Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13269 üzenetére
mond meg hogy kártyát cseréltek , utána mg utalod a lóvét , vagy személyesen átadod ha úgy is megy ... csak nem lesz ollan ... vagy valamit adj neki biztosítéknak, amit majd visszaad ,hogyha kifizetted a kártyát
Egyébként egy 76GS hol vna egy 2600XT-hez képest ? Pont ott ... hamar cseréld el 2600XT-re
-
barnam_
nagyúr
válasz
gooool #13267 üzenetére
ne ámítsd magad azzal hogy sikerül eladni a 7600GS-t eladni 7k-ért, mert nem ér annyit.
karácsonyig se várj a vásárlással, már nem fognak lejjebb menni az árak.
én a HIS-t venném (ha még mindig beszámolja a 7600GS-t), és ha kell veszel rá valami hűtést; és még mindig olcsóbban jössz ki, mintha újonnan vennél vga-t.szerk.: ilyen 3850ft-s 2600XT után (
) ne számíts sokra a 7600GS-ért, kb. pár ezrest ér.
-
gooool
őstag
válasz
gooool #13260 üzenetére
Vagy várjak karácsonyig és akkor próbáljak meg karit venni?Amúgy mennyiért bírnám eladni az ASUS-t?Mert ha sikerülne elpasszolni 7K körül akkor 12K-ig bármit vehetnék és nem kéne a beszámítást hajkurásznom a hirdetésekben.Addig meg a kis Geforce4-essel elfórumozgatnék.
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13260 üzenetére
van nála beszámítás , de mostanában nem lehet elérni szegénykét ... már 5 napja üldözöm , de semmi .... Meg csak olcsóér számolná be nagyon a kártyádat ha egyáltalán beszámítja ... Meg sztem ha használtan veszel az ugyan olyan jó , 7-8e-ért keress egyet , és ajánlj érte 5-6e-t annál enm ér többet ... az enyémet reggel vitték el 3850 forintért , mondta a srác hogy 3K én meg hogy mivel 3850-est veszek fizessen annyit aztá így is lett
Szóval a Sapphire talán az egyik átlagos hűtésű kari a 2600osok között ... és elég jól is végzi a dolgát. Én mindenképpen a Sapphire-t ajánlanám , vagy ha ráakadsz egy HIS IceQ-ra
Bár ezeknél a kártyáknál édes mind1,hogy éppen milyen a hűtése .. ha nem húzod akkor ugyan úgy 15-20 évig megy mind
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13257 üzenetére
Hát a HIS ből az ICEQ a legjobb hűtéses Ati kártyák ... ha van ilyen 2600XT-be akkor az a legjobb , de ez sem rossz , passzív , ha esetleg melegnek érzed meg ráteszel egy 12cm-es ventit alulfeszelve .. hangja nem lesz de levegőt meg kap a kártya ... ez nem rossz tálasztás
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13233 üzenetére
annyira zavaró , hogy ha csak a gép megy , nem hallgatsz zenét , vagy a tv nincsen bekapcsolva ... akkor elég rendesen lehet hallani hogy elpörög , aztán visszalassul ... ha fent van a ház oldala , meg van benne 1-2 házhűtő akkor sztem egyáltalán nem fogod hallani ... de összességében nem hangos a kártya ... engem már az sem zavar ha 2d-be össze vissza pörög . Nem foglalkozom vele
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13230 üzenetére
Hát ... igazándiból én csak azt tudom mondani ,hogy nem hangos ... nálam nincsen fent a ház oldala. Egy baja van a kártyának , hogy 2D-ben ugrál a fordulatszáma , de ezt BIOS-átírással meg lehet oldani. 3D-ben meg úgysem azt fogod hallgatni ,hogy éppen mennyire búg , vagy sem ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Konteó topic
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Honda topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest