link]
Itt csinalj egy accountot, es itt tudod megirni, es ide fognak valaszolni is, de az emailedre is jon ertesito.De persze elloszor ellenorizd, hogy tenyleg igy van-e, meg van-e valtoztatva az emailcim, meg ilyenek, hatha mas a hiba.Sracok, megtudnatok mondani,hogy tudok source demokat nezni, beirtam szokasos playdemo <filenev> Es a kovetkezo uzenet jott ki:
Missing RecvProp for DT_BasePlayer - DT_Local/m_iFOV
Host_EndGame: CL_ParseClassInfo_EndClasses: CreateDecoders failed.
A CAL GUI fennvolt, de utana leszedtem, es akkor is ugyanez volt a valasz, van valami progi demohoz, mint 1.6 ban az SK player volt?
Hozzateszem ezek ilyen WCG 2005-os demok voltak, lehet csak regebbi verzio volt, es felejtsem el, hogy megnezzem?
Segitsegeteket elore is koszi -
birozoli7800
senior tag
Szevsztok!
A minap nen engedett fel steamre. Vajon ellopták az acc-om? Hogyan tudnám visszaszerezni? -
Genius007
őstag
válasz
parandroid #6284 üzenetére
Majd szólj, hogyha felraksz Vista 32bit-et!
Mert kiváncsi vagyok mennyivel jobb a 64bit ...
Régen probáltam, akkor még a Steam-et sem lehetett rá felrakni, szóval ... az se most volt.
Én a Windows 7-et akarom majd kiprobálni. Csak eddig még nem szántam rá magam, még jól teljesít a Vista 32bit! -
parandroid
félisten
válasz
Vasinger! #6274 üzenetére
RAM, HDD és VGA csere miatt most tettem fel én is új rendszert, ha lúd, legyen kövér alapon mindjárt Vista 64bitet. Steam account beállítása után CS Source szépen lejött, beállítgattam, ami nekem kellett, és azóta is gond nélkül játszok.
Nálad szerintem valami más gond lesz, de ötletem sincs, hogy mi.
p
-
satomee
senior tag
-
nepszter1
addikt
tudnátok adni pár normális servet adni lehetőleg ne only dust2, diamond servere ? vagy hogy hívják
-
Vasinger!
nagyúr
Még 1 nagy probléma. Mióta felraktam a Vistát, azóta ha felcsatlakozok a szeróra akkor ügye némelyiknél le kell tölteni a hangokat, stb. Nade. Most ha egyszer letölti az nem elég neki. Minden egyes csatlakozásnál letölti. Ez mitől van?
-
Vasinger!
nagyúr
Hát nagy gázban vagyok...
Felraktam az vista 64 bitet, de a css 10 percenként kifagy. Mi ennek az oka? Van vki aki Vista x64 alól játszik: -
raczger
őstag
A cfg-ben melyik az a parancs, amelyikkel nem vált át egy fegyverre, ha felveszem?
-
illusiON
őstag
nézd már mennyi moderátor csézik, látszik jójáték
emberek engem olyan érdekel hogy hogy tudok majd LANon dm szerót csinálni, moondoom ha már ekkora májerer vagy akkor ide is leirhatnád nem csak friendsben majd és akkor mindenki okos lesz -
Pompi
nagyúr
válasz
parandroid #6267 üzenetére
Vagy gamepod. Hamár van olyan is
-
heihachi
addikt
válasz
birozoli7800 #6265 üzenetére
Szerintem ide is jöhetne a fórumba az infó, más is hagy tanuljon belőle
-
birozoli7800
senior tag
válasz
birozoli7800 #6264 üzenetére
Vagy tudnál adni 1 friends nevet? Hogy le tudd írni ne itt a fórumon?
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #6262 üzenetére
Hajrá!
Milyen az a szerver ... ?
-
birozoli7800
senior tag
Magát szervert nem csináltam, de van 1 használaton kívüli szerverem amin meg tudnám tanulni.
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #6260 üzenetére
Szervert csináltál már? Rendeset ..
Mert ha nem akkor kezd ezzel!>>> [link] <<<
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!
Megszeretnék tanulni szervert konfigolni aki tudna nekem segíteni valami leírással vagy akármivel kérem segítsen. -
heihachi
addikt
válasz
parandroid #6255 üzenetére
Épp ilyesmit akartam. Az a gond, hogy csak simán a játék könyvtárában nem írhatom felül a skineket, mert esetleg azt csalásnak is tekintheti némelyik szerver.
Ezért a szeróra raktam fel. Le is tölti a kliens, külön könyvtárba teszi, így nincs felülírás, de nem tudom rávenni, hogy használja is. Elvileg a skin chooser arra lenne jó, hogy feldob egy listát, hogy na itt van, melyik skint akarod használni. Csak hogy nem jó, mert nagy piros eror feliratok szaladgálnak a jó kis skinek helyett -
parandroid
félisten
-
heihachi
addikt
Használja valaki a skin chooser eventskriptet?
Egyszerűen nem tudom beállítani, akármit csinálok, nem megy. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Genius007 #6251 üzenetére
Nem járok olyan szerverekre alapból, ahol 30an vannak, én inkább 5v5-ben akarok játszani, amugy 3 bottal játszottunk igy első körben (mert a torrenttel leterhelt neten nem akartunk varni netes szerverre..) és simán ment, egy T5800-as procival semmi gond nem lesz, ja és minden details high-on volt, nekem ez most teljesen jó lesz, 450 fontból meg tudnam venni ezt a Toshibát 17"osban és az nekem átmeneti gépnek teljesen jó lesz
A szokásos optimista és bíztató hozzáállásotokat imádom -
SQX_Barto
addikt
Haverom notiján megy a css
Intel HD 4500-as VGA
T3200-as proci 2GHz 1Mb cache -sel
Szóval költséghatékonyként veszek egy ugyanilyen vga-s gépet kicsit erősebb procival, mert már ezen is simán elmegy 800*600-ban
video stressz teszt asszem 32 fps volt
egy T5800zal már sztem simán menne, de mondom igy sem akad igazan sehol sem, persze gondolom minden details low-on van, nem néztük még át. -
sNORh
addikt
jött egy frissítés:
Engine Error -
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #6242 üzenetére
Hali!
War szervere van!
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!
A PH! teamnak van szervere? szeretnék már játszani veletek -
SQX_Barto
addikt
válasz
Genius007 #6240 üzenetére
Az angolok elég sokmindenben tehetségtelenek, bár nem tudom, hogy a mi szar netünk kinek a hibája, vagy az o2-é vagy pedig a BT Landline-é...
16mbites netet használunk hárman, és sokszor egy rakás fos az internet...
Ha valaki tölt, már esélytelen játszani, meg alapban is vannak vele gondok...
Egy 16mbites netnek többet kéne nyujtania....
Mondjuk valószínüleg hamarosan ketten maradunk a netre... Akkor talán jobb lesz... -
SQX_Barto
addikt
válasz
parandroid #6238 üzenetére
Régebben source-oztam, szóval annyira nem ismeretlen a játék, csak ez a train inferno elég halál...
Meg elég szar a netem is :s
Ha bejön most a melóm, talán még idén meglehet az uj notim.. -
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #6237 üzenetére
Mondjuk pár nap alatt többet is lehet online fejlődni, mint botokkal hetek alatt. Az más kérdés, hogy alkalmasint meglehetősen frusztráló, de ki kell használni a spectator módot is, én egy csomó mindent onnét tanultam.
Mgint más kérdés, hogy a pályák megismerésére, vagy a különböző fegyverek kipróbálására nem rossz dolog némi botozás.
p
-
Fáraó
őstag
válasz
SQX_Barto #6235 üzenetére
Nem jó botozni, Döbrögi is megjárta!
Komolyra fordítva a szót: unalmas. A botok körönként másfelé indulnak és ezt be lehet tanulni. Aztán eldördülnek az első lövések és szinte mind megindul a csetepaté felé. Mondjuk bele lehet nyúlni a waypoint rendszerükbe és lehet rajta módosítnai...
Az elején kicsit érdemes botokkal játszani, de aztán ki publicra meg warra: ott van az élet -anyázás, csalás meg minden. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Genius007 #6234 üzenetére
Pillanatnyilag a legszarabb melóim vannak még két év tartózkodás után is, hitelkártya adósság a nyakamban, per pill nem érzem így
De majd megoldom és jó lesz
Hogy on is legyek, meg tudnátok mondani, source-ban mennyire használhatók a botok? Ha majd eljutok a noti vételig, eléggé rá akarok menni a source-ra és először csak botoznék, hogy újra megismerjem a játékot, a pályákat meg ilyenek... -
SQX_Barto
addikt
válasz
Genius007 #6231 üzenetére
pixmania-n néztem 489 font plusz 22 font postaköltség, és kb 4 nap alatt kiszállítják, de majd ha aktuális lesz úgy is utána járok (egyébként UK-ben lakom, itt egy fokkal talán olcsóbbak a notik, bár régebben pont egy másik Toshiba volt majdnem ugyanannyi otthon mint itt.)
Már jó lenne újra css-ezni cz meg 1.6 helyettDe valszeg csak jövőre lesz valamikor megvéve.
-
illusiON
őstag
válasz
birozoli7800 #6227 üzenetére
moviemaker
de komolyan, nem olyan szar.. egyébként sony vegas vagy pinnacle studio vagy adobe premiere vagy még ami jól esik
-
birozoli7800
senior tag
Szavasztok!!!!
Milyen programot ajánlotok egy mouvi készítéséhez? -
Genius007
őstag
válasz
heihachi #6224 üzenetére
Tudom mit mondasz, és én is tapasztaltam már, de egy minimum vga-nak azért megkell lennie ... A GeForce Ti4200 meg tudomásom szerint jobb mint az Ő integrált karija ...
De lehet hogy elfog futni rajta, de csodát ne várjon ...
Mindenesetre jó ha van egy erős proci " CSS alatt " -
heihachi
addikt
válasz
Genius007 #6223 üzenetére
Ez csak egy láma kérdés tőlem, de én nagyon úgy vettem észre, hogy a Source inkábbb a procit szereti. Beletoltam a bátyám gépébe a x800pro-t egy Athlon xp2100 mellé, és hát semmivel nem lett gyorsabb, mint egy GeForce Ti4200. Pedig maga az x800pro teljeen játszható értékeket tud produkálni egy erős procival. Szóval csak azt akarom mondani vagy kérdezni, hogy esetleg ha elég erős a procija, akkor talán DX7-ig visszavéve a grafikát, talán elfuthat rendesen, nem?
-
Genius007
őstag
válasz
SQX_Barto #6222 üzenetére
Hali!
Te most erről a Vga-ról beszélsz?
Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500MHD
Csak mert ahogy látom, 3DMark05 1429pont
Nem sok reményt füzök hozzá, hogy 800x600-ba játszathó lesz, főleg nem egy 20-30Slot-os szerón ...
Nekem ATi x1800 256Mb/256bit volt, 3DMark05 6000pont, de még igyis 30slot-os szerón 40fps alá ment.
Én azt javaslom, gyüjtsél még egy kis pénzt, és vegyél jobb notit!
Minium egy Go7600, vagy 8600GS legyen benne. -
SQX_Barto
addikt
Sziasztok, az lenne a kérdése, hogy Intel HD 4500as integralt VGA-s notin, meg mondjuk egy T5800 notis konfigon már elfut a source játszható minőségbe szerintetek (800*600 bőven elég, csak játszható legyen) vagy mindenkepp kellene legalább egy ATi 2400 minimum? Válaszokat, ötleteket előre is köszi. Szeretnék valami olcsó notit találni, ami már elviszi css-t meg tf2-t más ujabb játék már nem igazán érdekel....
-
Zolás
addikt
válasz
mindfreak #6217 üzenetére
Szeritnem nem az van odaírva hogy baszogassuk a másikat állat módjára mert nem tetszik ahogy ír. Akkor az életben is ha valaki dadog vagy beszédhibás azt nyakonvágjuk hogy kussoljon mert nem értjük hogy mit mond. Nem az zavar hogy szóvá tetted hanem az ahogy szóvá tetted.
-
Zolás
addikt
Látom eljutottunk az ovis kiscsávók szintjére egyetlen emberke miatt. Szégyen hogy a legnagyobb baja valakinek az hogy hiba van egy mondatban. Ha már normálisan nem tudsz hozzászólni egy kérdéshez vagy témához akkor minek szívózol vele?
Ha meg az a baj hogy miért ide ír azt lehet normálisan is közölni. Ha veled igy beszélnek neked tetszik? Vagy magyartanár vagy és azért zavar? -
Djuree
félisten
válasz
Hemi 426/RT #6212 üzenetére
"alagzat"
-
thomboy
tag
Helló!
Egy olyan problémám lenne, hogy a Steam-es CS:S "Platform Error: module failed to initialize" hibával kilép, mielőtt elindulna. Vista x64-et használok, sima HL2 megy, ez nem...
Ötlet valakinek? Előre is köszi! -
mindfreak
őstag
válasz
Hemi 426/RT #6206 üzenetére
Lassan óvóóóóda.
-
heihachi
addikt
válasz
Hemi 426/RT #6201 üzenetére
hü... és ez a topik a motorról szól vagy kifejezetten egy játékról?
-
mindfreak
őstag
Ha nem tud valamit pontosan megfogalmazva leírni az legfeljebb a tanítónénije hibája és nem az enyém. Mellesleg a mondatokat nagy betűkkel szokás kezdeni, és ponttal szokás lezárni. A könnyebb megérthetőség kedvéért tagolni is szokták írásjelekkel. Egy 10 éves gyerek helyesebben tud írni/fogalmazni. Igazság szerint ezek után már meg sem akarom érteni, hogy mit akar kérdezni, de szerintem ő sem gondolta ezt az egészet komolyan:
"a kérdés ti mit is csináltok ha jön egy cheater?"
Na, most erre mi a lof@szt lehetne írni?! Hát mit? Kiugrok az ablakon a hetedikről. Te is tedd ugyanezt!
Bocsi az OFF-ért!
-
Genius007
őstag
Ha' én ebbe most inkább nem szólok bele!
-
illusiON
őstag
válasz
Hemi 426/RT #6201 üzenetére
én nem publicolok így kerülöm el a csitereket
egyébként meg, nem tudsz mit csinálni ha tényleg cheater akkor veszel róla demot és beküldöd, amúgy meg nem ismerem azt a hl2dm-et de ahogy először toltam vele eléggé változóaka sebzések, nem hinném hogy cheat miatt tapasztalsz ilyeneket
-
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz
heihachi #6199 üzenetére
mondjuk egy motor? hü......
mindfreak:most mi a problémád?
nem tudsz válaszólni és inkább kötekedsz? haha...
most nem fogok nyitni egy új topicot csak azért hogy legyen...
de ha végig gondolom akkor ugye a hl2 és a cs egy kutya...
ugyan az a motor as source.... a müködés is csak módositva van az egyik az is csak sebzés és fegyverek ebböl kifólyolag a csalás is hasonló ha nem tévedek....
és akkor ehez kapcsólodik a kérdés ti mit is csináltok ha jön egy cheater?
a lelécelek mert félek hogy meghalok illetve megprobálom ki bannlni..... ezen alternativákon kivül esetleg valami más?
elöre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Milyen notebookot vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix XG32VQ Ívelt Gaming VA Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 4ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Zelda Breat of Wild
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Mini PC - i5-13400 16GB DDR5 / 512GB SSD - ÚJ! Wifi 6, BT 5.3, DP
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest