- LG LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- Powerbank topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
pepusos
üzenetére
Ez jogos, de lenne egy hét gyakorolni, minden pályára. Én sem ismerem még mindet és néha használom is. De szerintem amúgy is gáz, mert nem feltétlen jó féktávokat mutat... Tapasztalatom szerint TT-ben kb fél óra alatt meg lehet tanulni egy pályát annyira, hogy ugyanolyan (vagy jobb) köridőket mehessünk, mint a csíkkal.
Felőlem persze maradhat az összes segítség...
Steady közben leírta a tutit, bár lehet, hogy ez is változik majd a patch után. Tegnap direkt figyeltem a belsőkamerás felvételeket a futamon... Mindenki liláig húzatja MINDIG, sőt, lilában hosszú-hosszú másodpercekig pörgetik is. Mégsem fogy ki a benya...

Én az egyik RBR-t kérem, ha nem gond

(#4377) werszomjas: TC: OFF vagy ON, nincs más lehetőség

Új hozzászólás Aktív témák

- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest