- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kötelező #930 üzenetére
Azért kicsit érthetőbben is fogalmazhatnál. Pl. "Hogyan fut 2600XT-n a Colin Dirt?"
Ez alapján úgy sejtem el lehet játszogatni vele.CPT.Pirk: Vagy nem erőltetni a maximális részletességet, a nyakam rá hogy ha kicsit visszaveszel itt-ott, nem lesz látványosan rondább, de rögtön 30 fps felett lesz stabilan.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kötelező #927 üzenetére
Ne viccelj, ezt teljesen felesleges nézegetni, pl. a 7100 fel van solorva, de hogy amit azon művel azt futásnak nem nevezném az biztos, döcögésnek is nagyvonalú lenne.
(a 6600GT-m agyonvert volna egy ilyen kártyát, a játék mégis 1-3 fps-sel futott 1280-ban)
Mivel a legújabb DX-et támogató VGA-ról van szó, logikusan az fel sem merülhet hogy a kártya képességei gördítenének akadályt a száguldozás elé.
A teljesítmény már más kérdés, ezt egy ismert engine esetében sejted, egy ismeretlennél meg fogod magad és kipróbálod a demót.(ha nincs akkor meg megoldod máshogy
)
Szerk.: 6600GT-n próbáltam ki, és miután jót derültem a "sebességen", felfigyeltem a "motorhangokra", és azt mondtam ilyen gagyi zümmögő sz@rral én nem játszok, '99-ben az első részben még elment, de 2007-ben had ne mondjam meg mit csináljanak ilyen tré hangokkal.
-
válasz
Kötelező #901 üzenetére
ue. 1280x1024-es vagy 1440x900-as felbontásig.
szerintem a 2600XT és az X1950Pro között igazán az AA dönt - ha kell, akkor ne vegyél 2600XT-t. ha nem kell, akkor a 2600XT egy olcsóbb, kevesebbet fogyasztó, halkabb és nem utolsósorban modernebb kártya, hasonló teljesíménnyel (Unreal Engine 3 alapú játékokban pl. kicsit jobb is).
a 4 ROP kevés az AA-hoz, de a 800Mhz-es órajel miatt a fillrate így is elegendő.ja, és miért gDDR4? alig néhány +% teljesítmény a gDDR3-hoz képest...
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kötelező #842 üzenetére
Képmegakadás a tesztprogikban szokott előfordúlni mint 3dmark, de az meg a kutyát se érdekli. Aquamark nálam reccen párat, 3dmark alig ad pontot, holott játékokban meg hasít szépen...
strebacom: Azzal a mondatommal a kari tuning képességeire akartam utalni, ha GDDR3-as pro-t veszel(másikat véletlense), azt valószínüleg feltudod majd húzni az XT-k órajelére, vagy tovább. Persze a tuning mindig helyben derűl ki, nekem stabilan 600/700 helyett 800/800-at tud a kari. Erre mondtam én, hogy nem rossz vétel...
G@bo: CoH-ban geforcenak áll a zászló? És ezt hogy hozták ki? Meg ki az az elvetemült, aki 1920*akárhányban teszteli ezeket a karikat?
Meg ugye semmi beállítást nemtudunk, így nem derűl ki semmi abból a tesztből...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kötelező #794 üzenetére
Igazából a konfigod (már ha ez a valós, amit erősen kétlek) elnézve nemtudom mit keresel ebben az olcsó videokártyában. Nem a HD2900 fórumában lenne a helyed?
ROP tényleg kevés, ezért nem szereti az AA-t, viszont az újabb cuccok már inkább shader részeket használják, sem mint a ROP-ot, emiatt később ez nemfog túl nagy gondot jelenteni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kötelező #784 üzenetére
Nem írom le huszadszorra: #756-757 hozzászólás.
Annyit kiegbe, hogy felépítése miatt az 2600 széria nem szereti az AA-t annyira, mint a GF8600-ak. Mondjuk ez nem különösebb probléma...A 7600GT-nél minden gyorsabb.
Gyuri27: Én nem nézném a tomshardvert, a pártatlanságuk legalábbis kérdéses.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest