Hirdetés

Aktív témák

• radírfej

senior tag

válasz Armando_19 #4821 üzenetére

a HD2600-as sorozat az, amit nagyon meg kell nézni mire veszed... van ahol bőven jobb, mint egy x1950pro, és van ahol elvérzik az x1650xt-vel szemben is... a teljesítménye eléggé változó, bár tény, hogy az újabb driverekkel folymatosan javul, persze nem eget rengető mértékben.

aki ilyen kártyát akar venni, az nagyon nézze meg a teszteket, hogy milyen játékokban mit tud.

én személy szerint azért döntöttem a kártya mellett, mert 24k ért akkor ez jelentősen olcsóbb volt mind az 1950pro/gt nél, mind az x1650xt-nél. ezért ár érték arányban legjobbnak mutatkozott, noha tisztában vagyok vele, hogy vannak gyenge pontjai a HD2600XT sorozatnak.

ami mellette szólt még az a kis fogyasztás, alacsony zajszint gyári hűtőel is, kis méret. ezen kívül a fejlett médiaképességek.

összességében belépőszintnek lehet tekinteni, alteratíva lehet játékra (pl. call of juarez és a shadowrun is max részletességgel, 2x AA-val is játszható, 20fps alá nem megy legrosszabb esetben sem), de csodákat ne várjunk tőle.

Aktív témák