Új hozzászólás Aktív témák
-
Titok Levi
tag
Sziasztok.
Na majd próbálgatom azt a Tv-s dolgot.
Viszont olyan kérdésem lenne, hogy milyen programmal lehet mérni a videókártya hőmérsékletét úgy, hogy az egy játék közben is kiírja a monitorra, és lehessen követni a változásokat?
Azonkívül itt mondta valaki, hogy everestel lehet egy időintervallumon belül mérni a hőmérsékletet, azaz vissza lehet nézni, hogyan alakult a dolog. Nekem Everest Ultimate Edition-om (4.20) van, de én ilyet nem látok.Ja mégegy. Most próbálgatom AMDGPUClockTool-al emelni az órajeleket. A kérdésem, hogy lehet ezt itt "percenként" állítgatni ide-oda, tehát nem baj ha sűrűn változtatom? Másik, hogy újra kell indítani a gépet, hogy minden frankó legyen, vagy teljesen felesleges?
Köszi
-
Titok Levi
tag
válasz
VaniliásRönk #4497 üzenetére
Mert csinálok amatőr filmeket, és szeretném látni Tv-n hogy néz ki.
-
Titok Levi
tag
No ez a téma engem nagyon érdekel, mert én is rég akarom tv-hez kötni a gépet, de nem sikerül. Első nagy baj, hogy az átalakító amit a vga-ba(Sapphire HD2600XT) kell dugni, abból kijön három RCA (kék, piros, zöld) valahogy így néz ki: [link] ,azzal a különbséggel, hogy az én rca-im a képen lévők negatívjai (tökmindegy). Namost néztem én a felhasz könyvben a neten, de nem ír semmit, hogy itt melyik melyik. Mit hova? (Tv-n van egy Video in, meg egy Audio in mindkettő RCA
A másik meg, hogy olvastam olyat, hogy ha a monitor nem bír 50Hz-et vagy mennyit akkor a tv és monitor egyidejű használata a monitor károsodásához is vezethet. Basszus én mióta egyszer bénáztam ezzel, a monitor néha éles halk hangon sípol. (mondjuk régi is)
Valaki ötlet? Hogy csináljam?
ui.:
Monitor: [link]
TV: [link] -
Titok Levi
tag
Hali.
Figyu, a CCC 2007.11 es verzióval szeretnék tuningolni. Egy olyan 40-40 MHZ-el (vagy többel majd megnézem 3D Mark-al, hogy mennyit kéne). De hiába húzom fel a csúszkát, Apply-zok és vissza állítja. Csináltam már Auto-Tune-t is utána ugyan ez. Csináltam már mindenhogy, de marad az alap 800Gpu és a 700Mem.
Hogyan kellene csinálni? Inkább Riva Tuner 2.06-al?Köszi.
-
Titok Levi
tag
válasz
VaniliásRönk #3885 üzenetére
Mennem kell, de nem értem mit basztatsz! Csak mert szentem meg a témának nincs semmi köze ahhoz, hogy milyen szavakat használok. Amúgy lapozzunk, más nem kíváncsi erre. Bocs mindenki.
-
Titok Levi
tag
válasz
VaniliásRönk #3883 üzenetére
Kommandó? Milyen hardver és a szoftver környezetben?
-
Titok Levi
tag
válasz
HUNNIA1920 #3862 üzenetére
Hello.
Nekem X2 4200+, HD2600 XT (256Mb), 2Gb 800Mhz mem, DX9, Win Xp 32bit, - el a Pro Street gyengén megy, meg nem mondom hány FPS, de játszhatatlan (kb 15 - 20 frame, mediumon, de low-on se zsír). Úgyhogy első körben az a tapasztalatom, hogy a NFS-PS-hez ez a kártya kevés. (tuning nélkül legalább is).A másik, hogy a Crysis-t mikor feltettem, elindítottam azonnal szét akadt a fenébe. Tudjátok az a halál mikor 4 másodpercenként valami pici mozdulás, képben, hangban. Aztán ledúrtam a régi drivert (ami jelzem júniusi volt), feltettem innen [link] az Option 1-essel jelzett driver csomagot, vagy mittomén hogy mondjam. És azonnal szépen elinult, minden frankó. Más kérdés, hogy ez is mediumon megy csak, de ott azért szépen játszható. Szerintem ez nem csoda mert ez egyik legdurvább kiadott grafikájú játék. Ismét szerintem ehhez is kevés a 2600XT.
Na, csak gondoltam megosztom tapasztalataimat.
-
Titok Levi
tag
válasz
VaniliásRönk #3819 üzenetére
Jó va má, bae baee. Na csak kérdeztem, mer span tutira, mondta, és hát a span az span. Na köszi a választ
-
Titok Levi
tag
Na Tső.
Olyan lenne a kérdésem/aggályom, hogy haver srác mondta, hogy olvasta, hogy: Ha van pl.: egy vga kártyád, (nekem ez történetesen Radeon HD2600XT-d ) amin a memória 128 bites akkor azt a Windows Xp csak 64 bitesnek látja, aként kezeli. Most ez tényleg így van? ( Lehet, hogy egyébként a Windows Vista 32 és 64 bites verziójának eltéréséről és nem XP kontra Vistaról, beszélt, mindegy) Szóval a kérdés:Ahhoz, hogy a videókártyát egy Windows operációs rendszer 128 bitesnek nézzen, ahhoz tényleg nem mindegy hogy milyen fajta Windowsunk van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest