Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sosem volt s serias telefonom. majdnem vettem s25-öt. nincs indokom rá, azért mert csak
de inkább kihasználom a mostani a55 szoftvertámogatási időintervallumát. meg majd valamikor kap új akkut. a pénzt meg elköltöm másra. -
mhydas99
senior tag
válasz
Alogonomus
üzenetére
Igy van nagy vonalakban.
A Samsung a jo feleseg. Nem topmodell, nem is a vilag legjobb szeretoje de az ember szivesen van vele es szereti.
Lehet a Vivo kivalo szereto, ha nem tud fozni es a Honor a leggyonyorubb no, ha a kedvenc temaja csak a divat... -
Alogonomus
őstag
Csúcskategóriában a legkomolyabb gond az a különböző konkurens csúcsmodellekkel, hogy azok nem kiegyensúlyozott telefonok, hanem míg bizonyos területeken esetleg kicsit az S25 szérián is túltesznek, addig másik területeken bőven elmaradnak tőle, és így összességében kompromisszumosabb telefonok. Aki egy bizonyos képességhez keresi a legtöbbet nyújtó csúcskategóriás telefont, annak gyakran nem valamelyik S25 a legjobb választás, de aki a következő mondjuk 5 évre keresi a várhatóan legkevesebb bosszúságot ígérő csúcskategóriás telefonját, az általában valamelyik S25 mellett teszi le a voksát, mert azok minden szempontból "eléggé" jók a következő 5 év kihívásaihoz.
-
mhydas99
senior tag
Persze hogy megalltak, sajnos. Androidos fronton nincs kozvetlen konkurense a Samsungnak! Egyedul a Huawei volt az Apple es a Samsung valid ellenfele, tonkre is tettek.
Hiaba fejlodik alapszerianal az iPhone, ha gyakorlatilag az idei valtoztatasokat mar 3 eve meg kellett volna lepniuk. Mindegy jobb kesobb, mint soha.
Nyugaton meg a Samsung hiboszo, ha androidrol van szo.
Hiaba jobb kameraban es akkumulatorban a kinai konkurencia, ha azok ugye kinaiak, igy a nyugaton elok tobbsege nem is veszi. Ceges telefon is altalaban vagy iPhone vagy Samsung lehet, esetleg Pixel ujabban, mar ahol korlatozott a valasztas. Miert? Mert a ceges programokat megbizhato telefonok futtathatjak csak es ez a 3 gyarto szamit annak.
Szoval amig nem lesz a Samsungnak olyan androidos ellenfele, akik minden teren jobb keszuleket gyartanak azonos aron vagy leginkabb olcsobban, suru kedvezmenyekkel, jo szervizhatterrel es eros marketinggel valamint jo es megbizhato szoftveres hatterrel, addig a Samsungnak nincs oka belehuzni.
Igazabol az megoldas lehetne, csak ugye nem lesz, ha az Apple jovore kiadna androidos telefont. Na akkor labszaron f*sna magat a Samsung....
Nem veletlen, hogy anno a Huawei is tonnaszam ontotte a penzt az europai es nyugati marketingbe, be is jott nekik...csak aztan... -
válasz
The A Team
üzenetére
Igazad lehet abban, hogy mindenki a Samsung/Apple termékeket nézi, a gond csak az, hogy más gyártók termékei is ugyanezen a vonaton utaznak, a 2025-ös modellek csak mikrométerrel mérhető mértékben térnek el a 2024-es modellektől
A Mobilaréna telefontesztjeinek nagy részénél azt lehet olvasni, hogy az aktuálisan tesztelt telefonnál jobb vétel a telefon tavalyi verziója, mert belülről nagyjából ugyanaz, csak éppen az már jóval olcsóbban megkapható
-
Alogonomus
őstag
Amennyiben helytállónak bizonyulnak ezek a tippelt paraméterek, az valójában a többi prémium kategóriás androidos telefon gyártójára nézve lesz kínos, mert akkor a Samsung annyira nem érzi magát szorongatva a konkurencia által, hogy minimális fejlesztésekkel is nyugodtan neki meg vágni a következő generációs versenynek.
-
The A Team
csendes tag
De jó, hogy itt szinte mindenki csak a Samsungot és iPhone-t ismeri. Már kezd sok lenni ez a kamu "jobb támogatottság" és hasonló dolog. Volt egy S21 FE telefonom és peldául az akku kuka lett 2 év alatt, itt mit sem ér a 100 év frissités. Jött a legújabb FE és 99% ugyanaz, mint a 21 FE. Az akksi leragadt 5000mAh alatt, a zoom kamera leragadt 10MP-en (8MP volt a 21 FE-ben) és kb gyíkfingnyit változott 3 év alatt.
-
Nem vagyok egy nagy szakértő, adatokat látom. Biztos várok még, de mivel tervezem a váltást a régi Mi8-ról Samura, lehet jó lesz a már olcsóbban kapható S25, a 26 helyett.
-
zzola
titán
Kicserélik az S25 szériában a procit, kap egy finggal nagyobb akkut és kész az S26 széria.
-
Egyik gyártó se jön elő nagy előrelépésekkel a szériaváltásnál

Telefon vonalon a Samsung most a TriFold telefonokra koncentrál, a konszern pedig a RAM-ok árnövekedése miatt úszik a pénzben, szóval nekik jóvanezígy

-
Bleccs
tag
Na, erre se fogok váltani S23-ról.
-
ttt1
őstag
Én sem vagyok nagy ios rajongó és S23-ast használok (mivel 24-25 gyakorlatilag ugyanaz), de ezek szerint S26 is hasonló lesz, így egyre esélyesebb az I17 vásárlása jövőre. Megvárom azért a bejelentést, de nem várok nagyon sokat.
-
SzaSza0909
csendes tag
Az 512GB S24+ jó vétel volt 300-ért másfél éve, semmivel se jobb az S26+.
Igazából az S24 generáció minden Android főverzióval jobb és gyorsabb lett eddig - és az első, ami 7 verziófrissítést kap -
doooo
veterán
Egyébként már megint mindenki kifogást talál a hisztire egy sokadik pletyka alapján, amit minden héten megcáfol egy másik pletyka.
-
janeszgol
félisten
Ez így van. A sokat szidott almánál látható a fejlődés. És szerintem az i13 nem volt rosszabb telefon, mint az S22. Sőt teljesítményben sokkal jobb volt (pláne prociban, ott S23-nál is picit jobb), illetve akkuidőben és vételi stabilitásban is jobb.
A Samsung nagyon leragadt. -
Shyciii
veterán
Nem véletlenül váltottam S22-ről, és nem véletlenül lett elegem akkor a Samsungból. Kihívás gyanánt mondjuk iphone 13 pro-ra váltottam akkor, aztán úgy alakult, hogy itt is ragadtam. Ha belegondolok, hogy most az iphone 17 mennyivel jobb, mint az iphone 13 pro, sokkal jobban jártam, mintha S22-ről S25-re váltottam volna...
-
tms+
senior tag
válasz
milkabrams
üzenetére
szerintem nem is kell nekik adni, látszik, hogy milyen remek ötleteik vannak maguktól is
-
ComptonLA
tag
Van egy másod telóként használt (tartalék) patika állapotú Samsung S10 5g-m. Nem cserélném le ezekre.
-
Technoman
őstag
Kíváncsi lennék a jelenlegi és a jövőbeli Ultra közötti különbségekre. Da ha ezt a táblázatot elnézem akkor szvsz jól döntöttem, hogy az ideire voksoltam (főleg úgy, hogy 345K-ért sikerült a Samsung.hu oldalon megcsípnem)
-
klaya86
őstag
Nem védeni akarom a Samsungot, isten ment. Inkább a miértje miatt írom. Szerintem az lehet a dolog hátterében, hogy ugye ők úgy készültek, hogy s26+ helyett már s26 edge lesz. De mivel az s25 Edge az eladások alapján kapufa lett, így elkaszálták az s26 edget ,ami valószínűleg már gyártás közeli állapotban volt. Így az s26 széria bejelentés előtt 3-4 hónappal a nulláról alkotni egy s26 pluszt, úgy hogy az érdemben fejlődjön, valószínűleg lehetetlen küldetés . Tervezni, majd gyártásba küldeni, hogy a rajtig elérhető készlet már rendelkezésre álljon. Így gyakorlatilag lesz egy átcimkézett s25+ jövőre az s26 szériában.
-
HaZsolt
őstag
Mintha direkt lezüllesztenék az S sériát, hogy a Fold felé menjenek az emberek. Bár tényleg menő a hajtogatás, nagyjából ott is ugyanaz a hardver.
-
cs.zs.
veterán
Eddig is patikamérlegen adagolták az újdonságaikat, ki van az számolva jó előre hogy mit-mikor-hogyan. Idén viszont a fő gyógyszerészük táppénzen lehetett (vagy még ott is van), és most mindenki az ő infóját várja, mit lehetne még belekeverni a receptbe.
-
Alakul ez na
-
tms+
senior tag
Egészen elkeserítő és egyben röhejes, amit művel a Samsung az S szériával.

Új hozzászólás Aktív témák
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Jackson elektromos gitár
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de inkább kihasználom a mostani a55 szoftvertámogatási időintervallumát. meg majd valamikor kap új akkut. a pénzt meg elköltöm másra.