- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Passzívban biztos nem annyival, nekem meg az köll lehetőleg, ha jól tudom itt is be lehet állítani 2D-re lightos üzemmódot.
#12172 joi29 : Főleg ezért akarom venni, ennek végre nem alul van a bazi bordája, hogy átmelegítse a NYÁK-t, meg elfoglaljon egy PCI helyet, hanem felül. Micro lapom van, fontos szempont, a hőt meg egy 12-es venti hang nélkül fogja likvidálni.
#12175 CPT.Pirk : Kizárt dolog, mert nem tudom

Ha már itt vagyok, az x1950pro mennyivel rosszabb/jobb jelenleg? erről is csak régi teszteket találtam, lene egy jó áron, de úgy tudom sokat fogyaszt, és a régi teszteket nézve sok esetben alul is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest