Hirdetés
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- CES 2026: Itt a legújabb tévés tapéta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Erunosta
üzenetére
Én inkább egy nagy külföldi tech oldalon/fórumon vagyok aktív ilyen téren. Onnan van 1 amcsi haverom aki felvett Steam-re és max vele szoktam ott dumálni de ezen kívül csak játszani szoktam ott single player játékokat.
Mindenki mással akit ismerek és dumálok arra Discordot használok.
Review-ek meg megmondom őszintén engem sosem érdekeltek túl komolyan tehát azt nem hiányolom EPIC-ről.
'Játék/hardver performance teszteket szoktam nézni YT-n pár csatornán amit követek, többit meg eldöntöm magamtól hogy tetszik-e egy játék vagy nem
' -
Erunosta
tag
Én sehol máshol nem használok social media-t csak a Steam-en, de ott nagyon. Barátokkal csevegés, fórumok olvasása és hozzászólás, review írások. Persze sokat játszom is, kb 300 játékom van ott.
Epic Store-tól mindig óckodtam, végűl tavaly felraktam mert TLOTR: Return to Moria volt az ingyen karácsonyi packban amivel szemezgettem Steam-en és ott írta vki fórumon (lám-lám milyen jó is a social media egy platformon
), hogy Epic-en ingyen osztják.
Azóta is behúzok minden ingyen játékot hetente így lett már 100+ játékom ott úgy, hogy egy fillért se költöttem és nem is fogok. Igaz még egyikkel se játszottam Morián kívül, de Steam-es játékokra sincs mindre időm.
-
myckey
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ertem, igy mar okes !
-
Daelion
őstag
Nekem kb az Unreal Tournament 4 alfa vagy béta óta van EPIC-em de játékkat venni csak a Borderlands 3 óta kezdtem ott illetve begyűjtöttem a legtöbb ingyenest is időközben amik közül azért játszottam egy jó pár darabot és lenne több is ami érdekelne csak elég kevés az időm rá manapság.

Volt egy időszak amikor többet játszottam ott mint akármelyik másik ilyen launcherbe pedig STEAM is van a HL 2 megjelenése óta de én sosem kötődtem oda annyira mint egyesek és kb ugyan azt a célt szolgálja mint akármelyik másik ilyen.
Engem sosem érdekeltek ezek a community feature-k meg egyebek, simán ott játszok játékkal ahol éppen van vagy olcsóbb és ennyi. -
-
myckey
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Miert, milyen program ?
Kepket lattam rola, meg beleolvastam kicsit ismertetobe.
-
-
-
válasz
Erunosta
üzenetére
+1
Én mai napig nem telepítettem PC-re mert minek? Meglegyen legálisan olyan játék amivel amúgy se játszom? Egy BF6-tal el tudnának csábítani de nyilván ilyen nem lesz. Drága projekt volt ez nekik és az eddigi felhozatalon látszik, hogy most már meghúzták a nadrágszíjat csak nem akarják ezt teljesen elengedni.
-
Erunosta
tag
Epic Store-nak minden esélye megvolt, hogy komoly vetélytársa legyen Steam-nek.
Nem követtem az útját, de amiket tudok róla olyan az érzésem, hogy mindent rosszúl csináltak benne.
Katasztrófális anti-user felület, QoL-ek teljes hiánya, nincs Review rendszer, se fórum. Az exclusive cím behúzásai csak magára haragította a legtöbb usert, rengetegen már csak dacból is megvárták Steamen. Ez a heti free játék meg arra volt jó, hogy sokunk csak azért használja, hogy behúzzon ingyen pár hasznos címet. Viszont pont a béna platform miatt sokan nem váltanak erre még ezek után se. -
villamos
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére

-
oriic
HÁZIGAZDA
Január 1. - Total War Three Kingdoms
Január 1. - Wildgate -
KISDUCK
addikt
válasz
Heroes fan
üzenetére
Inkább az érdekes, hogy ezt is kínálták már korábban és gyakorlatilag egy egyszerű mobiljátéknak néz ki.
Inkább pofoznák ki a klienst meg kaphatna linux támogatást is, több felhasználót szereznének vele mint a nem túl népszerű illetve ismételt ajándék játék osztogatással.
Szerény véleményem szerint a kupon osztogatást is visszahozhatnák, lehet hogy nem akkora deal olcsóbban adni valamit annyival, de aki egyszer költ az lehet hogy költeni fog később is. Ilyen ünnepi kuponokkal húztam be a Borderlands 3-at és a Horizon Zero Dawn-t is, mindegyik "best deal ever" volt számomra. -
Sanchez638
addikt
Föni, köszönjük azt a doboz szaloncukrot..
-
DS39
nagyúr
azóta is porszem van a gépezetükben, a Library-ben lévőknél nem mutat nálam mindent, és adott játékoknál az achievements számok is mind 0-k.
-
cami][us
őstag
RDR2?
-
Heroes fan
őstag
Kövi már hülyeség.
-
DS39
nagyúr
valami durvát adhatnak ma ingyen, mert behalt az egész epic kliens és web is nálam.
-
cami][us
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Maradjon a Gollum. Méltó befejezése lenne a sorozatnak és még ki is próbálnám.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Sanchez638
üzenetére
A 10 évfordulóhoz közelít a store, már nem akarják felfuttatni, csak van. Exkluzív AAA játékokat sem szerződtetnek már és a vásárok alatt sem osztogatnak pénzt a kuponokkal.
-
myckey
veterán
válasz
Sanchez638
üzenetére
A legteljesebb mertekig ! Absolute, Perfecto Magnifico

Amennyit en inditom az Epic klienst...hat teljesen oda meg vissza vagyok az egesztol
A budos eletben nem fogy el a backlog...
-
Erunosta
tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Indie "szutyokról" annyit, hogy én szinte csak indie címekkel tolom Steamen jóval olcsóbb áron és igen szórakoztatóak, plusz a fejlesztők sokkal készségesebbek mint AAA címek gyártói.
-
Ó Bakker! A Trine-t elfelejtettem!
-
mg1992mg
őstag
RDR 1-2
vagy
DL 1-2
-
KISDUCK
addikt
válasz
Heroes fan
üzenetére
Baguette Expedition 33 lesz az egyik a másik meg a delux upgrade hozzá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
December 31. - Chivalry 2
Viszont úgy tűnik, hogy holnap két játék is lesz majd.
-
Heroes fan
őstag
vótmán egyszer nem is annyira régen.
-
Montanaxy
aktív tag
Jó kis sorozat, mehet a Castlevania Anniversay Collection és Bloodstainde: Ritual of the Night mellé.
-
DS39
nagyúr
Akkor holnap RDR2?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
flexxx2
őstag
aki ezzel nem játszott az pótolja, mert mindegyik megéri
-
myckey
veterán
Ez azert ugy odabasz, sztm. Ismet egy jo jatek. Az elozoeknek is megvolt a celkozonsege boven...
-
oriic
HÁZIGAZDA
December 30. - Trine Classic Collection
-
DS39
nagyúr
ma egy drága furcsaság az ajándék, Trine nevű játék, 4 része egyben.
-
DS39
nagyúr
válasz
Sanchez638
üzenetére
Egy szoftver sosincs készen, support van, patchelik, stb.
Ha online a játék, a szerverpark sincs ingyen. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Sanchez638
üzenetére
A fejlesztés nem állt meg amikor "elkészült", a Factorio az Early Access után még 110 frissítést kapott, utána egy kiegészítőt, majd további 72 frissítést azóta.
-
Erunosta
tag
-
beef
őstag
Jelentem, a We Were Here Together egy nagyon szemét logikai coop játék

-
Heroes fan
őstag
Csak baromi rövid.
-
Uuuuuuu, pont meg akartam venni, 6eur mar jo egesz kozel volt a HLhez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
December 29. - Viewfinder
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Montanaxy
üzenetére
A dolláros árát egyszer emelték csak az early access (beta) végén, így aki korán támogatta őket a fejlesztésben jól járt, ez sok játéknál így megy, Satisfactorynál is.
Utána pedig egyszer igazították +5 dollárral az infláció miatt, az euros árat viszont többször kellett az értékvesztése miatt.
-
DS39
nagyúr
amúgy a klienst mikor javítja vajon az Epic, hogy ne kisebb méretű ablakban nyíljon, hanem rendesen teljes képernyősben?

nekem már ez egy ajándék lenne.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(zavar a +1 kattintás...) -
Erunosta
tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Factorio soha nem is lesz a fejlesztő még anno kijelentette, hogy sose lesz a game akciós. Hivatkoznak vmi meggyőződésre, elvekre.
"Factorio has a policy of never going on sale, as the developers want to respect players who have already purchased the game and believe the price reflects its value. They have stated that they do not plan to reduce the price or participate in sales in the foreseeable future."Én már 10 Euronál drágább cuccot nem veszek és csak akciósan vásárolok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
December 28. - SKALD: Against the Black Priory
-
Sanchez638
addikt
Nem fanyalgok, de kezd ez már olyan meh dolog lenni..
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sanchez638
üzenetére
A raft 20 euró listaáron, amúgy meg most steamen akciós, lehet máshol is, gg.deals-en rá kell nézni.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Sanchez638
üzenetére
A GTA-t azért adták hogy az Onlineban pénzt keressenek vele, itt az Online rész fejlesztését már elengedték érdeklődés hiányában, úgyhogy a kiadótól esélyesebb egy Borderlands 4 alapkiadás is mint az RDR2.
-
beef
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Elég sok használható volt

Most épp a We Were Here Together-rel szívunk
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Eladó ASUS TUF Gaming B450-PLUS II alaplap + AJÁNDÉK Ryzen 3 1200
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2028
- Eladó AOC C24G2AE 23,6 ívelt gamer monitor garanciával
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
'Játék/hardver performance teszteket szoktam nézni YT-n pár csatornán amit követek, többit meg eldöntöm magamtól hogy tetszik-e egy játék vagy nem
'