Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Kösz. valóban felment.
Azóta is azzal nyomtam, egyszerűen nem tudtam belőle kilépni, annyira lekötött. Eszméletlen jó játék, csak azt nem tudom, hogy eddig miért nem próbáltam már ki.
Kicsit megizzasztotta a VGA-t, felment 73C°-ra.
Ja, és mi a ráknak nyitja meg kilépés után a windows Media Center-t. Már néztem vagy 10-szer mindannyiszor megnyitja...
Ez hülye.........
Végre: Van két olyan játékom, ami abszolút letud kötni. Call Of Juarez, World in Conflict. Alakul.
Egyébként amíg föl nem hívja valaki az iPont, addig nem derül ki hogy elírás-e, vagy tényleg megbolondult az AMD/Ati. Végül is ha egy 4850 31K, akkor a 2600Xt-nek valóban 5K körül kellene lennie, mivel szerintem nem háromszor gyorsabb sok esetben talán még 4-5-ször is!
Ja és arra is emlékszem amikor 24K-ért megvettem, 2 hétre rá pedig csak 16K volt, minden előfordulhat ma már a VGA piacon.
Bár a múltkor néztem a PCX-en az Asus 4870 3992.- Ft bruttó volt, kb olyan 3 órahosszáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB Gari 3év BESZÁMITOK
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest