Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
heihachi #941 üzenetére
értem... a kormány ellen még ami szól: a hely... 1szobás lakásban lakunk (kb bő 20m2 a szoba, bent asztal, szekrény, franciaágy...), a gép pedig egy (nem túl masszív) lapraszerelt olcsó asztalon van... erre macerás lenne felszerelni a kormányt is... más lenne a helyzet egy nagyobb (pl. 2.5szobás) lakásban, ahova barkácsolhatnék neki valamit és kényelmesen elférne...
a kézügyességem jó... (férfi létemre 15éve gyöngyöt is fűztem, mert anyukám tanítónő volt és gyakran ilyen szakkörön töltöttem a délutánok egy részét...) meg gondolom lehet jól érzékenységet állítani az analóg karokon és megszokható lesz... meg azért csak kényelmes elfeküdni a fotelben és úgy játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest