- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt_16
tag
válasz
Speeedfire #4949 üzenetére
Esetleg szerdán megtudom nézni h 16 pron van-e 30 fps lock ha addig esetleg valaki nem nézné meg
-
Zsolt_16
tag
válasz
Speeedfire #4947 üzenetére
Megnéztem backmagicben nincs framedrop 1-1 perces vidiket vettem fel (hevc és proress apple logban 60 fps-el) szépen rögzít nincs gond
Amit észrevettem h h264-ben max 30 frame-el tudsz rögzíteni én csak hobbiból forgatok így nekem megfelel a hevc is így részemről megvan az új app
Ha gondolod írj beállításokat és rögzítek neked 1-1 perces videókat és átküldöm szívesen google drive vagy hasonló felületen -
Zsolt_16
tag
válasz
Speeedfire #4945 üzenetére
i16 pro alatt is framedrop van az a érdekes de redditen keresve amúgy többeknél rossz nem csak nálam 7p gimbal szintén
Finalcutnak is van appja én egy időben azt használtam de a backmagic jó tipp futok egy tesztet és beszámolok róla -
Speeedfire
félisten
válasz
Zsolt_16 #4944 üzenetére
Nekem is dji a gimbalom, bár ez a 7P már elvileg szinte mindent tud a mimo nélkül is. De valahogy nem annyira smooth nekem.
A backmagic-re mindenképp nézz rá. Pl h265 kodolással tudsz log videót felvenni, ami nem mindegy.De ez a framedrop elég fura.
Direkt azért gondolkozok 15 pro telefonon, mert elvileg az apple telefonokkal működik minden app rendesen.
-
Zsolt_16
tag
válasz
Speeedfire #4943 üzenetére
15 pro 256 alatt nekem a dji mimo app rendszeresen dropolja a frame-et nem jöttem rá hogy mitől van de igen idegesítő tud lenni ha 1-1 jelentetet újra kell venni... gyári app nem dropol egyáltalán backmagic appot még nem néztem nekem a dji appja kellene mert a gimbalom is dji
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
mi a véleményetek a 15 pro-rol (nem max)? Videós képességei érdekelnének. Tud külső app pl 60 fps-t? Blackmagic app, dji mimo
Milyen hibái vannak? A 256GB gondolom a minimum a videós képességek miatt. -
Rájmó
tag
válasz
csakany2001 #4941 üzenetére
nagyon köszi a választ és a tippeket, akkor marad jó áron a 15 pro vagy a sima 16, köszi!
-
csakany2001
senior tag
Amúgy én sem vagyok feltétlen megelégedve az üzemidővel, de egy 12 Mini-nél lényegesen jobb.
A melegedés inkább, ami rosszabb, de nekem most úgy tűnik hogy a 18.5 óta megoldodni látszik valamennyire.Ami pro, hogy utolsó kisebb méretű csúcstelefon, ha tudsz kompromisszumot kötni egy sima 16 néhány dologban jobb(üzemidő, könnyebb) és makró mód abban is megtalálható, x2 digitális zoom egészen rendben van, szóval kamerában nincs olyan hatalmas hátrány, viszont csak 60hz...
Kontra, hogy nem hibátlan de sok alternatív nincs.Ha jó áron hozzájutsz mindenképpen előrelépés, de a sima 16 elgondolkodtató.
-
Rájmó
tag
max-et nem szeretnék, az már túl nagy lenne, a sima vagy a pro is a határeset, kár, hogy a minit nem gyártották tovább a kereslet hiánya miatt.
boltokban fogdostam, nyomogattam, de ez a 6,1 col az én lélektani határompatyil: igazából pusztán a kíváncsiság hajtott, sose volt még 3 kamerás iphone-om, érdekelne, hogy mennyivel tud többet, mint a 12 mini.
alapjáraton egyébként semmi extra, zenehallgatás, utazás során filmnézés, illetve a lehetőségekhez képest jó képeket készítsen. nyilván nem olyat, mint egy fényképezőgép
az viszont meglep, hogy ennyire nem bírja szuflával a telefon, picit el is bizonytalanított ez, pláne, a mostanival is ez a bajom.mindenesetre köszönöm a tanácsokat, nézegetem tovább a teszteket/cikkeket, ahol olvastam a hozzászólásaitokat, elgondolkodtatott, hogy lehet hülyeség csak azért egy ilyet választani, mert 3 kamerája van, hiába a kíváncsiság..
-
patyil
tag
A 15pro az egyik leggyengébb "új" almás üzemidőben.
Mire használnád, hogy pro-t nézel? Nem jonne ki a keretből sima 15 vagy 16 uj közeli akksival?
Ugyan én sokat nyomkodom/telefonálok nekem a 15pro újkorában se volt egynapos, 5-6ora sot bírt nagyon max, aztán cseréltem nagyobb méretre.
bár ha miniről jöttél ez is hatalmas ugrás lesz valszeg
-
Rájmó
tag
Sziasztok!
Szeretett kis mini 12-őmet szeretném lecserélni és elkezdtem nézegetni a 15 pro-t, mivel használtan ár/érték arányban (szerintem) most egész jó deal-eket ki lehet fogni.
Viszont rengetegnek amiket találok 87-91 közötti a maximális akku kapacitása, és az egyik fő ok, amiért váltanék az a hosszabb üzemidő.
Tudom, hogy nem maiak ezek a telefonok, de bírja egy napig ilyen akku állapot mellett? Várható szerintetek rohamos állapotromlás?
Szegény kis minim kb fél napot bír ki böngészés mellett és akkor videót nem is néztem .. -
jacis
nagyúr
Mikortól lesz tölthető a publikus béta? (iOS26)
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Megoldható, hogy ha fülessel hallgatok zenét akkor ne dobja fel (hangosítás közben) a telefon, hogy túl hangos és nem engedi tovább hangosítani a fülesen keresztül?
Illetve a másik ami nagyon zavaró, hogy zenét hallgatok bejön egy hívás és ha sokáig beszélek akkor bezárja a youtube-ot a háttérben. Ezt hogy lehet kiküszöbölni? -
Rossi
addikt
-
válasz
bigrock #4922 üzenetére
Szia!
Maga a “ciklus” fogalma az akksiknál azt jelenti, hogy hányszor használsz egy 100% egységnyi töltést.
Szóval a ciklus számláló nem töltőről levéve ugrik egyet, hanem általános, normál használat alatt, amikor épp annyira csökken az akku töltöttség, hogy a legutóbbi ciklus ugrásához képest megint kijön egy 100%-nyi merülés.Pl ha tegnap 50%-nál feltetted tölteni, majd lehúztad 90%-nál és onnantól kezdve használod és lemerül 30%-ig, ott olyankor teljesülni tud egy egész ciklus.
Amúgy az AI szerint ez nálad körülbelül 2,3 nap.
-
tothl
addikt
-
Na jólvan kezdődik a téma, hát akkor tőlem is…
Első használat: 23 október
Ciklus: 268
Állapot: 97 %
Ezért hogy ezt beírtam, holnap reggelre lecsökken majd 93%-ra. -
domos
senior tag
2024. januári első használat, 106 ciklus, még mindig 100%-on van az akksi. Szerintem pár évig nem kell ezen gondolkozni.
-
válasz
scofield89 #4915 üzenetére
Szia!
Nem gondolnám, hogy bárkinek innen szüksége lett volna már akkut cseréltetni 15PM-ban, de ha ilyenre is kerülne sor, én momentán hót nyugodt vagyok, mert pl CareCenter-be küldve gyorsan és gördülékenyen meg lesz az egész (személyes és fórumos tapasztalatok alapján is).
-
scofield89
csendes tag
Sziasztok! 15 PM. Minden rendben vele. Még ki is tartanék mellette. Meg üzemidő is jó. De kicsit később egy akkucserével kapcsolatban mik a tapasztalatok?
-
kid46
aktív tag
Sziasztok. Lehet kapni szolgáltatónál, felújított 15 pro és 15PM -ot. Valaki vett már ilyent , jó vagy inkább engedjem el?
-
martin1369
aktív tag
Kocsiba szeretnék venni szélvédőre tapasztható telefontartót.Kinek milyen vált be?Jöhet ebay,ali-s is.
-
domos
senior tag
válasz
MikeWazowski #4896 üzenetére
Ha Miskolcon jársz adok egy iPhone 8-at szívesen visszaállítani a dolgaidat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest