- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
radírfej
senior tag
válasz
Armando_19 #4821 üzenetére
a HD2600-as sorozat az, amit nagyon meg kell nézni mire veszed... van ahol bőven jobb, mint egy x1950pro, és van ahol elvérzik az x1650xt-vel szemben is... a teljesítménye eléggé változó, bár tény, hogy az újabb driverekkel folymatosan javul, persze nem eget rengető mértékben.
aki ilyen kártyát akar venni, az nagyon nézze meg a teszteket, hogy milyen játékokban mit tud.
én személy szerint azért döntöttem a kártya mellett, mert 24k ért akkor ez jelentősen olcsóbb volt mind az 1950pro/gt nél, mind az x1650xt-nél. ezért ár érték arányban legjobbnak mutatkozott, noha tisztában vagyok vele, hogy vannak gyenge pontjai a HD2600XT sorozatnak.
ami mellette szólt még az a kis fogyasztás, alacsony zajszint gyári hűtőel is, kis méret. ezen kívül a fejlett médiaképességek.
összességében belépőszintnek lehet tekinteni, alteratíva lehet játékra (pl. call of juarez és a shadowrun is max részletességgel, 2x AA-val is játszható, 20fps alá nem megy legrosszabb esetben sem), de csodákat ne várjunk tőle.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Microsoft Excel topic
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendszergazda topic
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest