Új hozzászólás Aktív témák
-
BalintUG
tag
Sziasztok !!
Kérdésem van mivel én nekem gondolatom nincs a következőről ==>
Öcsémnek a gépe s754 +3000+ Venice + 2x 512/400as Kingmax +6600GT ...
Játék közben elkezdet neki pontozgatni cucc piros pontok vonalak jelentek meg aztán belassult és végül kifagyott a gépe. Majd észrevettem hogy a VGA-ja alapjáraton volt 62 fok ... Ami katasztrófa. Ráküldtem egy terhelő progit ami ki is csinálta a VGA-t. Most vettem neki egy x850XT VGA-t azért annál ami volt neki sokkal sokkal jobb hamár AGP-ről van szó. Na most a problémám per pill az, hogy a gép 1 másodperc erejéig indul be majd kikapcs de lehet nem is nevezném ezt bekepcsolásnak csak egy villansának. Gondolatom nincs mi lehet a gáz. 300W táp van bent neki de nem szar Codegan vagy hasonszőrű hanem Normális ami le is adja ezt a feszt. Szóval a 6600GTn is volt + tápcsatoló meg ezen is van. a GF on az a sima 4 tűs alap tápfej volt ezen ez a 2x 6os fekete amit egy átalakítóval oldott meg a gyártőó szóval kábeltoldalék van a tápcsatin ami van bedugva a gépbe. Ha nem dugpom rá a VGA-ra kiírja még "DOS alatt" hogy kössme rá a + FESZkót viszont ha rátolom csak a villanás !!!
Ötleteket várok bakker ha lehet minnél hamarabb köszönet előre is !
-
BalintUG
tag
válasz
VaniliásRönk #5137 üzenetére
Eszem ágába nem jut x2600at venni
csak haveromnak eladtam volna a zafírjára a vf700-amat. nekem 3850em van 2 herte cseréltem le az x1950 pro-mat erre. Megjegyzem x1950 pro is sokkal jobb mint x2600 xt
legyen azz ddr3 vagy ddr4 memóriás
-
BalintUG
tag
Srácok !!
Egy gyors Kérdés Zafír hd2600XT gddr4 -re rámegy zalman VF700 ????
-
BalintUG
tag
Megmondom őszintén nekem 4 fontos dolog van... ami majdnem, hogy fő szempont. Mennyen a Crysis a HL2 episode2 az NFS PRO street és a MAFIA 2. Ha ezek elmennek egy élvezhető grafikával szaggatás nélkül akkor nekem a 2600XT simán jó
De vaj elviszi-e ezeket
? Mert uyganakkor meg nézegettem ilyen összehasonlító teszteket és hát elszomorító, hogy 7900GS elveri szinte mindenvben. Persze ezért is vagyok tanácsatalan, mert nemtom, hogy ezeket elviszi-e majd vagy esetleg a fent említetteket is ía 7900GS viszi jobban....
-
BalintUG
tag
válasz
CPT.Pirk #757 üzenetére
Köszönöm a gyors választ..
Most még azt mondták nekem, hogy várjak a 87xx-as szériára GT vagy ilyesmi mert azoktól jóval többet várnak mint a 86xx-októl. De bakker egy csautakon hajtott 6600Gt-m van mert megsült a 7900GS-em
. Visszatérve pedig a HD2600okra engem az zavar bennük egyébként marhára, hogy csak 128 bites a memóriájuk... még akkor is a gddr4-eset veszek...
-
BalintUG
tag
Szevasztok.
Látom ez már a második nyitott tpopic ennek a témána... Szóval nem vetem alá magam annak, hogy minf végig olvassam. Kérdésem lenne egy emberkéhez aki összefoglalná nekem pár sorban a dolgokat és ért is hozzá
Szóval ez a kárty egy középkategóriás kártya ugyebár. Engem csak az XT érdekel a kérdésem hogy mit tud. Hallottam ugyanis, hogy 1950Xt agyon alázza, de hallottam azt iis pl, hogy az új játékokban ez többet tud mint pl az 1950. Mennyire tuningolható a vas? Érdemes-e ilyet venni ha most szánom rá maga? illetve van-e jobb kártya középkategóriában aki NV-ben jártas abból is elfogadok tippeket, bár ide húz a szívem... Előre is thx .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged