Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.csaba20
újonc
Sziasztok. Adott egy iphone 15 pro max készülék ami elég jó árban van, csak a kijelzője repedt ami a készülék használatát nem befolyásolja, illetve a hátlapi kamera cserélve lett bontott készülékbol. Korábban már vettem egy iPhone 7 készüléket használtanegy GSM boltból 2019 ben amit azóta már tropára vágtam de még működik,használom is ritkán.😅
Ha a hátsókamera csere jó javítási "minőségben" illetve jó "kameraalapból" lett cserélve, hajlamosabb lehet párásodásra illetve gyengébb kepminőségre? Illetve ha utólag javítananam hivatalos Apple szerviz keretében, a kamera ugyanúgy "Használtat" fog jelezni?
Illetve a készülék kijelzője ahogy utána olvastam "egyben van" , tehát a kijelző modul cseréje csak kompletten oldható meg akkor is ha csak a "felső réteg repedt meg"? -
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Ha beállitom a telon a 16:9 fényképezést, miért nem tartja meg a beállitást?
-
atee_13
őstag
A fő és zárolt kilező és a fotók tűnik így elsőre drasztikusan soknak a tiédhez képest. Fitneszt soha meg se nyitottam.
A fotósat végkép nem értem, mert gyakorlatilag alig van megnyitva és ki is vannak lőve az appok. (szerviz kérte, hogy lőjem ki őket.)
Akkor jó eséllyel nálam valami nem működik megfelelően. -
atee_13
őstag
Aki figyelgeti az akku teljesítményét megnézné, hogy szerinte mennyire értékelhető az enyém?
Apple-el beszéltem lefuttattak két diagnosztikát távolról, de nem látnak baj. Az volt a kérésük töltsem fel 100% majd merítsem 1% ra. Ez megtörtént ez van a képeken. Tünetem, hogy ha a kijelző megy akkor 1-2 percenként esik az akku %.
-
thomas77
senior tag
Sikerült kipróbálnom az RCS üzenet funkciót egy angol EE kártyával. Frankón működik.
Megy ez már valamelyik magyar szolgáltatónál? -
kemdom
tag
válasz Sasi001 #4656 üzenetére
Hali, maradhat az óra, csak utána azt is resetelni kell.
Szerk.: a linken található cikk szerint könnyebb előre resetelni az órát, mint utólag.
[ Szerkesztve ]
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
Sasi001
senior tag
Sziasztok! Egy kérdés. Ha újra rakom a telefont de nem állítom vissza biztonsági mentésből, az órát le kell választani? Vagy mivel az apple ID ugyanaz akkor maradhat?
-
kemdom
tag
válasz Micsurin #4653 üzenetére
Exynosos se.
Legnagyobb élményem volt, amikor augusztusban meglett a 15PM, hogy tudok Webex meetingelni mobilneten pop-out ablakban, miközben nézem a Jira jegyet, amiről beszélünk, ÉS nem égeti el a kezemet a telefon, mint az S21 Ultra tette."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
Micsurin
nagyúr
válasz csakany2001 #4651 üzenetére
Kamera alatt fel tud melegedni, ~30-40p vagy hason idő után. Játékok alatt pl alig van amivel melegszik... túl van lihegve ez nagyon. Aki szerint ez durvábban melegszik, annak nem volt Snapis flagship a kezében az elmúlt 2 évből...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
hematoma1
aktív tag
válasz csakany2001 #4651 üzenetére
Köszi szépen.
-
csakany2001
senior tag
válasz hematoma1 #4650 üzenetére
A sima 15 topikban nagyobb sikerrel jársz ezzel a kérdéssel, de úgy tudom ez inkább a Pro/Pro Max szériát érintette jobban, azt kevésbé.
Nálam még jelen van a sima Pro-nál de már kevésbé, mint megjelenésekor.
Nyáron viszont nem ajánlatos használat közben tölteni...[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok. Mostanában szeretnék venni 15 pluszt .Kijavitották már a melegedési problémát?
-
knox83
senior tag
-
Tibee86
nagyúr
Sok év után is meg tud lepni még mindig, hogy egyesek milyen szinten tudnak pörögni ezen az akku témán..
Fél misi évente telefonra simaliba, de jajj az akkum. -
knox83
senior tag
Akus témára. Szerintem ez a reális.
[kép] -
joey04
titán
Na újabb "mérföldkő". 2008 óta (segítek: 16 éve) használok iPhone-t. SOHA nem fordult elő olyan, hogy valami app beragadt, vagy valami rendszerfolyamat, ami merülést idézne elő. Kivétel amikor 1-2 évben a legelső bétákra is rápróbáltam, akkor volt egy verzió még az iOS 7 egyik bétája, aminél előfordult. Tegnap 4x százalékon volt a telep, ma délelőttre 22-re merült. Szép új világ. Remélem csak egyszeri.
-
kemdom
tag
válasz Joachim21 #4637 üzenetére
Ne sarkítsd a problémákat, mindenki máshogy használja a telefont.
Én például... Használom, reggel feldobom tölteni ébredéskor, reggelizek, zuhanyzok, fiammal játszom, majd munkába "menet" (leülök a gépemhez) lehúzom a töltőről...
De mégis érdekes olvasni, kinél mit mutat a számláló (na jó, nem igazán érdekes, hogy a hsz-ek 80-85%-a erről szól, de elfogadom, mert nagyon sokaknál most jár le az "1 év - 80%", amit az Apple vállal)."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
-
Joachim21
őstag
"Rohamosan romlott az akku", ez azt jelenti, hogy hétfőn még kibírta a napot töltés nélkül de csütörtökre már 2kor lemerült?
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Sasi001
senior tag
23-00-kor raktam töltőre, 3-ra feltöltötte pedig 6-kor veszem le a töltőről. Egyébként ugyanez van az órával is.
-
nagyúr
válasz Sasi001 #4632 üzenetére
Régebben nekem is volt, hogy hónapokig úgy volt, mint nálad, sőt. Nagyon nem mindegy, milyen akkut fogsz ki, pl. a megadott gyári értékhez képest mennyivel több a kapacitása.
A szokásaim nem igen változtak, és volt telefonom, ami pl. 200 ciklus után 95%-on volt, volt, ami meg maradt 100-on. Nyilván utóbbi sem igazán reális. Aztán fogja, és pár hét alatt esik több %-ot pont azért, mert igazából az a reális annyi ciklus után, csak így viszont úgy érzi az ember, hogy addig minden okés volt, majd hetek alatt romlott sokat. De ez nincs így. Nem kell vele foglalkozni. El kell fogadni, hogy ez egy folyamatosan degradálódó része a telefonnak. -
nagyúr
válasz Zsolt,72 #4630 üzenetére
Jobban megnézve a chart-ot, és belegondolva, hogy hiába van 6:30-ra lőve az ébresztés, asszony mindig kelt 5:30kor, hogy megy dolgozni és a töltési ábra szerint 4kor kezdi el tölteni 80-ról 100-ra és min. egy óra neki (lassú töltés, 7,5W). Szóval akkor az a helyzet, mint nálad, teljesen rosszul írtam az előbb. De legalább akkor tisztázódott, ki is húzom az előzőt.
-
Sasi001
senior tag
Mindig optimalizált töltést használtam, de hajnal 3-ra tölti fel és 6-30-körül veszem le töltőről. Gondolom ezért ajánlja a 95%-os töltési korlát bekapcsolását. Számít ez valamit?
-
kemdom
tag
válasz Joachim21 #4620 üzenetére
Nem hinném, hogy túl sokat butítanának rajta, igazából majd elmesélik, hogy sajnos a camera control nélkül nem tudna seamless experience-t nyújtani a “Visual Intelligence”, így azt nem kapjuk meg, és szevasz.
Mármint nekem ez az egy dolog tűnik egyértelmű Apple magyarázatnak, bármi más butítás szerintem inkorrekt döntés lenne."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
kemdom
tag
Őszintén, annyira szerettem volna spórolni, hogy hajlandó lettem volna benyelni 3 visszaküldős körre is rámenni. Nem véletlen, hogy a Vintedet használtam, ahol gyakorlatilag oda is firkanthatsz egy semmit a buyers' protection oldalra, és neked ítélnek, hogy ilyen esetre legyen megoldás (nem úgy, mint pl egy HvApro vásárlásnál, ugye...)
Sajnos nem jött be, de úgy néz ki, a nejem jobban ismer, mint én magamat, és megelőzte a kálváriát, aminek a végén - minden bizonnyal - eljutottam volna oda, hogy veszek egy újat boltból."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
dnelb
veterán
de aranyos a naivitásod aréna plázában gyakorlatilag 5 méterenként próbálnak rádsózni a tudjukkikk "eredeti" airpodsot. Nagyon jól tudta a kisgyerek hogy mit árul, brutál mennyiségű kam airpods van évek óta, nem is értem ha rákerestél, hogy nem jöttek be ezek a cikkek
[ Szerkesztve ]
-
kemdom
tag
Update erre: gondoltam, miért ne próbáljak meg valami "megbízható" - értsd, vevővédelemmel rendelkező - oldalon szerezni használt AirPods Pro 2-t, úgyhogy fellapoztam a Vintedet, és megkerestem egy hirdetést, ami korrektnek tűnt.
Végig azt állította a srác, hogy eredeti, 16 éves fiú, szülőktől kapta, szóval még el is hiszem neki, hogy ezt hitte...
TLDR: a legnyilvánvalóbb kamu volt a készülék (azonos modellszám a két fülesen, igénytelen betűtípus és festés a műanyagokon, iCentre srácok szerint 100+ lekérdezés a sorozatszámra a rendszerben...), úgyhogy azonnal buyers protection reklamáció, a srác nem is vitatta, csak megkérdezte, mi a baj, elmagyaráztam neki, miből ismertem fel, hogy kamu, küldöm is vissza. Hozzátettem, ne bántsa a szüleit, nekem se fűlött a fogam az újonnan eredeti áron vásárláshoz.
Tanulság: akkor is fotóztasd be a modellszámokat, hátulját, a füldugó részeket (a kis rés miatt), ha épp nagyon meg akarsz bízni az eladóban...Ezen elkeseredve elkezdtem nézelődni, hogy akkor bizony le kell nyelni a békát, veszek egy újat, majd odajött hozzám a feleségem a kisfiammal a kezében, a kisfiam meg éppen eszegette a sarkát valami nagyon szögletes, ajándékcsomagoló papírba csomagolt dobozkának - igen, megvette nekem szerintem megunta a puffogásomat és a skót hozzáállásom.
Igen, már nézem az újraesküvési helyszíneket, eddig kevesebb, mint több sikerrel.[ Szerkesztve ]
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
SharpSA
veterán
válasz atee_13 #4605 üzenetére
Sajnos nincs ilyen, hívás előtt neked kell odafigyelned, hogy miről akarja hívni, de ezt az első alkalommal beállíthatod kontaktonként.
Ez is olyan epülös megoldás. Szerintem is jó lenne egy beállítási lehetőség, hogy megkérdezze melyik kártyáról induljon a hívás.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
kemdom
tag
válasz atee_13 #4611 üzenetére
Ez is érthető, persze.
Sajnos én más megoldást nem látok, de én csak 3 hónapja használok iOS-t, szóval rám ne hagyatkozzunk."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
kemdom
tag
válasz atee_13 #4605 üzenetére
Tudsz emberhez rendelni alapértelmezettet, hasonlóan, ahogy a #4601 -ben az alapértelmezést állítottad.
Mindjárt szerkesztek egyet telefonról, befotózom.Ide kattintva mennie kéne.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz martin1369 #4606 üzenetére
basszus tényleg az volt
-
atee_13
őstag
Most kipróbáltam, asszony ha a cégeket cső égeti és azt a nem fogadott hívást hívom vissza akkor a cégesről hívja.
Már az is előrelépés lenne, ha hívás előtt mindig rákérdezne melyik SIM ről hívjon. Ilyet lehet IOS Ben?
-
atee_13
őstag
válasz SharpSA #4603 üzenetére
Nincs külön beállítva tudtommal. Hol lehet megnézni? Hívásnál jelzi, h E ami nekem azért lenne baj mert a céges ingyenes saját meg nem. De hogy állítódhat el? Pénteken SIM ék berakása után még jó volt megnéztem az asszony híváslistáját szombaton már nem de csak most vettem észre.
-
atee_13
őstag
Sötét mód is már 2.x vált vissza világosra. Mi miatt nem maradnak meg a beállításaim?
-
atee_13
őstag
Mikor beletettem az e SIM et és a sima SIM et beállítottam,h a 2. Lagosról hívjon. Eddig müködött. Reggel viszont a e SIM ről ment a hívás. Elvileg pedig a 2. Van beállítva
mi állította el és mit csináljak,h beton fixen csak a 2 SIM ről hívjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest