Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
efegyke
tag
Hello!
Már megint gondom van.Felraktam a Pro Streetet a gépemre és mikor indítanám lemegy a video és a főmenüből újraindul a gép(a demonál is ezt csinálta).Aztán ráöttem hogyha a biosban az "AGP Aperture Size"-t feljebb veszem 32MBról akkor nem lép ki és fut.A következő gondom akkor támadt mikor elindítottam eg versenyt.2-3másodpercenként akad a játék(a demo is akadt de az még jobban
)Namost ezen feldühödve elezdtem monitorozni a gépet kderült hogy a proci 100%on van.Aztán levettem 640be is ott is ugyanez volt.nem akarom elhinni hogy procilimites mert a procim megfelel egy felezett gyorsítótáras A64 3000+-nak,így húzva meg egy 3500+ szintjén van simán.haverom 3ghzes Northwoodjával 1 giga rammal egy X800GTOn gyönyörűen fut maxon,akkor nálam is mennie kéne.Ugye igazam van és várjam az új Drivert nyugtassatok meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mikrotik routerek
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)Namost ezen feldühödve elezdtem monitorozni a gépet kderült hogy a proci 100%on van.Aztán levettem 640be is ott is ugyanez volt.nem akarom elhinni hogy procilimites mert a procim megfelel egy felezett gyorsítótáras A64 3000+-nak,így húzva meg egy 3500+ szintjén van simán.haverom 3ghzes Northwoodjával 1 giga rammal egy X800GTOn gyönyörűen fut maxon,akkor nálam is mennie kéne.