- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titok Levi
tag
No ez a téma engem nagyon érdekel, mert én is rég akarom tv-hez kötni a gépet, de nem sikerül. Első nagy baj, hogy az átalakító amit a vga-ba(Sapphire HD2600XT) kell dugni, abból kijön három RCA (kék, piros, zöld) valahogy így néz ki: [link] ,azzal a különbséggel, hogy az én rca-im a képen lévők negatívjai (tökmindegy). Namost néztem én a felhasz könyvben a neten, de nem ír semmit, hogy itt melyik melyik. Mit hova? (Tv-n van egy Video in, meg egy Audio in mindkettő RCA
A másik meg, hogy olvastam olyat, hogy ha a monitor nem bír 50Hz-et vagy mennyit akkor a tv és monitor egyidejű használata a monitor károsodásához is vezethet. Basszus én mióta egyszer bénáztam ezzel, a monitor néha éles halk hangon sípol. (mondjuk régi is)
Valaki ötlet? Hogy csináljam?
ui.:
Monitor: [link]
TV: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest