- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #8007 üzenetére
Nálam a ciripelés kiment a hangkari analóg részén keresztűl az erősítőre is (és magából a tápból is kihalattszott), hacsak nem ment folyton a gépen a prime95... Cseréltem árában deltára (3K
), most semmi zaj nem megy ki a gépből.
Szal ilyen vidkarival rendelkező embernek jóformán mindegy milyen tápot vesz, csak legyen védelme.
mod: valszeg rossz szériát foghattam ki, aminek egyik trafóját nem megfelelően gyártották le...
-
válasz
VaniliásRönk #7985 üzenetére
valóban, és itt a sima gDDR3-as Sapphire 17.7, a blackboxos meg 19.1.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #7966 üzenetére
Az isten álgya meg jóindulatodat örökkön egy asus lappal.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #7797 üzenetére
Mert az nv-is fagyizik a cucc annyira le lett tesztelve. Már mondottam, hogy a krízis az utókor játéka. 2 év múlva egy átlagos konfigon a 80-ik patch után talán működni fog rendesen.
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #7616 üzenetére
Gyári Zalman hűtővel (Galaxy 7300GT volt).
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #7611 üzenetére
Nálam meg a 7300GT +55%-on üzemelt
-
válasz
VaniliásRönk #7608 üzenetére
igen, még a 7300GT-vel (6600GT+10%) is játszottam vele - azon is ment szépen vidáman.
Bugbear rulez. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #7586 üzenetére
Köszi, a hotfix segített mégis, pedig nem dll hiba volt...
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #7583 üzenetére
nekem meg tnt2-mön feszit egy p2 celeron kúler
-
BIZ0906
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #7461 üzenetére
thx a választ akkor inkább hagyom.
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #7406 üzenetére
jaja, elég az bőven, pláne azokhoz a felbontásokhoz amiket én használok! és valóban nincsa elszúrva a mem vezérlö
-
Joci??
senior tag
válasz
VaniliásRönk #7392 üzenetére
nem tom lehet hogy van benne valami de olvass vissza mit is írtam!
-
Joci??
senior tag
válasz
VaniliásRönk #7389 üzenetére
nem hiszel nekem? akkor holnap végignyomom még 1x a markot és le printezem! azt belinkelem!
-
sube
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #7365 üzenetére
Leírtam honnan jön. Ezzel a hotfixxel még nem találkoztam, ha segít akkor köszöntem nagyon
-
Joci??
senior tag
válasz
VaniliásRönk #7362 üzenetére
Vmod van a gpu-ra és most az lenne a lényeg hogy ahogy te mondtad jó fel kellene ****ni!!!
-
válasz
VaniliásRönk #7048 üzenetére
na közben magamhoz tértem a sokkból. tehát, még ha a framework is megy is linux és egyebek alatt, a low level cuccokat feltételezem újra kell írni, és ezek azért a Catalystnek nem kis részét teszik ki. vagyis marad a gui és az alatta lévő logika, ami (remélhetőleg) gond nélkül portolható. nem áll ez nekem össze...
CPT.Pirk: azért ez már perverz
-
válasz
VaniliásRönk #7029 üzenetére
que? mióta van linuxon .NET?
VW-Beetle: hát ez magic... mindegy, lényeg, hogy megy
-
ghud
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #6992 üzenetére
Vágom. Köszönöm!
Sajnálom, hogy én nem úgy születtem, hogy mindent elsőre megértek.
Peace.
GHud
-
CocooN-z
őstag
válasz
VaniliásRönk #6996 üzenetére
Persze, Azért köszönöm szépen
-
CocooN-z
őstag
válasz
VaniliásRönk #6994 üzenetére
nesze neked hardveres gyorsítás fogd meg jól
any ideas_??
üdv -
ghud
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #6983 üzenetére
Jó, mert azért írtam, hogy a catalyst nem megy fel. Szal ezexerint a hotfixszel semmit nem érek.
-
sammiedavis
tag
válasz
VaniliásRönk #6844 üzenetére
Köszi! Ha hazaértem megint nem unatkozom
, és reménykedem
-
sammiedavis
tag
válasz
VaniliásRönk #6836 üzenetére
A játék gyári+1.1-es patch
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #6775 üzenetére
Hát bárcsak én is ráérnék unatkozni...
-
1010
őstag
válasz
VaniliásRönk #6765 üzenetére
az atitool lefegy, mikor a find max clock ot választom
a mem gomra kattintva pedig azt irja: card not suported -
sereeff
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #6718 üzenetére
Köszi az infót! :-) "A fegyelmezetlenségért" bocsi! Új vagyok, de majd figyelek!
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #6682 üzenetére
jol van na, ott volt a szájli
én mondjuk azt vettem észre h tökmindegy h a prockom alap 2,4 ghz-n megy vagy 3-on, nem gyorsulnak a játékok (HL2EP2) észrevehetöen. ilyenkor meg vga limit van ugye?
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #6673 üzenetére
AGCT nem tud külön 2D/3D profilt kezelni.
Everest-ben megnézed, és látod hogy a tuningolt órajelen megy. -
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #6673 üzenetére
A Riva egyértelműen jelzi most is ahogy írok, hogy a GPU 500MHz, a memória 600MHz.
Ilyenkor idődiagramként van a képernyő sarkában, de játék közben OSD-ként látom sok minden mással együtt.Ha elindítok a COD4-től különböző 3D alkalmazást, felugrik 850/999-re. -
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #6671 üzenetére
Nálam az Everest nem jelzi ki a megnövelt órajelet csak a default-ot.
Egyedül az AGCT által növelt frekit hajlandó tudomásul venni.
Minden benchmark-nál és játéknál az ATiTool felviszi 850/999-re, a játék végén meg leteszi 500/600-ra. Azt, hogy ez tényleg így működik, egyrészt a Riva monitoron, OSD-n látom másrészt az FPS-ek egyértelműen jelzik, vagy a 3DMxx-ben kapott pontok, hogy remekül működik végre ez a funkció. -
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #6666 üzenetére
Ez a 850/950 egy másik Sapphire XT BIOS-a volt, átbuherálva? Mert akkor igazad van az időzítési problémával. Én is gondolkodtam a BIOS módosításán, már beszereztem egy PCI-s VGA-t,
de az ATiTool legfrissebb verzíója végre lehetővé tette, hogy a 2D/3D váltást megcsináljam, ezért megelégedtem a 850-es GPU-val és végleg lemondtam a BIOS buheráról.
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #6581 üzenetére
igen, csökkent, 110/252-re állt vissza, ezért idlézik a passziv karim 26-29fokon. az uj biosban viszont le van már tiltva, igy visszaraktam a régit. de ez a riva bekevert neki
-
carrot
tag
válasz
VaniliásRönk #6577 üzenetére
Értettem, köszönöm szépen. Már azt hittem beállítok egy fix magasabb számot, oszt kezit csókolom
Letöltöttem a Rivá-t, ATI tool-t meg a Clock Tool-t, és akkor majd ATI-val kezdem...
Gondolom nem lesz nagy változás a játékokban, igazából csak fúr a kíváncsiság, hogy példáúl az embereket rémésztgető Krízis jobban teljesít-e, a többi játék miatt sztem nem is kéne nekem...Mindenestre kössz, h beavattatok!
Szép napot! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #6571 üzenetére
Ahh, előbb kicsit félreolvastalak, na mind1...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #6571 üzenetére
Nem feltétlen. Multkor véletlen beállítottam 800-ról 50MHz-re a GPU-t, és ment simán. Amelett semmi baja 857 felett, már kb. 20 alkalommal lőttem be 880MHz-re, semmi fagyás. Mondjuk ha elsőre nem tölt be, hanme várni kell kicsit, akkor tud fagyást okozni.
Bár tényleg kiadhatnának már egy bugfix releast...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #6559 üzenetére
Vmodon mit mutassak? Két szál drót van hozzáforrasztva az egyik IC két lábára...
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #6412 üzenetére
Nekem simán lejött.
Bár én a Vista drivert szedtem le, az XP-t lehet hogy többen töltik.
Szerk.: az XP-s is lejött. -
andriss
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #6372 üzenetére
Az én 300W mercury tápomra 3 db 8 cm venti van rákötve, egy sata 2 meg egy ide winyó, dvd író. 3 éves a táp. Hát ki tudja mennyi jövője van még a tápnak.
-
levill
tag
válasz
VaniliásRönk #6384 üzenetére
nem komolyan gondoltam
Fagy53 olyan szép szürke votl minden et meg beleronditasz -
levill
tag
válasz
VaniliásRönk #6382 üzenetére
havernak is lefüstült egy 300W-os odegen :9 és mit vett? 350W vagy 400W-os codegent már nemtudom meiket
szerk: egy 1500+-os AThlon XP-vel csak 203W-ot fogasztanék CD/DVD-mélkül lehet váltanom kéne -
levill
tag
válasz
VaniliásRönk #6378 üzenetére
lehet meglincselnék
és ahogyelmondtátok hogy egy noname 300W-os mennyit bír leadni biztos nem pontos mert beálitottam naggyábol mim van és ezt hozta ki
Recommended PSU Wattage: * 288W
szerk: "kikötöttem" a CD, DVD írót és már csak 240Wtényleg ennyit fogyasztanak azok?
-
kiscsáko
tag
válasz
VaniliásRönk #6376 üzenetére
jó, csak nézd meg ezt: link
tudom, h nem mondhatni pontosnak, de sztem azért kicsit közelítő értéket tud adni
am havernak is 300W noname-je volt, de miután vett egy 2600xt-t, terhelés alatt meghalt a gép, pedig neki is single 3,2 es pentiumja van
-
kiscsáko
tag
válasz
VaniliásRönk #6374 üzenetére
jah, bocs az előbb elfeledtem átállítani,
és igen, kicsit utánna számoltam, tényleg nincs 200W(proci+alaplap+vga+ramok)
de nagyon közel lehet hozzá az egész gép fogyasztása, sztem -
kiscsáko
tag
válasz
VaniliásRönk #6370 üzenetére
hát az lehet, hogy külön-külön a srác cuccainak nem tudom a fogyasztását de összesen biztos több mint 200W
-
levill
tag
válasz
VaniliásRönk #6304 üzenetére
igen most akarok venni mert parázok hogy lefüstöl mert havernak 1hete füstölt el
volt is szaga
de gépének nemlett baja. (mondjuk annak úgyis mindegy 3DMark05ben 1240pontot ért el a gépe
06ban kb 400pontja lenne
)
-
mestery
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #6181 üzenetére
jah én is igy gondoltam thx!
lehet hogy csrélek majd alaplapot 1 haver msi je rosz van rajt 1 karc ami szakadás szerintem lehet megpróbálom javítani.
msi k8n neo4 ozt belevaló prociját is megszerzem ha jó 3200+ athlon 64 es és akkor veszek lehet 2600xt t vagy még kialakul arra mi mennyibe kerül mert ahogyan olvastam a sphire oldalán 3850 en is agp be is van vagy lesz nem tom még mi lessz ebből.
mer amim ost van agps kari nem rossz de ideje elaadni a proci is má régi igy a crysis is csk mediumon ippen hogy megy jól. igyóaz lóvalószínű a ram a kevés
megéri csrélnem szerinted így?pce 2600xt re .az alaplap ddr es. -
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #5153 üzenetére
jaaaaj a gyilkos paradicsomok!!!
-
válasz
VaniliásRönk #5185 üzenetére
azért ezek közt vacilálok, mert ami most van raktáron (hd-t nem tudom, hogy volt-e, de EN8600 silent és bliss 8600gt silent volt), ahhoz tudok most még kedvezményesebben hozzájutni, ergo ha rendelem, jóval drágábban... hd-t meg most nem kérdeztem, hogy van-e, de akkor ezekszerint a passzívokat ha megtámogatom egy ventivel, akkor bízhatok egy hd feletti sebességben... remek... akkor már csak a kérdés: asus EN8600GT Silent DDR3 256MB vagy Gainward Bliss SilentFX 8600GT DDR3 256MB ?
akkor legyen a gainward? (asus alaplap helyett meg gigabyte) -
válasz
VaniliásRönk #5181 üzenetére
és az előzőekre? (8600 silent vs 2600xt + 8600 silent kézi tuninggal)
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #5173 üzenetére
Sok mindenben egyetértünk, mint korábban is, de a fogyasztásban jobb az E2160 mint az X2 3800+, mert nekem ez a kettő van azonos hűtővel, és láthatóan azonos kategoria a két proci is.
A 2600-os VGA-nak egyetértünk, édesmindegy melyik hajtja! ;
A tuningolást, hogy ki miért csinálja az ízlés dolga, de hidd el, hogy egy VGA váltásnál a 2600-nál feljebb lépve egy 8800GT-t nyugodtabban tennék a 3.4GHz-et is bíró Intel konfigba.]
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #5170 üzenetére
Fogyasztás, teljesítmény, tuning....tovább is van , mondjam még?
-
válasz
VaniliásRönk #5162 üzenetére
de mivel egyáltalán nem tervezek a feszekkel játszani, mint mondtam, teljesen alapon mennek, így ez itt nem gond nekem... az instabil feszültségeket meg majd meglátom (az MSI és ABIT alaplapjaimon sem volt betonstabil egy fesz sem...) Vizualitásra teszek, nem a gépet nézem, hanem a monitort...
de a feszingadozásokra majd figyelek mekkorák -
válasz
VaniliásRönk #5153 üzenetére
eltaláltam
-
válasz
VaniliásRönk #5149 üzenetére
"Egyébként ANUS-szal kimondottan jól jártál, gratulálok hozzá."
Ez kritika, vagy komolyan gondoltad? (mert tudod, ha nem mondják ki, nem érzem ki az iróniát adott esetben) Mert remélem tényleg jól jártam vele (azért majd megy rá venti, irtózom a venti nélküli videókariktól
)
-
válasz
VaniliásRönk #5149 üzenetére
mert sokat kérdezgettem itt a videókarikkal kapcsolatban olyan 100-150 hozzászólással (pár napja) ezelőtt, és itt írták, hogy inkább váltsak PCI-E-re, és gondoltam megosztom, mi lett a vége
-
válasz
VaniliásRönk #5143 üzenetére
akkor proci is kellene mert 2600 felé nem megy az alaplkap miatt.
-
válasz
VaniliásRönk #5140 üzenetére
szerintetek mennyiért lehetne eladni a videokártyám? (asus 2600xt)
-
BalintUG
tag
válasz
VaniliásRönk #5137 üzenetére
Eszem ágába nem jut x2600at venni
csak haveromnak eladtam volna a zafírjára a vf700-amat. nekem 3850em van 2 herte cseréltem le az x1950 pro-mat erre. Megjegyzem x1950 pro is sokkal jobb mint x2600 xt
legyen azz ddr3 vagy ddr4 memóriás
-
eddie17
addikt
válasz
VaniliásRönk #5022 üzenetére
Értem, ez van
-
TasiA
senior tag
válasz
VaniliásRönk #4962 üzenetére
Miért, azzal mi a baj? Nekem világ életemben az volt, sosem volt vele semmi gond.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
VaniliásRönk #4962 üzenetére
VPU-t kikapcsolva ugyanúgy fagy.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4915 üzenetére
Nem, az Chernobil óta nem mérhető...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4915 üzenetére
Hát
Valamit muszaj vele kezdenie...
-
ArpiCBR
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #4907 üzenetére
érdeklődöm majd mit hogy lehet javítani.köszi szépen
-
gjoe
addikt
válasz
VaniliásRönk #4827 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, egy hibás termék miatt egy céget nem lehet leírni.
-
válasz
VaniliásRönk #4827 üzenetére
"X1900-akhoz pedig a régebbi driver is tökéletes, nem kell a 7.7 utániakkal szívni"
és a hd2600-hoz?
-
Lacee83
tag
válasz
VaniliásRönk #4800 üzenetére
Nem tudom te hogy vagy vele de én több mint 10éve használok számítógépet tehát sok VGA-t telepitettem már fel kezdve az S3 1mb-s kártyájától. Nem hiszem h a "userrel" lehet a probléma. Elvileg ezen nem sok mindent lehet elba**ni. kártya berak driver feltesz és játszik. Mivel két hetet vártam a kártyára és most az év végi boltüresedések miatt legalább ennyit kellesz várnom egy ujra nincs kedvem még egy esélyt adni a terméknek. Azért még leszedem a 7.12-est.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4806 üzenetére
Hat nemtudom...
gjoe Nem kimondott ati fan,van nv-s cucca is,csak nemigazan bejovos a srac hozaalasa.Azert mert o kifogott egy hibas kartyat esetleg,(bar szvsz a hibrid lapjaval lesz ott a gond) attol nem a szeria szar.En sem mondanam anusra hogy szar egy rosz cucc utan.Tobb rosz cucc utan mondom h szar
-
gjoe
addikt
válasz
VaniliásRönk #4806 üzenetére
Látom nagy ati fan vagy.
Nemcsak kötöszködni kellene, hanem inkább segíteni a másiknak, ha már te nem átleg user vagy. -
gjoe
addikt
válasz
szerintem nem tetris kell.
Mindenki nem lehet programozó. Atiék el@@@@ák a drivert.
Eddig nvidiám volt és mindig ment a frissítés hiba nélkül. ezzel meg a mezei user csak szívott. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Attol meg lehet hogy szar a kartya,nembiztos hogy o bena
Amugy egy kep szetesos vgan mit tudsz beallitani? -
t1
veterán
válasz
egyetértek
nem soká nekem is meghozza a Jézuska a kártyát de várom már -
Gaboman
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4658 üzenetére
Hát lehet hogy csak pletyka!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4648 üzenetére
Én megy úgy tudom hogy az R700 március-április körül várható és a G100-meg márciusra!
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4644 üzenetére
Kipróbáltam ma 900/980-on a Crysis-ben felment 71°C-ig. Ez most OK., de nyáron megengedhetetlen ezzel a beállítással a gyári hűtővel üzemeltetni.
A VF900-at ki sem bontottam, mert lehet, hogy nyáron már nem is lesz meg a PRO. -
subaruwrc
félisten
válasz
VaniliásRönk #4644 üzenetére
sima xt 860on meghal
-
gjoe
addikt
válasz
VaniliásRönk #4639 üzenetére
látom még mindig nem érted amit írtam.
Vagy nincs jobb dolgod mint kötekedni.
Amilyen árbn nézett hd2600prot én azt mondtam annyiért megkapja már z xt-t is h szétnéz a neten.
Részemről itt befejeztem az értelmetlen vitát. -
gjoe
addikt
válasz
VaniliásRönk #4630 üzenetére
Igen +2-3k de akkor már a fullost kapja.
Amúgy a lite hd2600xt 21500. (bolti ár nem bazáros)
Ez alapon tudja amit a pro fog húzva. -
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4630 üzenetére
tuningban pedig ugyanannyit tud a kártya
Nem éppen. A Pro-n alacsonyabb feszen megy a gpu, ezért nem is lehet olyan jól húzni, mint az XT-t -
Ganxxta
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #4617 üzenetére
kösz a segítséget, sikerült is megrendelni, az lett végül is amit te mondtál: Sapphire 2600Pro OC 256MB GDDR3
20494 Ft-ért
Ez kb. hány %-al gyorsabb mint a sima nem OC-s DDR2-es ?
Ja,és ennek mivel emelt az órajele, gondolom hangosabb lesz a ventije mint a simának nem? -
efegyke
tag
válasz
VaniliásRönk #4614 üzenetére
egyértelműen 2600XT hűséges társ a mindennapokra
-
Alex123
senior tag
válasz
VaniliásRönk #4595 üzenetére
Nem éppen halk de megteszi:
TFD-12025M12B tápventillátor golyóscsapágyas 120x120x25 12VAdatlap: [link]
És a Mekkán csak 540 pénz...
(ha jól tudom, akkor eben a tápban is 12-es venti van, tehát lehet, hogy bele lehet barkácsolni)
Csak egy ötlet volt...
- Alex -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4590 üzenetére
És én is tettem hozzá, csak hogy sztároljam magam!
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4577 üzenetére
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4566 üzenetére
És akkor honnan jön plusz 40-80 FPS pl. CoD2 alatt?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4564 üzenetére
És ismételten nem értek vele egyet. Nálam 530MHz tuning sem volt elég egy magon, ez fölött meg mit akarsz még? Egyébként nálam ez az X2 is csak +300 pontot hozott 3dmark05ben, amit meg tudod hogy nem érdekel engem...
"agyonverte a 2400MHz-es AM2-es Athlonomat" - a hiba az ön készülékében van...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4529 üzenetére
3100mhz-es optinak boven eleg volt 400mhz cl2.Arrol nem is beszelve,hogy amd vonalon,legalabbis 939-ig (bar szvsz am2 is)az lacsony kesleltetesbol sokkal jobban profital mint a magasabb orajelbol.
De hogy olcsobb addr2 abban igazad van. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4522 üzenetére
Kicsit tényleg olcsóbb, csak én nem gondolkodok am2-ddr2 párosban, mert kvázi semmi értelme, csak intel miatt született meg...
Titok levi: 50Hz-től nem a monitor megy tönkre, hanem a szemed folyik ki... Bár nem tudom miről van szó, de ha jól sejtem TV-t és monitort is akarsz egyszerre használni, ezesetben pl. mindkettő a saját felbontását és frekvenciáját kapja meg.
-
Kange
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #4503 üzenetére
Hát igen... Eddig kérdés nélkül megkaptam a válaszokat...
Az ATi Tool nem akar műküdni. Sem azzal, sem a RivaTuner-vel nem tudom megnövelni a sebességeket. Akármit is állítok be, egyből visszarakja alapra. Egyedül az AMDGPUClockTool-val sikerült elérni a "tuningot". Pedig az ATi Tool a 9600XT-nél ment szuperül.
Lehetséges, hogy az a baj, hogy a CCC-ben feloldottam az overdrive funkciót?
-
Titok Levi
tag
válasz
VaniliásRönk #4497 üzenetére
Mert csinálok amatőr filmeket, és szeretném látni Tv-n hogy néz ki.
-
Jodaka
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #4494 üzenetére
Köszi a választ, a ventit majd ráheggesztem akkor =)
A TV-Out-al meg ténlyeg az átalakítónál volt a probléma, csak így most hülyén néz ki hogy könyvekkel meg ruhákkal van kitámaszta/megemelve a gép hogy az S-Videó kábel elérjen a Tvig az átalakítóból -
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4490 üzenetére
A stabilitásteszt jó benne. De azt is lehet helyettesíteni 3DM06 SM2 és SM3 tesztekkel.
Monitorozásban, profil kezelésben, és ventillátor vezérlésében szvsz jobb a Rivatuner.
ATI tool-t akkor használnám, ha lehetne 857Mhz fölé húzni a gpu-t. -
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4488 üzenetére
Hát, azt nem mondanám, hogy szépen, de működik
Viszont a Rivatuner 2.06 sokkal jobb, mint az Ati Tool. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4475 üzenetére
Dehonnem azok a legtobbet
Persze csak az a nehany
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4472 üzenetére
Köszi
És tud ilyet a HD2600? Mert 2D/3D profilja sincs.
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4247 üzenetére
Sajnos
és mindenki úgy gondolta hogy jobb a 8600GT, pedig nem...
Egyedül NFS PS-ben jobb a 8600GT, de az a játék egy nagy rakás kaki.
Az is érdekes, hogy GeForce-al pár kör után begyorsul a játék PS-ben: ezt akkor vettem észre, mikor olyan eredmény jött ki, hogy GT órajelen gyorsabb lett, mint GE órajelen...
megismételtem GE, és tuningolt órajelen, és ezek jöttek ki. -
mustad
tag
válasz
VaniliásRönk #4243 üzenetére
köszi és most menniy a mhz? mármint amit 875 re huzhatok max? gyárilag mennyin fut?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4132 üzenetére
Ram cserét hanyagolom, sajna kingamx azonos néven legalább 3 féle chippel szereli a ramjait, és nem szeretik egymást, ezt a témát most jegelem.
Órajelet még nem tudtam végig kitesztelni, mert az itthoni hőátadó pasztáim egy része túl öreg, a másik meg ultra ócska, és alapfeszen simán 60 fok köré kerül a proc, pedig normális hűtőm van. (alcomp = 7000-es zalman teljesítménye, csak olcsóbb és hazai)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4109 üzenetére
Az még 10k ráköltése lenne legalább. Gondolkodtam a dolgon, de sokkal többre mentem egy új proccal, kértek érte nevetséges 14k-t helyben, és kapja az ember a két magot, szal elég jó vétel volt. Ram dolog annyira nem foglalkoztat, tudom, most még olcsók a ramok, de egyenlőre marad a jelenlegi felállás.
Nah mindjárt nekiállok húzni ezt az X2-őt, E4 stepping, elvileg szereti a tuningot...
-
t1
veterán
válasz
VaniliásRönk #4050 üzenetére
nem erre izgulok csak szeretem a dobozokat főleg ha szép nagy színes, jól dísziti a szobámat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged