Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit21

addikt

Üdv,
    Ha nincs az FVA valószínűleg ki lennék borulva, hogy mennyire arcade a játék, még segítségek kikapcsolása mellett is. Az FVA azonban átrendezte a világnézetem, igenis hatalmas mechanikai tapadása van ezeknek a kocsiknak, és 800 LE ide-oda, a slickeket kipörgetni nem olyan könnyű. Persze az FVA más nagyban, de jobban hihető igazinak talán ez a progi, mint a sok vezethetetlen f1 mod, ahol egyenesben még 3-asban se lehet padlót nyomni.

Nem tetszik, hogy nem találok telemetriát. Semmilyen szinten, nem tudom lesz-e hozzá, de nagyon hiányzik.

Furcsa, hogy nincs rendes fordszámmérő, v csak én nem találtam, de ami van, az egy nulla. A visszaváltásokhoz a motorhangon kívül nem ártana tudni, h hova meddig esik a fordszám, h tudni lehessen mit hogy a legjobb. Remélem lesz vmi mod.

A setup egy dolog h kezdetleges, de h az eltérések ha jól láttam mindig az aktuális gyári setuphoz képest állítható szintén nem tetszik.
    -2-es első szárny monacoban mondjuk 22-es Kanadában meg 10-es érték lehet. De h mennyi, azt nem tudod.

A kavicságy olyan, mintha egy vödör ragasztóba esne mind a négy kerék egyszerre.

Lehet így akarták biztosabbá tenni, h ne törjük, de a való életbe, ha vki pl a két lesmo kijáratánál kicsúszik kicsit, akkor ha tartja a fordulatot, és egyenesbe a kocsit, akkor kijön belőle.
    Nekem ha a kerék kavicsot ér, akár 200-al a parabolicából kijövet, is 10 m-en megálla kocsi és megforog a kavicsban.

Ha pörgetem az autót, mikor elveszem a gázt, mondjuk jobbra pörgök, nem csak megáll, hanem visszaránt a másik irányba. Így jön meg a tapadás. Olyan mint régen az f1 c-ben az a segítség ami visszatett a pályára, mintha a tengelye körül forogna a kocsi, minden ok nélkül.

Nagyon szép amúgy, és 30 fps húzás nélkül is hozható 1280*960-ban ultrán, de nem tudom még, hogy útálni, vagy imádni fogom.

Csak azoknak akik még nem vették meg, simesek, és hezitálnak.

Új hozzászólás Aktív témák