Új hozzászólás Aktív témák
-
sube
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #7365 üzenetére
Leírtam honnan jön. Ezzel a hotfixxel még nem találkoztam, ha segít akkor köszöntem nagyon
-
sube
aktív tag
Hali
Létezik, hogy a 2600pro (agp, sapphire, 512, ddr2) még mindig problémái vannak az sm3 al? Arra alapozom, hogy eddig csak a CoD4 fagyott ki (márpedig az ügye sm3-as), illetve a Splinter Cell: Chaos Theory. A többi game az régebbi, nem sm3 as. Játszottam a SC : CH-val SM2 ben 1 órát, probléma nélkül, játék közben átraktam SM3 ra és már is kifagyott a megszokott módon. Vélemény?
Esetleg van iesféle bugfix? -
sube
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #6974 üzenetére
Na játszottam vele egy picit. Max 65C ig ment fel (minimum hűtés), utána meg mindent ráadva 55ig is lement. Kettőt egyszerre futattva meg néha belagzott már kép - elfogyott az fps ;> - de nem melegedett jobban és nem fagyott ki...
Amúgy ez a konkrét kifagyási ok:
- \SystemRoot\SysWow64\drivers\tandpl.sys has been blocked from loading due to incompatibility with this system. Please contact your software vendor for a compatible version of the driver.
- \SystemRoot\SysWow64\drivers\pfc.sys has been blocked from loading due to incompatibility with this system. Please contact your software vendor for a compatible version of the driver.
Ha vkinek van konkrét ötlete örömmel várom, fél éve küszködök vele mindent megtettem amit találtam ezzel kapcsolatban (kivéve a windows újrarakását). -
sube
aktív tag
válasz
Matamata #6965 üzenetére
Kikell próbálni
én előszőr egy K7 lap chipset bordáját akartam rárakni 2x akkora mint a jelenlegi, talán 3x, csak sajna az AGP foglalat miatt nem fért oda és mivel nem réz így súllya sem volt ami lentartsa. Pasztázni nem volt kedvem. A mostaninak az alján gyárilag van némi ragasztó
-
sube
aktív tag
Az, hogy mitől hal meg a kártya továbbra sem világos számomra. Amég nem volt rajta borda és csak a gyári félcentis lapátú venti kergette a levegőt elég hamar kiakadt. Miután rátettem a réz bordát úgyvéltem javult a helyzet, de úgyanúgy kifagyogattam, pedig közvetlen környezetében 4db 8centis venti van. Legvégül ráfordítottam egy ventit teljesen telibe a kártyára rialtóra igazából, mivel a borda baromi forró volt, azután relatív ritkán fagytam ki. Utsó körben a saját ventijének a szabályozását átraktam fizikálisan manuálisra gondoltam, hogyha készenlétiből jövök vissza, akkor nemveszi észre a terhelést és nem pörgeti a ventit.... Viszont így is kifagytam már... Hozzáteszem, csak játék és leginkább CoD4 közben mint említettem már, igaz mással nem is igazán játszok.
Röviden: vmennyit ér, de nem vagyok benne biztos, hogy a melegedés a kifagyás oka.
-
sube
aktív tag
Az.. Kb 1 hónapja van meg a kártyák, általában CoD4 (itt lehetne azt mondani, hogy akkor a progival van vmi ügye, de jórészt/vagy inkább mindig akkor fagy ki ha csak a gyári hűtő kevergeti a levegőt ott... Ha ráállítok egy másikat hogy fújja telibe, akkor nem csinálja... Szóval innen ered a gyanú. Másfelöl eseménynaplóba mindig a "tandpl.sys" és a "pfc.sys" re hivatkozik hibaként. Ezek konkrétan nemtudom mire valók, viszont mindenféle ajánlást megtettem amit googleszerte találtam és ennek ellenére is csinálja. Anno x800pro-val akkor fagyott ki a CoD2 ugyanezzel a hibával [ugyanezzel a rendszerrel], ha ment az AtiTool.. Másfelöl amikkel szoktam még játszani nem egy nagy újdonságok, így valsz nem is terhelik úgy mint a CoD4, lehet ez is közre játszik...) alatt fagyok ki vele, de előfordult már másba is elvétve.
Itt idle: 45C, aktív használatba 60, de akár fölé is mehet amikor kifagy, csak akkor azt ügye már nem látom... Engem leginkább a tetején a 'hőszétosztó" lappal letakart chip irritál, mert az izzik szinte a rajta lévő bordával együtt (ami nem gyári tartozék).
Szóval röviden ennyi a panaszom
Próbáltam már másik driverekkel, minden progit lelőve, csak a szükségesek futottak a háttérbe de még nem lett meg mi a konkrét ok. Lehet, hogy a melegedés sem az...
A jelenség meg úgy néz ki, hogy egyszer csak megáll a kép, pár másodpercre a hang is, de utána folytatódik 10-20sec erejéig (normális, nem ismétlődő zakatolás), ezután kikapcsol a monitor és beakad a hang majd reset... Betöltés után előfordul, hogy 16 bitbe visszarak.
na ennyi voltam
-
sube
aktív tag
Elég húzós ára van, vmi satnyább/olcsóbb lehetőség nincs?
Alapon használom, jó házban elég jó légmozgással, mégis túlmelegszik kb fél óra aktív használat alatt. Ramhűtőket és a felső csipre is tettem bordát, mindegyik dúrván kézmeleg.
Ha készenlétből jövök vissza, akkor meghülyül a ventivezérlése és pár perc alatt leisfagy a gép feltételezhetően túlmelegedés miatt. Ha sima indítás után használom akkor is félóra-1 óra elég neki a halálhoz, szóval muszáj egy 8centis ventivel pluszba hűtenem, egyedül így bírja ki... -
sube
aktív tag
Hello
Sapphire 2600pro -ra mien hűtőt érdemes venni? Van külön erre való? Kb mekkora összeg?
köszi, üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- További aktív témák...
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest