- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Autós kamerák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Kösz. valóban felment.
Azóta is azzal nyomtam, egyszerűen nem tudtam belőle kilépni, annyira lekötött. Eszméletlen jó játék, csak azt nem tudom, hogy eddig miért nem próbáltam már ki.
Kicsit megizzasztotta a VGA-t, felment 73C°-ra.
Ja, és mi a ráknak nyitja meg kilépés után a windows Media Center-t. Már néztem vagy 10-szer mindannyiszor megnyitja...
Ez hülye.........
Végre: Van két olyan játékom, ami abszolút letud kötni. Call Of Juarez, World in Conflict. Alakul.
Egyébként amíg föl nem hívja valaki az iPont, addig nem derül ki hogy elírás-e, vagy tényleg megbolondult az AMD/Ati. Végül is ha egy 4850 31K, akkor a 2600Xt-nek valóban 5K körül kellene lennie, mivel szerintem nem háromszor gyorsabb sok esetben talán még 4-5-ször is!
Ja és arra is emlékszem amikor 24K-ért megvettem, 2 hétre rá pedig csak 16K volt, minden előfordulhat ma már a VGA piacon.
Bár a múltkor néztem a PCX-en az Asus 4870 3992.- Ft bruttó volt, kb olyan 3 órahosszáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest