Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
jenei92 #14303 üzenetére
Lehet igazad van azért kíváncsi lettem volna mit alkot ezen a kártyán annak ellenére, hogy régi.
Ami viszont hűtésnél fontos szempont lenne az a hangtalan vagy majdnem hangtalan működés. Szóval erre a 2600pro-ra kinéztem 2 versenyzőt amit 4 rugóért be is tudnék szerezni. Mind2 passzív de megtoldanám ha elkerülhetetlen a dolog 1-2 12-es extra halk ventivel.
Thermaltake CL-G0115D:
Kép
ARCTIC COOLING ACCELERO S2:
KépEzekkel kinek van tapasztalata? A legjobb az lenne ha valaki már próbálta volna ezeket 2600-as karikon.
Vélemény?
-
fagy53
nagyúr
válasz
jenei92 #14004 üzenetére
Ezek városi legendák, a driverben optimalizálnak egyes játékokhoz, ez kártyafüggetlen. Gyakran ez az optimalizáció olyan "jól" sikerül, hogy az eddig jól futó másik játék vagy bench visszaesik, lassabban fut.Ezek persze pár százalékok oda-vissza, a legtöbb esetben észrevehetetlenek. Nagy átlagban havi 1-3%-os javulás mutatható ki és ebben benne van a visszaesés is. Ezért írtam, hogy az utolsót érdemes leszedni, de nem kell állandóan frissíteni.
-
twine
veterán
válasz
jenei92 #9296 üzenetére
Régebben ezt kérdeztem én is, itta fórumon amikor előszőr meghallottam, mit mővel a venti, és de én akkor nem tudtam, hogy a zsuga szabályozza a ventit! akkor felvilágositottak, és egy ideig megnyugodtam,,,viszont azt nem tartom normálisnak hogy a felpörgés után frankón majdnem nullára lassul le a venti....
Ha ez normális....akkor viszont elég sz@r...én még ilyen szabályzást sehol nem látam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest