Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Milyen monitort vegyek?
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
 - OLED TV topic
 - Androidos tablet topic
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - iPad topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Fetyoka0
tag
8,12es driver nem valami stabil. Legalábbis nálam. A játkok futnak rendesen csak egy idő után elsötétül a monitor átvált készenlétbe és annyi. Minden játéknál kivétel nálkül 5-10 perc játék után. Érdekessss. Visszarakva a 8,10est semmi gond.
 - 

Fetyoka0
tag
Húúú vágom mostmár miért szaggat be néha a Grid meg a COD4 sok játék után. Mert kevés a hely C:-n! Eddig xp-n nem csinálta ugye mert az kevesebb helyet foglal minta vista. De baszki ezek a játékok ilyen 2gigákat cash-elnek c:\USER könyvtárba valahol rejtett mappákba(most néztem meg játék közben) ilyen replay-ekre meg stb. Én meg már azt hittem h túlmelegszik a karim és azért szaggat be. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  beszarás! - 

Fetyoka0
tag
Nincs azzal az 50egynéhány fokkal semmi gond. Nekem is a sapphire 51 fok alapon.
 - 

Fetyoka0
tag
Csináltam 3dmark06-ot kis tuningal(850/855). Az eredmény a következő [link]
Így még stabil a rendszer, még Dirt-özni is tudtam. A CPU-t sajnos nem tudom húzni a satnya ramjaim miatt
 - 

Fetyoka0
tag
CCC-ben miért nem engedi húzni a karit? Riva tuner-el engedte de kifagyasztottam 850/800on
  windowsban. Viszont húzás nélkül 20%on megy a  venti és akkor 51 fok. - 

Fetyoka0
tag
75 fok amire maxra fölmegy úgy vettem észre de olyanokat csinál néha h megakad ilyen 1-2 fps továbbmegy kicsit gyorsitva aztán beáll megint 40 fpsre. Ezt tapasztaltam már a cod-nál meg a gridnél. Vistát 2 hete raktam föl és 8.5ös catalystom van. Nemértem miért van.
 - 

Fetyoka0
tag
Akkor jó. Már akartam venni egy zalman hűtőt. Egyébként csak a Gridnél csinálja más játékoknál nem vettem észre. Szóval akkor lehet 90fokos is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 - 

Fetyoka0
tag
Kitisztítottam de ugyan az a helyzet. Fölmegy 75 fokra és elkezd akkor már vibrálni a kép vagyis a háttér. Pedig nincs húzva semmim. Érdekes... Pedig én azt hittem h a gyári sapphire hűtők jók! A karim amúgy kb fél éves.
 - 

Fetyoka0
tag
Aha szóval akkor nem normális ez a hőfok. Köszi a választ, hnap akkor porszívózás

- 

Fetyoka0
tag
Hali!
Van egy sapphire hd2600xt-m 256ddr3as gyári hűtős(ventis). Namost, olyat vettem mostanában észre h játék közben (GRID) 1 órás játék után elkezd a háttér vibrálni(pl fák). Megnéztem és ilyenkor 70-75 C fok a GPU. Normális ez a szám? Alapjáraton terhelés nélkül 51 C.

- 

Fetyoka0
tag
Én most itt vmit nem értek. Néhányan próbáljátok a memoria órajelét felhúzni 1000 fölé. Viszont ah nézegetem az oldalakat a hd2600xt-nek gddr3as ramokkal az alpórajele 1400as. Akkor most lehet kapni ilyen karit ddr3as rammal is? vmicsoda??????

- 

Fetyoka0
tag
Kössz az infókat! Jó kis karim lesz...

- 

Fetyoka0
tag
De tuningolásból kifolyólag gondolom jobb, ha olyat veszek amin van venti. Vagy passzivval is lehet húzni?
 - 

Fetyoka0
tag
Hali!
Most tervezem egy sapphire hd 2600xt vásárlását csak nemtom melyik faját vegyem(lite,full,ultimate). Mi a különbség köztük? Azt tudom h az ultimate az passziv hűtős. Szóval melyiket?(kicsit húzni is akarom majd
 ) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Mibe tegyem a megtakarításaimat?
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Milyen monitort vegyek?
 - BestBuy topik
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
 - Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
 - AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

beszarás!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)