- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
cene_89
csendes tag
Én még most sem jutottam semmire:S Letöltöttem a Realtek féle HDMI drivert is, de mikor telepíteném, kiírja hogy nincs támogatott eszköz:S Letöltöttem a 8.12es ATI HDMI drivert is...az sem segített:S Nem látja a gépem a kártyát mint hangeszközt:S
-
cene_89
csendes tag
Sziasztok!
Már régebben is írtam ide..de nem kaptam választ a gondomra.A problémám az hogy van egy ATI HD 2600XT kártyám, vettem hozzá egy HDMI kábelt, hozzákötöttem a TV-hez..kép van..azzal semmi gond..de nincs hang:S Föltelepítettem már a létező összes HD rvert amit találtam hozzá, de még a hangbeállításoknál sem írja ki hogy lenne HD-s hangképzőm a windowsba:S Szóval nem is tudom átállítani sehol:S Vkinek ötlet? Amúgy AGP-s a kártyám
-
cene_89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire Radeon HD2600XT kártyám..és hozzászeretném kötni az újonnan vásárolt LCD TVmhez HDMI kábellel.Azonban nem találom az audió beállításoknál azt ahol az audio kimenetét átlehetne állítani a kártya Audio kimenetére:S Pedig már föltettem a HD Audio drivert hozzá. LEhetséges hogy csak azután tudom majd ezt megtenni ha már ténylegesen belesz kötve a kábel?Mert még nem kötöttem össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mobilinternet
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged