Hirdetés
Legfrissebb anyagok
	- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
PROHARDVER! témák
	- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

fatal` titán Sziasztok! Na megvettem a kártyát, újratelepítettem a windowst és nagyon tetszik sokkal gyorsabb a régi kártyámnál (7600gs 256 gddr2)  Végül a Sapphiret vettem mert várnom kellett volna a HISre, mondták az IPONban hogy nincs raktárkészlet, de én már külön ezért nem akartam bóklászni a városban. Eddig tökéletes a kártya, alapon 45 fokos, terhelve 56-58. A hangját nem hallom mert a 2,8as prescott gyári hűtője zúg mint állat Végül a Sapphiret vettem mert várnom kellett volna a HISre, mondták az IPONban hogy nincs raktárkészlet, de én már külön ezért nem akartam bóklászni a városban. Eddig tökéletes a kártya, alapon 45 fokos, terhelve 56-58. A hangját nem hallom mert a 2,8as prescott gyári hűtője zúg mint állat Az Agp-s Sapphirenak a HDMI hangjához tud valaki drivert adni? Mert a Vista nyöszörög miatta mindig Az Agp-s Sapphirenak a HDMI hangjához tud valaki drivert adni? Mert a Vista nyöszörög miatta mindig Tuningról még nem tudok nyilatkozni, nem biztos hogy meghajtom de előfordulhat Tuningról még nem tudok nyilatkozni, nem biztos hogy meghajtom de előfordulhat 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Filmvilág
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Brave
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Végül a Sapphiret vettem mert várnom kellett volna a HISre, mondták az IPONban hogy nincs raktárkészlet, de én már külön ezért nem akartam bóklászni a városban. Eddig tökéletes a kártya, alapon 45 fokos, terhelve 56-58. A hangját nem hallom mert a 2,8as prescott gyári hűtője zúg mint állat
 Végül a Sapphiret vettem mert várnom kellett volna a HISre, mondták az IPONban hogy nincs raktárkészlet, de én már külön ezért nem akartam bóklászni a városban. Eddig tökéletes a kártya, alapon 45 fokos, terhelve 56-58. A hangját nem hallom mert a 2,8as prescott gyári hűtője zúg mint állat Az Agp-s Sapphirenak a HDMI hangjához tud valaki drivert adni? Mert a Vista nyöszörög miatta mindig
 Az Agp-s Sapphirenak a HDMI hangjához tud valaki drivert adni? Mert a Vista nyöszörög miatta mindig