- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
Daffit
tag
A driverekkel kapcsolatban az utóbbi időben sokat olvastam, hogy a nagy gyártók nem fejlesztenek Vista-ra, míg ki nem jön az SP1. Ezek mellé nyilatkozott néhány nagy fejes a játékiparból, hogy nem vonzó számukra a DX10. ( bár a DX10.1-ről nincs szó).
Ezek mellett az iPon-on volt egy memória teszt, ahol ua. a konf. csak más op. alatt volt különbség a játékokban. Erre alapozom a tézisemet.
Egyébként tényleg az a tapasztalatom, hogy nincs megfelelő driver. A TVtuneremhez nincs, így nem tudook TV-t nézni, ill. a Samsung cd írómat sem tudom használni. Nagyon szép az Aero effekt, de azt feldughatom a se**embe... -
Daffit
tag
Nekem a kártyával eddig sehol nem volt gondom, de lenne egy más kérdésem, amiben remélem van valakinek tapasztalata. Olvastam, hogy a Vista alatt akár 10FPS-el is lassabban futnak a játékok. Mivel a Vista-val egyre kevésbé vagyok megelégedve, így valszeg' visszatérek az XP-re. Van valakinek tapasztalata a két op.rendszer alatt futó játékok közti különbségről?
-
ftc
nagyúr
Quad HD2600XT
[link] -
BigBear
senior tag
Kipróbálgattam az XpertVision XT kártyámat, kissé felemásak az érzéseim. A kártya sebességével semmi bajom. Tök stabil 3D-ben, semmi fagyás vagy hibázás, megy szépen minden. De kilépve a gammákból 1-2 percen belül behal a gép. Furcsa karakterek, elmossa a képernyőn levő dolgokat stb., valahogy fura. VPU recover néhe helyrehozza, de nem tökéletesen, újraindítás kell. Nem ritkán be is hal a kép (értsd: kikapcsolja a monitort a cucc), s csak újraindítással jön rendbe (reset). Viszont mindezt csak akkor teszi, ha a CCC fent van. Ha csak a drivert pakolom fel, semmi probléma, de így persze semmit se tudok állítani, legfeljebb felbontást (azt meg minek TFT-nél...).
Jó-jó ez az ATI kártya, de azért NV-nél ilyen hibákat nem tapasztaltam... -
7600GT
senior tag
válasz
horvathkrisz #4289 üzenetére
Gondolom Super Silent a Fan az meg a ventilátor.
-
horvathkrisz
addikt
VGA Sapphire HD 2600PRO,256MB GDDR3/128b,SS-fan,OC 22 908 Ft
ennél mit jelent az SS-fan?
ehhez a kártyához is jár HL2 EP2 kupon? -
munky
őstag
ha volt már akkor sy.
bioshock teszt:
(lejebb van HD 2600 XT vs 8600 GTS)
[link]
összességében elmondható, hogy az ATI kártyák jobbak Bioshock alatt mint az NV megfelelői.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
Armando_19 #4284 üzenetére
Remélem ez is nem sokáig lesz béta. És jön megint egy pár %-s teljesítmény növekedés.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Armando_19 #4284 üzenetére
Speciel nemtudom, de ha már van béta, akkor valszeg hamar lesz végleges verió is. addig meg ati.amd.com...
Kgergely: valszeg ígyis jólesz... -
HellGreg
őstag
jaj
egyszerűen rátelepítettem... -
HellGreg
őstag
Ne haragudj a nagyon buta kérdésért, de az is kell a driverhez, ha van fönt régebbi?
-
HellGreg
őstag
ÖÖÖ...
itt elég a 8 megás vagy a 40 megás kell? (driver) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
vazz emberek, egy új ember v. új hsz. ön a topicba, 5-en vetjük rá magunkat...
-
HellGreg
őstag
bocsánat, tényleg 3dmark06-ban.
megnézem. egyébként 3dmark03-ban ez valami 8600 pontot kapott, ami azért érdekes, mert a haver 7300GT-je egy A64 3500+-szal 9700 körül. szóval nem tudom, de egy kicsit érdekes... -
HellGreg
őstag
Sziasztok,
ma vettem egy Sapphire HD 2600XT-t, de valami nem stimmel vele. 3dmark03-ban 4450 pontot kaptam, ami nem tudom, mennyire jó vagy rossz, viszont gyári driverekkel. És pl. FIFA 07 átvezető videóin kb. 1 fps-el megy, míg maga a játék az max felbontás és grafikával tökéletes.
Melyik Catalystot érdemes fölrakni? Gondolom a gyári cd-nél van jobb is.
(a gép további részei: AMD X2 4200, 1GB RAM, ASUS M2N4-SLI.
Esetleg ha van valami tanácsotok, mivel lehet optimalizálni a kártya teljesítményét, megköszönném... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Liberator #4268 üzenetére
Ha a DX10 érdekel, akkor mindenképpen a 2600XT (+komolyabb videolejátszás támogatás, hdmi és hang), mert még a GTS-t is lenyomja. A DX9-ben meg a GT-nek van előnye a több TMU egység miatt. De ezt a vitát már számtalanszor végigjátszották itt a fórumban, olvass vissza. Vagy inkább vegyél egy 2600XT-t, nem fogsz rosszúl járni vele.
mod: ha meg csak DX9 érdekel, akkor vegyél 1950pro-t...
[Szerkesztve] -
Liberator
tag
Egyik boltban lehet kapni 8600GT-t 23 ezerért, megérné? Vagy vegyek inkább Sapphire/Xpertvision 2600 XT-t? Ezek -1-2 ezerrel drágábbak.
-
Chaser
legenda
válasz
horvathkrisz #4132 üzenetére
Számtechboltban dolgozok
A rami sok esetben olyan árakkal dobálózik, hogy csak lesek, múltkor a nagyker ár meg a kisker ár is ugyanannyi volt az egyik cuccra
ergo 0ft-os haszonnal adtunk el valamit..de ez másik történet. Nem a rami webáruházára gondolok, hanem azokra acégekre, akik ezt a webáruházat használják, némi átszerkesztéssel sajátként, lényeg ha a ramiban van, akkor az adott boltban is van, árqa pedig most annyi amennyit mondtam, megnéztem direkt nektek
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezért kell CoD -ot tolni...
Ilyen vsync nem jelent megoldást? -jah hogy crt, akkor nemtudom van e ilyen, szerencsére már nemkell crt-t néznem. (azóta nem fája a szemem a géptől)
Tényleg 800*600-ban tolod takonygraffal? Engem nemvinne rá a lélek csak az fps hajszolás miatt...
[Szerkesztve] -
BigBear
senior tag
XperVision xt dobozban nincs Ep2 kupon. HL2: Lost Coast és HL2 Deathmatch vanik hozzá, plusz Xpand rally. Legalábbis az enyémben ez volt csak.
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Komplikato #4256 üzenetére
Ahogy nézem, HL2 kuponra gondol, nem BB kuponra...
-
diegho
nagyúr
válasz
Komplikato #4256 üzenetére
a doboz ezt írja free games: ep2, team fortress. mondjuk totál nem érdekel ilyen kártyám se lesz már többet
-
Komplikato
veterán
-
diegho
nagyúr
válasz
Komplikato #4227 üzenetére
felejtsétek már el hogy xpertvisionban nincs kupon... tegnap vettem és ott a kupon ugyanúgy mint a többiben... nem értem ki terjeszti ezt hogy nincs, mert van.
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4190 üzenetére
mert miért ne lennék jól? 3éve ugyanaz a hiba cs 1.6-ban... ezért nem volt soha ati-m és mivel semmi mással nem játszok csak cs 1.6-al ezért marad az nvidia.
-
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #4252 üzenetére
akkor ott valami nagyon nem kóser.Nekem simán behozza:[link]
-
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #4251 üzenetére
Én meg jelentem, hogy se IE, se Opera, se FF alol nekem az nem működik, csak fórumcímre tudok rákeresni és csak globálisan.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4247 üzenetére
nemte, hanem az előtted írók a 3dmark témában, csak te hsz-ed odacsúszott...
-
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4245 üzenetére
Olvasd végig az oldalt. Nem nagy művészet. Pár dollárt, de nem is játszottam sokat. -.-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
miéprt írjátok le 3x ugyanazt?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4238 üzenetére
pénzért?
és mennyit nyertél? hogy működik? -
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4240 üzenetére
jaja, asszem ingyenes. Dragon Ballos mod, de nagyon állat, fragek után tudsz szintet lépni. pár órára le tudja kötni az embert. -.- source után édes a pihenés.
Az tudjátok, hogy lehet pénzért játszani? www.tournament.com
Én ezt nyomom, nyertem is már pár dodót! -
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4238 üzenetére
Nem ismerem, jó game? ez is valami ingyenes?
Dystopia-t próbálta már valaki? az megaállat cyberpunk cucc! Steamről letölthető... -
Dragon-X
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám... mégpedig:
Van egy Asus EAH 2600 XT DDR4 -em és ugyanaz a gondom vele mint az előző 2600 pro val... szal nem lehet gyári hibás ez is! Az a gond , hogy nem indulnak el a 3d mark 2003 , 2005 , 2006 verziók , így nem tudok méregetni , pedig jó kis tuningprogit mellékelt az ASUSEgyedül a 3dmark 2001 indul el... A többinél becsíkoz a kép és lefagy a gép , újraindul.
Régebben írták emberek itt a fórumon , hogy valami a direct X körül lesz , de konkrétat nem említettek nekem.
A konfigom :
Gigabyte P35-DS4
C2D E6750
Kingmax Mars 2x1gb 1066mhz DDR2 DC
Asus EAH 2600 XT DDR4
Előre is THX a segítséget! -
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #4237 üzenetére
Hihi!
Az jó, akkor nem sokminden fog hiányozni a steames accauntomból. -.- így is meg van tömve. Bár.. Earth Special forces soha nem futott nekem rendesen. Azt ismeritek? -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #4236 üzenetére
Nem, HL2 EP2 kiegészítő
De nem kell hozzá HL2. (Ez lehet zavaros, de a kuponért cserébe ugye a HL2EP2 is jár, valamint a Portal kieg is.) -
horvathkrisz
addikt
válasz
Komplikato #4234 üzenetére
mert a fullban ott a KUPON!!!
-
Eagle16
addikt
válasz
Armando_19 #4231 üzenetére
Team Fortress 2 - játék.
-
gayer
aktív tag
válasz
Komplikato #4227 üzenetére
Aham köszi szépen tehát sapphire full kiadásban biztos lesz mert pont ezt tudok szerezni most! Thx
-
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4226 üzenetére
TF2 mi is pontosan?
De pesze, bármikor bármire kapható vagyoK! -
Bernyó84
aktív tag
Én most vettem egyet az egyik ismerősömnek...
Hát érdekes kártya, az biztos...
Először arra gondoltam, hogy veszek én is egyet. Aztán beleraktam a gépbe és csak néztem. Már most nem biztos, hogy olyan kártyát fogok venni. De nem akarlak megrémiszteni. Valószínűleg csak driver probléma. Legalábbis bízok benne. Jaaaa. és egyébként az is Sapphire volt.
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4222 üzenetére
Nameg ott a kupon, majd TF2-ben akkor egy fight?
-
gayer
aktív tag
Sziasztok, most szeretnék venni 2600xt karit, azt szeretném kérdezni melyik típusba van tutira hdmi adapter?
-
Armando_19
őstag
Azt nem tudjátok, hogy FSP viszonyban hogy van pl új medal of honor, és a Bioshock a HD2600XTvel? 8600GT topikban olvastam, hogy jobban megy GT-n mint a 7900GS-en. Itt vélemény?
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
Komplikato #4221 üzenetére
Áháááá!
Szóval érdemesebb a Bioshock változatot felrakni. -
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4219 üzenetére
Hát igazából, jobban szerettem mindíg is ATI-t.Vettem egy 8600GT-t,mert ki akartam próbálni, azt elcseréltem egy 7900GS-re, mert még nem volt ilyenem. Most ki akarom próbálni a HD2600XT-t is. Gondolom az iylen 3dmark eredmények nem mérvadók.Abból kiindulva, hogy 7900GS húzva 2003ban csinál 22K-t, 8600Gt csinált 14-et, viszont ingame helyzetben nem sok külömség volt a 2 kártya közöt ~10%.
Meg most lehetőségem van venni Sapphire HD2600XT-t, 21800ért, újonnan gari mindennel, és viszik GS-t 26ért. 4200ból meg kicsit stuffolok a memókba, teszek hozzá még egy kicsit, és 2X1Giga lesz. Többet üt memória mennyiség source alatt, mint a HD2600XT és a 7900GS közötti külömség. Mással megy nagyon úgyse játszok. Ati nem fog kevesebbet adni source alatt, viszont a 2X1G rammal igencsak nőni fog az fps.(tapasztalat ~25-30%) -
Bernyó84
aktív tag
válasz
Komplikato #4210 üzenetére
Mi a különbség a sima és a Bioshock között?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4218 üzenetére
én a helyedben nem cserélném így ''hirtelen felindulásból'' a kártyát!
nagyon jó az a GS!!!
és ne mondj ilyet nv-ről, nem tudod mikor állssz ''vissza''... -
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4217 üzenetére
Jaja!
Úgy nem.Bár én úgy vagyok vele, hogy most lesz HD2600XT, aztán a későbbiekben majd egy HD2900PRO. Visszatérek Jó kis ATI nyomvonalra. Kell a francnak NV. -
grunge
addikt
válasz
horvathkrisz #4215 üzenetére
egy szóval sem mondtam hogy adnék annyit érte
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
ExpertVision HD2600XT Sonicról mi a vélemény? Tuning stb?
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
Komplikato #4211 üzenetére
Nem tudom, hogy mikori a DirectX 9 c. De nekem 6600GT-m van és mégsem szaggat annyira, mint az elvileg sokkal erősebb 2600XT-n. Az enyémen picit szaggat, alig lehet észrevenni, a 2600XT-n meg nagyon.
-
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4207 üzenetére
Nem, a béta a 7.9-es. 7.8-ból már két végleges is van. A sima és a Bioshock verzió
-
Bernyó84
aktív tag
Köszi mindenkinek.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4207 üzenetére
ne vessz el a részletekben
egyébként is, annál amit a cd-n adnak, minden jobb... vagy akkor 7.7
-
horvathkrisz
addikt
válasz
belaazallat #4206 üzenetére
az nem béta véletlenül?
-
Bernyó84
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy az egyik ismerősömnek vettem egy gépet. 2600 XT van benne DDR3-as ramokkal. Ja és 256 MB-os. Márkára Sapphire. A gond az vele, hogy pl a Fifa 07 elején, mikor jönnek kifelé a játékosok az öltözőből, meg visszajátszás van meccs közben, akkor kegyetlenül szaggat az egész. Nem tudjátok, hogy mi lehet a baja? A driver az, amit hozzá adtak a CD-n. Gondoltam, az egy stabil és jó driver. Bár azt hallottam, hogy az ATI a 9600 XT óta nem adott ki megbízható és gyors drivert. (Ezt itt írták a prohardver tesztekben, úgyhogy ne engem szóljatok le.) Szóval? Van valakinek valami ötlete?
Jaaaa, a konfig:
ASUS M2N alaplap
AMD 4200+ proci
1 GB 800Mhz Kingmax ram
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
Amúgy ha van rá lelkes vállalkozó, és el szeretné cserélni a HD2600XT-jét egy Márciusig garis 600/1600 gyári coolerrel teljesítő, Biostar 7900GS-re, az szóljon privibe!
(biostar a legjobb 7900GS BFG után) -
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4202 üzenetére
Van egy nagyon durva összehasonlító teszt, hogy mennyi késleltetés adódik össze a net,monitor,gép,grafikai beállítás,egér stb-ből. Nekem most eléggé a minimumra van kihegyeve a gépem. CRT monitor, nagy sávszélessék 2000DPI 1000HZ egér,lebútított grafika. És tény, sokkal jobban adja. -.- Gyorabban látom meg dolgokat. Bár a shadow effektet bekapcsolva hagytam, kilógnak néha az árnyékok a kő mögül.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4201 üzenetére
ezt nem akarom elhinni...
-
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4200 üzenetére
Azért butítom le, mert a szép grafikával is késletetés jár. Sok MS összeadva már nagyon sokat tesz ki. Tudod a hardcore gaming. Pénzért játszok, szükség törvény van!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest