Új hozzászólás Aktív témák
-
Acta@
csendes tag
Egész szép fórumot indított be ez a kártya! főleg ilyen rövid idő alatt. Mondjuk nem véletlen...
Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki szeretné kihozni a maximumot a kártyájából,
és gondolom ti okosabbak vagytok nálam. Merthogy nekem sehogy se jön össze a tuning. ASUS 2600XT(256MB GDDR3) kártyának lehetek boldog tulajdonosa,
a kártya többet bírna, mint amit a konfigom egybként ki tudna használni, csak kíváncsi lennék mit bír. Merthogy úgy tűnik vmi védelem van benne túlhúzás ellen,
enged kb. Annyit amit a hozzá adott driver is tud. Egyedül RivaTunerrel tudtam húzni. Csak elméletben működött a húzás: RivaTuner szerint minden OK csak Everest meg GPU-Z szerint jár alapórajelen.
Másnak is meggyűlt a baja ASUS tuningnál vagy csak nekem? Mi lehet a baj? BIOS vagy Driver?
Friss ASUS driver van fent. BIOS-t meg nem tudok flashelni. ATIflash, meg egyéb msdos alapú nem ismeri fel, WinFlash meg nem hajlandó rátenni a másik BIOS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest