- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
Új hozzászólás Aktív témák
-
efegyke
tag
Hello!
Már megint gondom van.Felraktam a Pro Streetet a gépemre és mikor indítanám lemegy a video és a főmenüből újraindul a gép(a demonál is ezt csinálta).Aztán ráöttem hogyha a biosban az "AGP Aperture Size"-t feljebb veszem 32MBról akkor nem lép ki és fut.A következő gondom akkor támadt mikor elindítottam eg versenyt.2-3másodpercenként akad a játék(a demo is akadt de az még jobban
)Namost ezen feldühödve elezdtem monitorozni a gépet kderült hogy a proci 100%on van.Aztán levettem 640be is ott is ugyanez volt.nem akarom elhinni hogy procilimites mert a procim megfelel egy felezett gyorsítótáras A64 3000+-nak,így húzva meg egy 3500+ szintjén van simán.haverom 3ghzes Northwoodjával 1 giga rammal egy X800GTOn gyönyörűen fut maxon,akkor nálam is mennie kéne.Ugye igazam van és várjam az új Drivert nyugtassatok meg

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)Namost ezen feldühödve elezdtem monitorozni a gépet kderült hogy a proci 100%on van.Aztán levettem 640be is ott is ugyanez volt.nem akarom elhinni hogy procilimites mert a procim megfelel egy felezett gyorsítótáras A64 3000+-nak,így húzva meg egy 3500+ szintjén van simán.haverom 3ghzes Northwoodjával 1 giga rammal egy X800GTOn gyönyörűen fut maxon,akkor nálam is mennie kéne.