Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
c41r0^ #13289 üzenetére
Még mindig jobb mintha a hirdetésedbe írtuk volna a kritikát... szerintem sem ér 10k-t, egyrészt pár ezressel alatta mennek itt a 2600Pro/XT-k, másrészt ha szerencséd van találsz még 15k körül HD3850 256MB-t, ami nem kicsit jobb a 2600-nál.
De azért sok sikert az eladáshoz.
Ja és a végére a tanulság: nem kell szakmai topicban reklámozni a hirdetést, tedd be aláírásba, akkor is megjelenik. -
Májsztró
addikt
válasz
c41r0^ #13285 üzenetére
hidd el nekem hogy nagykerből ott volt neki 3000-ért a 2600XT Sapphire , 256 megás változata a listán... 7300GT-t meg nem is hiszem lenne rajta. Ennyit ér a kártya , nem kell itt a 10ezrekkel vagdalózni ... ez van , előbb utóbb minden átmegy a szart sem ér kategóriába ... Nekem meg el kellett adnom a kártyát , nem várhattam meg amíg majd 8-ért felteszem és valaki meg mondja rá ,hogy 6000 de jó lenne ha egy rohadt péklapátot meg egy 200m-es kutyapórázt beszámítanál .... Korrekten elrendeztem, és nem is igazándiból veszítettem rajta , mert ez a kártya nem ér 10K körül
-
Májsztró
addikt
-
-
Tuco Ramirez
őstag
Köszi a választ!
Az általad említett progik, tehát a CCC, HDMI audio driver, WDM driver (tényleg, ez micsoda?) nincsenek rajta a kártyához kapott CD-n?
Ha esetleg homályos képet adna a kártyacsere után a CRT monitor (mint ahogy ez más Sapphire tulajokkal is előfordult már), arra van már valami megoldás? -
noral
csendes tag
Kipróbáltam a Medal of Honor Airborne -el és az gond nélkül elindult, előtte meg a COD 1-el és az is faxán futott gond nélkül
Viszont a Airborne -nél játék közben igen érdekes dolgokat csinál, néha tiszta kriksz kraksz a képernyő viszont van hogy egyáltalán nem, igaz felhúztam a kártyát 850/850 -re
Most visszatettem 800/800 -ra és tesztelem -
Én azért irtam a gyári lemez telepítését mert azon nem csak a driver van, hanrem a hang drivere meg mitoménmi amik nincsennek a 7.9ben. Én 1 7.7-es catalysttal fútó gépbe raktam (x1650 volt benne), arra rá a 7.8 és teljesen széthullott a rendszer (sztem ez a nagyrabecsűlt xp hibálya). 7.7-el ment csak gondoltam frissítek. Ezután -tanulva- gondoltam ugy teszem be 1 másik gépbe, hogy a gyári lemezt telepítem és utána a 7.8 (mostmár 9-et). És müxöt...
-
noral
csendes tag
Még akkor leírtottam az összes drivert mielőtt kivettem volna a 9600 XT-met....
De egyből felraktam a 7.9-et....
A .NET 2.0 -ás verzió fent volt de nem volt neki elég azért tettem fel a 3.0 -ást......
Egyébként a CCC faszán fut most.....
A COD2-őt leszedtem és újra raktam és akkor sem lett jó....
Valszeg akkor az lesz hogy leszedem az összes drivert, és újra rakom a gyári lemezzel kezdve, csak ahogy néztem azon a 7.5-ős catalyst van szal akkor annak mi értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest