Új hozzászólás Aktív témák
-
Fetyoka0
tag
8,12es driver nem valami stabil. Legalábbis nálam. A játkok futnak rendesen csak egy idő után elsötétül a monitor átvált készenlétbe és annyi. Minden játéknál kivétel nálkül 5-10 perc játék után. Érdekessss. Visszarakva a 8,10est semmi gond.
-
Fetyoka0
tag
Húúú vágom mostmár miért szaggat be néha a Grid meg a COD4 sok játék után. Mert kevés a hely C:-n! Eddig xp-n nem csinálta ugye mert az kevesebb helyet foglal minta vista. De baszki ezek a játékok ilyen 2gigákat cash-elnek c:\USER könyvtárba valahol rejtett mappákba(most néztem meg játék közben) ilyen replay-ekre meg stb. Én meg már azt hittem h túlmelegszik a karim és azért szaggat be. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
beszarás!
-
Fetyoka0
tag
Nincs azzal az 50egynéhány fokkal semmi gond. Nekem is a sapphire 51 fok alapon.
-
Fetyoka0
tag
Csináltam 3dmark06-ot kis tuningal(850/855). Az eredmény a következő [link]
Így még stabil a rendszer, még Dirt-özni is tudtam. A CPU-t sajnos nem tudom húzni a satnya ramjaim miatt -
Fetyoka0
tag
CCC-ben miért nem engedi húzni a karit? Riva tuner-el engedte de kifagyasztottam 850/800on
windowsban. Viszont húzás nélkül 20%on megy a venti és akkor 51 fok.
-
Fetyoka0
tag
75 fok amire maxra fölmegy úgy vettem észre de olyanokat csinál néha h megakad ilyen 1-2 fps továbbmegy kicsit gyorsitva aztán beáll megint 40 fpsre. Ezt tapasztaltam már a cod-nál meg a gridnél. Vistát 2 hete raktam föl és 8.5ös catalystom van. Nemértem miért van.
-
Fetyoka0
tag
Akkor jó. Már akartam venni egy zalman hűtőt. Egyébként csak a Gridnél csinálja más játékoknál nem vettem észre. Szóval akkor lehet 90fokos is
-
Fetyoka0
tag
Kitisztítottam de ugyan az a helyzet. Fölmegy 75 fokra és elkezd akkor már vibrálni a kép vagyis a háttér. Pedig nincs húzva semmim. Érdekes... Pedig én azt hittem h a gyári sapphire hűtők jók! A karim amúgy kb fél éves.
-
Fetyoka0
tag
Aha szóval akkor nem normális ez a hőfok. Köszi a választ, hnap akkor porszívózás
-
Fetyoka0
tag
Hali!
Van egy sapphire hd2600xt-m 256ddr3as gyári hűtős(ventis). Namost, olyat vettem mostanában észre h játék közben (GRID) 1 órás játék után elkezd a háttér vibrálni(pl fák). Megnéztem és ilyenkor 70-75 C fok a GPU. Normális ez a szám? Alapjáraton terhelés nélkül 51 C.
-
Fetyoka0
tag
Én most itt vmit nem értek. Néhányan próbáljátok a memoria órajelét felhúzni 1000 fölé. Viszont ah nézegetem az oldalakat a hd2600xt-nek gddr3as ramokkal az alpórajele 1400as. Akkor most lehet kapni ilyen karit ddr3as rammal is? vmicsoda??????
-
Fetyoka0
tag
Kössz az infókat! Jó kis karim lesz...
-
Fetyoka0
tag
De tuningolásból kifolyólag gondolom jobb, ha olyat veszek amin van venti. Vagy passzivval is lehet húzni?
-
Fetyoka0
tag
Hali!
Most tervezem egy sapphire hd 2600xt vásárlását csak nemtom melyik faját vegyem(lite,full,ultimate). Mi a különbség köztük? Azt tudom h az ultimate az passziv hűtős. Szóval melyiket?(kicsit húzni is akarom majd
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest