Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Én meg fogom nézni mekkora teljesítménynövekedés érhető el, egy 3.2Ghz Intel Pentium (L2 cache 2 Mb, Hyper Threading-es) proci után egy E4500 (2.2 ghz 2Mb cache) -al.
Everest-es mérések alapján az én procim 3500 pont körül van a CPU Queen-ben. Öcsémnek alap 11-12000 pont. Ha az enyémet fölnyomom 4.1 Ghz-re akkor 4600-4700 pont közé esik valahová. Körülbelül ez a tuningolás 8-10 fps plusszt jelentett nfs pro street-ben, (ami azt éppen bebizonyította hogy nálam ez a játék cpu limites, de erősen.)
Na most ha ilyen arányban jobb lett a játék, akkor egy Core 2 Duo-val talán 22-25 fps-el többet kapnék ha jól sejtem...
Mondjuk ez nem egyenesen arányos azt tuti....Ja és így utóleg a celeronokról: itt bennt a munkahelyemen egy 2.4 Ghz-es cerka 1146 pontot kapott abban tesztben amire én 3500-at, ami annyit tesz, ha fel is húznám ezt a cerkát 3.2 Ghzre, akkor sem kapna csak kb 1500-1600 pontot, ami még csak a fele sem a pentiuménak, gondolom az L2 cache, meg a HT-nak köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest