- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
A mesterséges intelligencia nehézséget lehet valahol állítani. Mert az úgy nem annyira nagy kihívás, hogy a 24. helyről a Virginnel első lettem Sakhirban. úgy, hogy Hamiltont, Alonso-t stb. úgy előztem meg, mintha most vezetnének először autót.
-
7600 GS
addikt
Észrevettem egy eléggé nagy bugot a játékban, amit remélem hogy a patch orvosolni fog. Amikor kicsúszok, és jönnék vissza a pályára, és véletlen kimegyek a másik versenyző elé, belémjön oldalról és mindene leszakad, én meg mintha semmi sem történt volna, sértetlen autóval megyek tovább. Másnál is előfordult már ez a jelenség?
-
7600 GS
addikt
Hát emberek, ez a játék egyszerűen ZSENIÁLIS!! Sidewinderrel akkora élvezet tolni, hogy alig bírom letenni.
Még a 28 éves bátyám, akit azért nem olyan sok játék köt már le, egyszerűen piszkosul élvezi.
Lenne néhány kérdésem: Azt hol tudom megnézni, hogy a versenyhétvége alkalmával hány szett gumim van még? A motor elhasználtságát jelzi valahol a játék? Illetve nekem kell jelezni adott esetben a cserét, vagy azt a játék végzi el automatikusan?
Marci
-
7600 GS
addikt
Üdv emberek!
Megvettem ma eme remekművet, hogy legyen valami elfoglaltságom az őszi szünetre
. Van valami dolog, amire a Windows Live-nál figyelni kéne? Illetve van néhány tanácsotok, ami hasznos lehet egy nagyon lelkes kezdő számára?
Marci
-
7600 GS
addikt
Üdv Urak!
Van valami lista arról, hogy melyik kormányokat fogja támogatni a játék. Remélem a jó öreg Sidewinderemmel működni fog.
Marci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest