Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Kösz. valóban felment.

Azóta is azzal nyomtam, egyszerűen nem tudtam belőle kilépni, annyira lekötött. Eszméletlen jó játék, csak azt nem tudom, hogy eddig miért nem próbáltam már ki.

Kicsit megizzasztotta a VGA-t, felment 73C°-ra.

Ja, és mi a ráknak nyitja meg kilépés után a windows Media Center-t. Már néztem vagy 10-szer mindannyiszor megnyitja...
Ez hülye......... 
Végre: Van két olyan játékom, ami abszolút letud kötni. Call Of Juarez, World in Conflict. Alakul.

Egyébként amíg föl nem hívja valaki az iPont, addig nem derül ki hogy elírás-e, vagy tényleg megbolondult az AMD/Ati. Végül is ha egy 4850 31K, akkor a 2600Xt-nek valóban 5K körül kellene lennie, mivel szerintem nem háromszor gyorsabb sok esetben talán még 4-5-ször is!

Ja és arra is emlékszem amikor 24K-ért megvettem, 2 hétre rá pedig csak 16K volt, minden előfordulhat ma már a VGA piacon.

Bár a múltkor néztem a PCX-en az Asus 4870 3992.- Ft bruttó volt, kb olyan 3 órahosszáig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ez hülye.........