- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamadobos
csendes tag
Szia
Nekem is ugyan ez volt a problémám a gépemmel, szintén volt benne egy HD2600XT
és a baj a rendszer MEMÓRIÁVAL volt (ami szintén nekem is kingmax volt). Próbáld meg csak egy memória modullal, vagy küldj rá egy memtetsztet.
Valahogy ez a HD2600XT szeret kifagyni ha a rendszer memória valamiért nem stimmel. Én sokáig azt hittem hogy a videokártyám, szar. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
9800Pro soha nem evett meg 75W-ot, mert az agp slot nem tud annyit leadni, és tápcsati sem volt a karin.
Mostani géped sem eszik 200W fölött, szall 400W névleges teljesítmény fölé csak akkor menj, ha duplavidkaris izomgépet akarsz, könönben csak pénzkidobás.
Problémádra javasolnék egy win reinstalt, valami esetleg megmaradhatott előző kari driveréből, stb.
Jah és tölcsd ki az adatlapod, úgy egyszerűbb segíteni. (beállítások menü)Vaniliásrönk: 1 hónapja majdnem vettem egy trustot, mert szépen nézett ki, nagy venti, aszittem valami korrekt tákolmány, aztán a tápos topicban nem találtam pozitív hozzászólást, úgyhogy vettem egy fasza deltát 3K-ért...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Csakhogy a 9800Pro 3.3V-on fogyaszt, a mostani konfigod meg 99%-ban 12V-on, pont ez a gyengéje az ilyen Vargányné tápoknak, egy db. 12V-os ága van kb. 13-14A terhelhetőséggel max., ki tudod számolni ez hány Watt, vagy segítsek?
Ragaszkodj csak a 450-500W-os táphoz is, legalább a béka segge alá esik majd a hatásfoka alulterhelés miatt. Bár valószínű tipikus magyar mentalitással lendülsz majd neki a vásárlásnak, és beújítasz egy Trust tápszörnyet. (annak mondjuk legalább nem lesznek alulterhelési problémái)
Kompetenciád mint egy üveg kompótnak. -
wwenigma
Jómunkásember
Akkor 400PNF
Viszont ár értékben a 350PNF a nyerő, és mostanság, ha csak nem akarsz extrém tuningot 6 3870X2-vel, teljességgel felesleges a nagy táp.
Pont azért, mert azoknak kell egy minimum terhelés, ahol optimális hatásfokkal mukodnek. Gyakorlatilag, a 600-as űberfrankó tápnak kell 200W terhelés vagy - több - hogy 85% hatásfok felé menjen... magyarul minikonfiggal energiapocsékolók. Persze azt hozzátenném, hogy ez a magánvéleményem, amiket csak a tápok datasheetjei támasztanak alá.Majd számolj be a fejleményekről, mindenekelott, hogy VPU recovery kikapcsolása segített-é...
-
wwenigma
Jómunkásember
3dmark 2006-ot rakj fel, es futtatsd le nehanyszor, ha elpusztul, vidd vissza a karit.
Táp, még ha nem is a legmegbízhatóbb, de elég kell hogy legyen, ez a konfig tényleg nem eszik sokat. (ennek ellenére nagyon baráti áron van az FSP 350PNF... 6e)
Szedd le a memtest86+ -ot, írd ki rw-re és bootolj le róla. De kizart, hogy a RAM hibazzon (szerintem), ha hibazik, adj neki +0,1V-ot.mod: és a legfontosabb. Mindezek elött Catalyst-ban kapcsold ki a VPU recovert, és egy kicsit hagyd, fagyogat-e még.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Annyira szeretem, amikor 0 hozzáértéssel okos valaki.
Ez a táp 300W-os, 300W-ot tud leadni a gép felé, a zóna tápod 200W-ot sem tud felvenni a konnektorból, mert megsül a p****ba. A konfigod fogyaszt vagy 150W-ot üvegen.
Ha ezek után is kevesled a normális 300W-os tápot akkor maradjon csak a gépedben a 400W-os csoda, megérdemled. -
VaniliásRönk
nagyúr
Vegyél egy FSP 300PNF tápot, az ipari hulladékot meg vágd ki a kukába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged