- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacee83
tag
válasz
Menthirist #4821 üzenetére
Az a kari PCI-E es az előző ATI-jaim AGP-sek voltak. Holnap kipróbálok egy másik PCI-E-s kártyát. AGPsekkel ilyen gondom nem volt. Ebben az alaplapban volt már Vanta, GF2Mx400, ATI 9200, 9600pro GF6600GT is simán feltelepültek és tökéletesen mentek velük azok a játékok amelyeknek menniük kellett. Egyébként a 7.12 es driverrel is jönnek a 3szög alakok a képen. Nem mondom h szart gyárt az ati mivel az elözö karijaim ATI-k voltak azért is vettem ilyet. De ez most ugy megszivatott hogy nem igazán van kedvem egy másikhoz. De azért még megnézem h hátha a PCI-E slot nál lesz a hiba (az alalplap miatt).
-
Lacee83
tag
válasz
Menthirist #4815 üzenetére
Elég sok videókarit "tapiztam" már szerintem a kártya gyárihibás. Mintha azt olvastam volna valahol egy hírben h nagyon sok gyárhibás került piacra ezekböl. Persze azt nem tudom h ezek a képhibák azért vannak e. Egyébként próbáltam .Net2 vel és 3.al is. A gyári cdvel is hibázott a kártya. A 7.11 el szintén. A 3DMark utolsó teszt részénél annyira széthullik a kép h azt sem látom minek kellene lenni ott (tényleg minek?). A TV out hazsnálatakor is kifagyott a kép.
-
Lacee83
tag
válasz
Menthirist #4813 üzenetére
Újraraktam az XP-t ezzel nem lehet gond. Egyébként az előző két kártyám ATi volt.
-
Lacee83
tag
válasz
VaniliásRönk #4800 üzenetére
Nem tudom te hogy vagy vele de én több mint 10éve használok számítógépet tehát sok VGA-t telepitettem már fel kezdve az S3 1mb-s kártyájától. Nem hiszem h a "userrel" lehet a probléma. Elvileg ezen nem sok mindent lehet elba**ni. kártya berak driver feltesz és játszik. Mivel két hetet vártam a kártyára és most az év végi boltüresedések miatt legalább ennyit kellesz várnom egy ujra nincs kedvem még egy esélyt adni a terméknek. Azért még leszedem a 7.12-est.
-
Lacee83
tag
Felraktam ujra az XP-t, Aztán a 7.11es drivert. Semmi sem változott a kép hulladék mint ahogy ez a kártya is. Szerintem januárban visszaviszem a boltba és kicseréltetem egy nVidiára. eddig 2 ATI kártyám is volt ilyen nem fordult elő. Nálam ennyi volt az ATI-nak.
-
Lacee83
tag
válasz
CPT.Pirk #4728 üzenetére
Táp Colorsit 450W (azonos márkájú házzal), OP: XPSP2. Config Asrock Dual vsta 775, P4, 3GHz, 2*512MB DDR2 667,
A CCC-n hol tudom megnézni a hőmérsékletet? A Drivereket a következöképpen váltottam: nVidia forceware leszedés (GF2MX400) volt benne előzőleg. Az alaplap egyébként Hibrid AGP + PCI-E is van benne. Aztán felraktam a gyárit és miután szembesültem a fekete háromszögekkel felraktam a 7.11 catalystot. Az ATI tools el sem indul. (Az eljárás belépési pontja nem található (psapi.dll) üzenetet ir ki. A linkelt dolgot most próbálom ki:-) -
Lacee83
tag
Sziasztok. Vettem egy sapphire Hd2600pro-t (512Mb). Viszont akad némi problémám vele. Eddig két játékon próbáltam. a Pro street-tel és a Supreme commanderrel. Pár perc játék után a képen fekete vonalak majd háromszögek jelennek meg (bár nem mindig). A 3dMark 2005 tesztje simán lefut képhiba nélkül legalábbis az elsö fele. A léghajós résztől kezdve nagyon durván szétesik a kép mindenféle kockák sokszögek.... szóval már az sem látszik h mi van a képen. Catalist 7.11 vann fen és .NET 2.0.
Túlmelegedés? Vagy gyári hibás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest