- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
válasz
c41r0^
üzenetére
hidd el nekem hogy nagykerből ott volt neki 3000-ért a 2600XT Sapphire , 256 megás változata a listán... 7300GT-t meg nem is hiszem lenne rajta. Ennyit ér a kártya , nem kell itt a 10ezrekkel vagdalózni ... ez van , előbb utóbb minden átmegy a szart sem ér kategóriába ... Nekem meg el kellett adnom a kártyát , nem várhattam meg amíg majd 8-ért felteszem és valaki meg mondja rá ,hogy 6000 de jó lenne ha egy rohadt péklapátot meg egy 200m-es kutyapórázt beszámítanál .... Korrekten elrendeztem, és nem is igazándiból veszítettem rajta , mert ez a kártya nem ér 10K körül
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Vírusirtó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Revolut
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest