- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteseed
csendes tag
A hajók mozgása elégé hümm kategória. (elődhöz képest főleg)
Volt egy vízi harcos quest, az ellenséges hajót nem tudtam kijelölni, hogy üldözze és támadja a sajátom, manuálisan kellett utánaloholni. (ez mondjuk lehet szándékos, hogy nem akarták még mutogatni ezt)Az UI sem a legjobb. Az ablak sorrenden javítani kéne itt ott (a régebbi panel felülírja az újonnan megnyitottat)
Az 1 óra kevés szinte bármire, de összességében eddig egész jó. (sajna az újdonságot a szárazföldi harcot nemigen lehet kipróbálni)
A sok különméretű és túlnagy épület miatt nem lesz könnyű rá hatékony stampokat csinálni.
Optimalizáción kéne itt ott javítani, sok textura nem töltődik be magasabb felbontásra egyáltalán vagy csak nagyon lassan. Amit már betöltött egyszer, valamiért sokszor elfelejti és újratölti (pedig nincs még mapváltás sem), a 32 gb rammal és 16 gb vrammal felszerelkezve eddig semmi gondom nem volt máshol. Ha ezzel már most probléma van, mi lesz majd teli mappal?
-
CriticalHit
addikt
válasz
petymeg2033
üzenetére
A Citedellum a máig legendás Caesar III szellemi utódja.
-
Spizzi
aktív tag
Basszus úgy beszippantott.... volna, ha nem csak 1 óra lehetne egy session. Mindegy, az eldőlt, hogy kell nekem ez a játék.
Igaz nem vagyok egy legendary Anno senior hiszen az 1800-al kezdtem a pályafutásom, de abba beleszaladt azért 600 óra az elmúlt hat év alatt.
Alapból imádom az ókori kultúrákat (görög, róma, perzsa) szóval jó lapokkal indult a játék kapásból, de ez a grafika gyerekek valami brutális egy ilyen városépítős játékhoz. Kis túlzással TPS játéknak is simán elmehetne, nem nagyon lógna ki a mai felhozatalból. Amit engednek most játszatni két pálya teljesen más küllemben, aztán biztos erőforrásokban, stratégiailag is csak ennyi idő nem elég ezt kideríteni. Az egyik tipikus mediterrán valahol az olasz csizma környékén a másik pedig első blikkre britannia. Ha lesz észak afrika is majd a véglegesben akkor pláne jár a keksz.
Ami még meglepett, hogy nagyon jól futott pedig max grafika + RT/GI on. Valamiért 60 fps lock van a demón de onnan nem mozdult szóval gyanítom ha nem lett volna a korlátozás bőven felette lett volna végig. Nem teljesen reprezentatív persze ez az infó mert nem a játék első órája a lényeg, hanem majd amikor több ezer lakos lesz provinciánként, de egyelőre bíztató erről az oldalról is a játék. 7800X3D / 7900XTX / 32GB RAM a konfigom amivel próbáltam.
-
petymeg2033
tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ez milyen ragebait már?
Megnéztem, mi ez a Citadelum, mert még csak nem is hallottam róla. Ahogy nézem, alapvetően jó értékeléseket kapott, de a 836-os peak, és jelenlegi 17-es játékosszám után jót nevettem ezen az összevetésen
-
CriticalHit
addikt
Citadellum VS. Anno 117: Pax Romana
Kíváncsian várom ki nyeri ezt az összecsapást. -
Norb79
addikt
Hétvégi programnak való demó ez, kilépéskor nem menti el ahol tartunk, szóval minden alkalommal nulláról kell kezdeni, de hétvégén egy erős etappal messzire lehet jutni.

-
ggbuffon1897
őstag
Nagyon várós, bár én az 1800at probaltam utoljara es nem volt idom teljesen a mélyére érni, valahogy hangulatban sem kapott el. Az 1404 viszont a mai napig elo van véve, imádom.
-
Mascot21
csendes tag
Van Demo,ha valakit érdekel.
-
hunluki
senior tag
Nagyon várós, nem lesz instant vevős, de első combosabb akció alkalmával tuti begyűjtöm. Addig legalább kipatchelik
-
Na ezt majd lehet csapatni!
-
cami][us
őstag
Várós
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest