Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
A Firefox egy ideje néha hajlamos megenni az összes RAM-ot. (32GB van)
Az összes többi program a rendszerrel együtt eszik 12-15GB-ot. A többit a Firefox szépen elcsemegézi ha olyanja van.
Azt nem tudom hova a fenébe?

Pár embert ütni kéne a fejlesztésnél, mert ez annyira nem vicces.
Szeretem a Firefoxot, de ennek trógerság szaga van. Jó lenne ha összekapnák magukat.
Sírhatnák az adblock miatt is, mert pár napja összevissza megálltak a youtube videók, de az lenne a legkisebb gond. -
Graphics
Jómunkásember
Az vót már, hogy a mesterséges intelligencia elveszi a munkánkat?
Általában azok mondják, akik nem tudják használni sem...
Pedig jobb lesz felzárkózni.
EGy megjegyzés a Firefoxra, nagyon szuper volt, de használhatatlan szarrá vált pár hónapja... lassú, a facebookot be sem tölti jól, az üzenetküldés nem hajlandó megfelelően üzemelni... Kényszerűségből kellett nyitni egy külön Chrome-ot csak emiatt...
-
ddekany
nagyúr
válasz
Synthwave
üzenetére
De ennyiféle? Nálam a Chrome a levelező kliens (GMail), a Brave meg bevált mint ad blokkoló. Vivaldi is volt, az jobb mint böngésző, pl. normálisan működik benne a Ctrl+Tab, de sajnos az ad blokkolás harcban nem tudott mindenhol lépést tartani... így maradt csak a Brave, aztán majd csak túlélem a béna Ctrl+Tab-ot.
-
ddekany
nagyúr
-
-
Tasunkó
őstag
Erről nincs konkrét elképzelésem. Az előfizetés felesleges. Erőforrásigényes lenne, elfogadható 2 külön valóságot hajlítani, szóval ugyanaz az 1-et adja mint a free. Most hogy részleteiben kidolgozottabb a fizetős cikk, de az olvasónak ugyanarra a tanulságra kell jutnia, vagy ugyanarról a dologról kell elvonni a figyelmét, szóval végeredményben ugyanaz. Arra az online híroldalmodellre gondolok, amiben kapsz cikkeket, és ha fizetsz akkor még többet, még bővebbet. Olyan értelemben persze nem fölösleges, hogy bevételt okoz, fizetnek érte a rajongók.
-
lomposfarkas
tag
Halleluja! Én már annak is örülnék, ha a Gugli kereső úgy működne, mint 10 évvel ezelőtt...
-
csibe1
addikt
Egy csomó kattintásvadász szutyok van már youtube-on is.
Itt a PH-is találtam ilyet: a szerző - youtube
Most akkor mi is van?Az online hírek között is egyre több a fene tudja mivel íratott cikk, mert olyan megfogalmazások vannak, hogy csak pislogok. Az már nem is lényeg, hogy betűk hiányoznak a szó végéről meg pár kötőszó elmarad, elég furcsa szövegek jönnek össze néha.
-
Tasunkó
őstag
Itt a videók ügyetlensége az első probléma. Még a hőskorban vágtam amolyan szánalmas hobbi szinten szórakozásból videókat, és a klippem amit az előállítás alatt nagyon izgalmasnak pörgősnek gondoltam, az olyan volt mint a partra sodort mérgezett ponty utolsó 10 perce lassítva. Szóval egy ilyenhez tájékozódni is kell az információáramlás szórakoztató tempójáról és építő trükkjeiről, mert a negatív trükk is átlátszó, azaz a 2 tepsi, 4 tepsi 6 tepsi és ingyen törlőkendő keverve Shrek szamár animációs előadásmód.
A második probléma hogy mégjobb ha ezt összefoglalják néhány mondattal, mert akkor meg se kell nézni. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"de belepusztulok, mikor magyarul szólal meg egy YT videó..."
Ezzel nem vagy egyedül. Nálam is csak az írott PROHARDVER! az egyetlen magyarul fogyasztott internetes tartalom.
Ja, és persze semmiféle szoftver, játék vagy felirat se legyen magyarul, mert kitérek a hitemből, bár gondolom, ezzel te is így vagy. Filmeknél vagy sorozatoknál is csak eredeti nyelv, nagyon-nagyon kevés kivétellel (pl. a Bud Spencer/Terence filmek kizárólag magyarul
). Az anime meg értelemszerűen japánul, vagy jön a sírógörcs. 
-
ddekany
nagyúr
Ha valamiről csak felszínesen akarsz tájékozódni, csomó témában csak YT-n van, vagy legalább is azt reális megtalálni. Pedig csak beszélnek bennük, max. 1-2 ábrát mutatnak (és rakás fájdalmasan irritáló stock videót, ami miatt eleve nem nézek oda, így lemaradok az ábrákról). Generálhatnának AI-al belőlük egy azonos szövegű cikket...
Itt PH-n is próbálják ezt a cikk helyett videó dolgot. Képtelen vagyok rájuk nyomni. A formátum az egyik gond. De azon felül, nem tudom miért, de belepusztulok, mikor magyarul szólal meg egy YT videó... "Sziasztok, ..." ÁÁÁhhh! <csuk>.

-
csibe1
addikt
Valamiért ez lett a divat, erre nevelik a népet.
Nehogy tudjál valamit, ott a guggli meg a csöcsdzsípí.
Olvasni, ugyan minek már;majd megnézed videón; már ha megérted a szavak jelentését...
Aztán ha még azt sem érted meg, akkor sincs nagy gond; mert nem lógsz ki a funkcionális analfabéták tömegéből.

-
csibe1
addikt
"Nyilván a bevételszerzés a fő csapásirány az ingyenes szoftverek esetében – ez világos a Chrome használatakor is, ahol a Google keresési találatok tetején szponzorált linkek vagy termékek jelennek meg."
Nem használom a Chrome-ot, bukta.

Nekem tökéletes az Edge, ha nincs más.
-
Tasunkó
őstag
-
Szerintem értem, mire célzol. Viszont véletlenül sikerült leírni a mai gen X-t beleértve bezárólag munkavállalókat, akik pont ilyenek -- az AI használata nélkül (és a "melyik gomb a forvárd a gémélben"). És közben szidják/juk a millenialokat, hogy slackelnek a munkahelyen. Pedig legyen hálás, mert
legyen már elég , már tényleg ne kelljen itt , munkát kap, szóval legyen elég -
Tasunkó
őstag
Ha ez kívánságműsor, akkor inkább olyan munkavállaló kéne aki könnyen megvezethető, mindeközben jól szolgál, megold mindent, de tényleg aa a bármit, tehát ami csak vaan vagy nemtom ezek a, és tud kezdeni ezzel az AI-al vagy robottal vagy mij@faszommal valamit, mer kkkva drága volt.Ja és minimálbér legyen már elég , már tényleg ne kelljen itt , munkát kap, szóval legyen elég.
-
Ha nem látod meg ennek az egyszerűségnek az abszurditását, akkor kár érvelni ellene bármivel is. Persze, jó a kényelem, de lassan se beszélni, se írni, se olvasni nem tud az emberiség, aztán 20-30 év múlva már csak színes képeket nyomogatunk (ja nem, már most is megvan ez az emojikkal). A kényelemért

-
ddekany
nagyúr
Van az elhülyülős vetülete. Meg van az, hogy egyre több kontrollt átengedsz a központnak, és nem csak a vásárló, hanem a gyártó is. Majd járulhatnak az AI-os gigacégekhez, vagy talán a párthoz, hogy az övékét szeresse az AI. Hiszen az AI választja ki helyetted, hogy melyik cég virslijét dobja be a kosárba, és ki tudja, hogy mi alapján.
-
-
csizo13
tag
Ha nem indult volna el a világ a kényelmesebb megoldások felé, ma is a pataknál mosnánk és gyertyafénynél írnánk levelet.
Az, hogy valami egyszerűen működik, nem a user butaságát, hanem a tervező intelligenciáját mutatja.
Persze, a „valódi” hozzáértők még mindig a pataknál mosnak, és büszkén szerelnek újraindítás után is fél napig, és hisznek abban, hogy ami bonyolultabb, az biztosan értékesebb.
Az Apple meg ott kezdődik, ahol a barkácsolás véget ér. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Biztos nagyon szeretném használni. Még annyira se, mint a Chrome-ot. Amit kb. semennyire.

-
joghurt
addikt
Jól értem, hogy egy újabb Chromium alapú böngészővel próbálják megtörni a Chrome (de főleg: a Chromium) egyeduralmát?
-
Ha például strandolni megy a család, bedobja az Instacart kosárba a naptejet a támogatott régiókban, a csomagot pedig az ablakon belül ki lehet fizetni.
Valódi amerikai Mac userekre szabott funkció...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Videós, mozgóképes topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő