Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt!!
aktív tag
13t használok kèt éve lassan de ez a iPhone másolás annyira gáz, hogy akkor sem fogok xiaomit venni ha jobb ajánlatnak tűnik mint más. Mondjuk iphonet sem fogok venni
-
-
Baggins86
aktív tag
Arról nem is beszélve hogy az Air-re érkezett a legkevesebb rendelés. Szóval más sem érti, hogy mi értelme van a vékonyságnak, ha ettől nem lett könnyebb és annyival kisebb sem. Oké biztos jól néz ki, ez meg ugye roppant fontos dolog azoknál, akiknek a személyisége kimerül a mobiljukban.
-
TTomax
félisten
"valószínűleg csak azért nincs (még) Xiaomi 17 Air, mert egy picit meglepte a kínai gyártót a vékony almás telefon felbukkanása"
Gondolom mennyire meglepődtek, amikor az alma kiadta amit náluk (Kinában) gyártat...

-
Menő így ezzel a tokkal, de ki rakta rá azt a két nagy kamerát arra a kis kijelzőre?!
Nem hallottad még a kijelző alatti kamerákról?!
-
válasz
Bareszotron
üzenetére
Tapasztalat szerzés & gyakorlás & szórakozás
Nem kell mindenkit elvenni.
-
7Heads Drago
veterán
Mert ugye csak az általad kiválasztott márka újításai a királyak.

A 11-es hsz-ben ott a link egy neves tesztelőtől. Szépen elmond mindent. Szerintem ettől sokkal nagyobb gáz amikor egy telo bemutatóján a kakimojikat is elő kell hozni hogy legyen valami új. A másodlagos kijelző használhatósága is azon múlik hogy mit fejlesztenek rá, és mi hagyja el majd Kínát. A videóban azért elég jól bemutatják hogy most mire lehet használni. És egyáltalán nem csak játékra. -
-
Ez a telefon eyecandy és úgy is kell kezelni. A ferrari is eyecandy, tetszik a szemnek. Punci mágnes. Lehet ez a telefon is az. Ki kellene próbálni.
-
janeszgol
félisten
válasz
<Adamsky>
üzenetére
"Egyébként a "tetszik" részét adom. Nekem is tetszik, nagyon cool / fancy / trandi / luxi, csak miután kigyönyörködtem magam benne, általában a következő kérdések merülnek fel bennem:"
Na, ez őszinte volt. Igen a kérdéseiden lehet gondolkozni. Itt a hátsó kijelző, megy rajta a játék, de jó. Csak meddig? Lehet megunja az ember hamar.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
janeszgol
üzenetére
"De miért idióta, akinek ez tetszik?"
Alapvetően nem arra reagáltam, hogy ez jól néz e ki, vagy sem, hanem arra, hogy van aki ezen a gyösz képernyőn akar játszani. Szóval, igen, aki egy 6.3" / 6.9"-es kijelző helyett a hátsó egérmozin játszik, azzal bizony szvsz. nincs minden rendben.Egyébként a "tetszik" részét adom. Nekem is tetszik, nagyon cool / fancy / trandi / luxi, csak miután kigyönyörködtem magam benne, általában a következő kérdések merülnek fel bennem:
- hogy tudtunk eddig e nélkül élni?
- nekem kell-e?
- más mire használhatja (és meddig)?
... a zárójeles rész alatt azt értem, hogy érzésem szerint ez annyira lesz egy idő után kihasználva, mint az átlag Tesla-s esetén a fejletépős gyorsulás (értsd: 1-2 alkalommal, mikor le kell vele nyűgözni valakit). Utána marad az Chill mód ...#20 Bareszotron
"Csak meríti az akkumulátort és több dolog törik be leejtéskor ... "
+1#22 pietrrr
"Neked butatelefon való. (...) Szívesen."
Érvrendszered, és a következtetésed kikezdhetetlen.
-
yanna
addikt
válasz
Bareszotron
üzenetére
A színes értesítő ledet már elkaszálták régen, pedig nagyon sokan szerettük. Kissé értelmesebb volt, mint ez hátsó izé.
Várom, mikor jön az éleken a széles vásznú megjelenítő. -
pietrrr
aktív tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Neked butatelefon való.
Ott nem merít sokat a kijelző és nem is törik össze (max a járólap alatta). Szelfikérdés is megoldva.
Szívesen. -
válasz
Bareszotron
üzenetére
Egy villogó pont megoldható elől is, mi több van rá program is. Lehet pötty is az a pont kívánságod szerint.
-
Bareszotron
tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Inkább baromi nagy idiótaság.
Csak meríti az akkumulátort és több dolog törik be leejtéskor. csak annyi értelme van hogy tudsz szelfizni a hátsó kamerával is, és jelzi ha van értesítés.
De az értesítés jelzésnek elég lenne hátul egy apró pont ami kevés akkut fogyaszt, és lehetne színeket változtatni. engem kellene felvegyenek tervezőnek, a szerencsétlen telefongyártó cégek! nagyon jó dizájnokat is terveznék.Nem is értem eddig a Nothingon kívül ez hogy nem jutott másnak is eszébe, Btw a hátul kijelző inkább Flip telefonoknál jön jól.
-
janeszgol
félisten
Mondjuk ez az ötlet szerintem is baromi jó. Én adom!
-
<Adamsky>
nagyúr
"Egyébként ki az aki picibe játszik, mikor játszhat nagyban is?"
Ne becsüld le az emberi hülyeség erejét!
Sajnos nem ez az első – és félek tőle nem is az utolsó – hogy idiótákat szolgálnak ki.Ha nem a parasztvakítás lenne a cél, akkor egyébként tehettek volna a hátsó színes kijelző helyére egy E-Ink vagy MIP kijelzőt. Vagy, ha már mindenáron színes "kell", hogy legyen, akkor előröl el lehetett volna hagyni szelfi kamerát.
-
Morph33
tag
válasz
Emericus Max
üzenetére
Mrwhoistheboss 1 hete tesztelte.
Itt minden kérdésre választ találsz.
-
sBc
aktív tag
Annyi értelme van a hátsó kijelzőnek hogy ez így szebb és érdekesebb mint az iPhone 17 pro és max rusnya hátulja.
-
Emericus Max
tag
Nagyon menő az ötlet, én díjazom
Viszont számomra a nagy DE az hogy egyrészt a hátsó kijelző még akkora sincs mint annó egy régi kvarcjáték vagy ne adj Isten GameBoy kijelzője, a másik meg hogy még abba a kicsi kijelzőbe is belerondít a két kamera-lencse...
Szóval egy relatíve kicsi kijelző, amit még nem is lehet egészében használni a kamera lyukak miatt. Ha jól látom a promó képeken Angy Birds van, azt hogy ekkor screen-en?Nagy ziccer lett kihagyva. Egy GameBoy méretű kijelzővel, teljes retró kézi-konzol élményt lehetne csinálni, és akkor már egyenesen zseniális lenne a dolog...
-
A következő lépés az egész hátlapi kijelző.
-
judas13
veterán
Ötletes - és ha már van hátsó kijelző akkor miért ne.
-
Fiery
veterán
Én nem látom a közvetlen összefüggést a hátsó kijelzős retro gaming lehetőség és a rekord eladások között. Ha mondjuk minden második 17 Pro tulaj vásárolt volna a készülékkel együtt ilyen tokot is, akkor talán. De nem hiszem, hogy ezt publikálná a Xiaomi.
A rekord eladásról szóló számokat nem vitatom, de egyrészt tudjuk-e, hogy abból mennyi volt a "sima" 17 (amin nincs is hátsó kijelző, ugyebár), másrészt meg honnan tudjuk, hogy miért választották ezt a telefont a vásárlók? Hogy pont a retro gaming feature miatt, azt erősen kétlem. Én inkább arra tippelnék, jelenleg a Xiaomi 17 sorozat a legjobb kínai okostelefon készülék család, ilyen egyszerű a siker titka (Kínában) :-)
-
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ha tükör előtt állsz.

Egyébként ki az aki picibe játszik, mikor játszhat nagyban is? -
7Heads Drago
veterán
Ezt a gaming tokos gombokat az előlapi játékok futatásánál is lehet használni? Mert erről nem olvastam sehol se...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest