Aktív témák
-
nap
addikt
válasz
horvathkrisz #4396 üzenetére
Helyesen: szögödi
-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #4396 üzenetére
Neeem
még csak nem is nyíregyházi, csak most itt kell tevékenykednem
-
wwhy
veterán
Embörök, megkérek vkit, hogy step by step írja le nekem, hogy a Steam-ról hogy a csudába lehet végül is leszedni a free copy-t
Telepítettem a Steam klienst, de utána sehol sem találom a megoldást
Akár privibe is! És köszönöm
[Szerkesztve] -
zolinagy
csendes tag
ja és még annyit hogy az asusból ha az jobb akkor a ddr3 vagy a ddr4-et vegyem előre is kösz
-
zolinagy
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék tőletek egy kis segítséget!
Melyik videokártyát ajánljátok jobban: ASUS Radeon 2600XT vagy Sapphire 2600XT???
Várom a véleményeteket! -
wwhy
veterán
válasz
CPT.Pirk #4387 üzenetére
(habár nem nekem szólt a kérés) de a HIS még nincs betéve, megnéztem van-e ilyen IC, de akárhogy meresztettem a szemem, max. 8 lábas IC-k vannak rajta, (2*4), abból viszont van jó pár. A feliratot kivenni nem tudom, kb. 3*3mm-es. Ja, és hátul sincs 14 lábas
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megnéznél nekem valamit? A karidon van 2 tekercs, amik műanyag kockába vannak rakva, egyik a hűtő tetején van 3 kondenzátor között, a másik meg a végefelé 1 kondi melett, kellene keresned 2 darab egyforma IC-t, kb. 14 lábuk van, és csak az a kettő van a karin, ilyen dolgok szoktak lenni rajtuk hogy ISL vagy RTL, stb... Megnéznéd ezeket nekem?
Ezen a képen jól ltászik amit mondtam: [link]
Tippem szerint a hátoldalon fogod megtalálni amit keresek. (ha azvan, amit gondolok)
Jah és szép eredmény!
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Nem hagyott nyugodni a dolog, csak megrángattam (meglett a 850/850 lazán, tovább most nem néztem
) [link]
-
noral
csendes tag
Lenen egy kérdésem a nagyérdemű hozzá értő tagokhoz....
Melyik karit vegyem meg?a 3 közül
Természetesen játékra kell, és az elkövetkezendő 1,5 évben nem szeretnék venni másikat
Sapphire Ati Radeon X1900GT 256MB DDR3
Sapphire Ati Radeon X1950GT 256MB DDR3
Sapphire Ati Radeon HD 2600XT 256MB GDDR3
Előre is köszi a válaszokat..... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4380 üzenetére
Pécsett a boltokban 25-27k a kisker ár...
-
Levin01
őstag
eddig a legolcsóbb 2600XT amit találtam az Sapphire 2600XT 256MB ddr3-as 25K-ért.
Ha valaki tud olcsóbban bármilyen más 2600XT-t 256MB ddr3-al, az please szóljon priviben ha lehet.
Előre is köszi! -
grunge
addikt
válasz
Komplikato #4377 üzenetére
jaja csak FULL-csomagolásu xt-hez jár!
-
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4372 üzenetére
Itt vannak Sapphire sajtóképek: [link]
De pl. itt nincs GDDR3-as mPro, sem GDDR4-es XT.
A DDR2-es Pro-hoz a Full-hoz SEM jár a BalckBox a dobozképek alapján, a HD2600Xt GDDR3nál csak a FULL-hoz jár a BB, valamint a HD2600XT GDDR3 Ultimateből meg csak FULL van, amihez szintén jár a dobozképek szerint. Biztos csak az, hogy ha a kezedben van a doboz és rajta a matrica! -
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz #4372 üzenetére
Sajnos a 2600pro mellé nem adnak Black Box-ot, több tesztet is nézegettem, ahol írják, h mit mellékelnek a karikhoz, de sehol semmi, sőőt a Sapphire egyáltalán nem ad gémet ahoz a karihoz (egyes oldalak szerinT)!!!
-
horvathkrisz
addikt
Ha minden igaz, csak a Sapphire ad BlackBoxot a kártyái mellé, ugye?
Namost, melyik mellé is adja pontosan? 2600XT Full ->emellé biztos jár.(vagy előfordulhat ebből olyan amihez esetleg valami más hülyeséget adnak?)
És a 2600Pro OC-hoz adnak BlackBoxot?
Legyetek szívesek segíteni, mert ez alapján akarok kártyát venni, és tökéletes lenne nekem a Sapphire 2600PRO OC-s változata is, lényeg hogy Bboxos legyen, mellesleg nem akarok ráfázni, hogy megrendelem és nem ilyen verzió jön...
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
AMD Power
titán
válasz
risingtide #4370 üzenetére
Milyen beállítások mellett?
-
Liberator
tag
Airborne-t próbálta már valaki XT-vel
-
wwhy
veterán
válasz
Komplikato #4363 üzenetére
Nincs, van viszont ATI Crosfire összekötő, a doboz előtti kis pöcök.
-
wwhy
veterán
Embörök, mögjött a HIS HD 2600XT Zalman Fan 256MB GDDR3 PCIe
Hogy nagyon faxán néz ki, az nem kérdés
hétvégén gépszerelés, képek, és egyebek hétfőn talán. Kérdésekre válaszolok
[Szerkesztve] -
dench
csendes tag
hali
új vok még itt, kíváncsi lennék egy sapphire radeon hd2600 pro-hoz milyen procit kéne beszereznem, hogy egész szépen kihozza belőle a maximumot, vagy ahhoz közeli teljesítményt?
dench -
CPT.Pirk
Jómunkásember
2008 első negyedévében kijön a vistához az SP1, benne javított videokártya kezelés, rakás sebesség optimalizálás, éééééééssss DX 10.1 [link]
Érdekes, hogy pre béta változatokat már most lehet szedni torrentről... -
ftc
nagyúr
According to Digitime news, S3 Graphics will launch new Graphics Core at the end of 2007.
The Codename of these Graphics Core is Called Chrome430 and Chrome460.
Both are support PCI-e 1.0, HDMI and HDCP. Following are different between Chrome430 and 460
1. Chrome430 Support DX10.1, Chrome460 support DX10
2. Chrome430 is madeby 65nm Tech, Chrome460 is made by 90nm Tech.
The highest Core speed may reach 1GHz!
Lehet kap egz kis társat ay olcso piacra hd2600 és hd2400 is -
Komplikato
veterán
A dupla magos 2600XT-t Gemini-nek hívják, a sima XT-vel együtt az ATI jelentette be, és gyárilag támogatva lesz.
Helyreigazítás: A dupla magos HD2600XT neve Gemini 2, mivel a Gemini a dupla magos X1650XT kártya neve volt. Ez utóbbit is X2 néven árulta anno a GeCube. (Anno, lol. Pár hónapja.)
Ha az is annyira drága lesz, akkor megint nem lesz érdemes megvenni. Azért megnéznék 4db-ot ebből egy RD790 deszkában -
grunge:
ha 2-3 ezernél nem többel drágább az x1950Pro, akkor érdemes azt venni. vagy egy x1950xt-t, ha nem zavar a fogyasztása
MC Pite:
google ''amd gpu clock tool''
Mayday:
sajna nincs további tippem -
Levin01
őstag
Keresem a leg-leg-leg-legolcsóbb 2600XT-t 256MB ddr3-al.
Javaslatok? -
Sorry, de nem találtam hogy mivel lehet húzni a kártyát (Sonic Pro).
ATT rosszul detektálja, atittol jól, de nem állít rajta. Tipp? -
grunge
addikt
kis bijosokkkk középkategoriás karikon [link]
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
válasz
Komplikato #4305 üzenetére
gecube 2400pro agp már itthon is rendelkhető 13-13.5k nettótol
2k-val drágább mint a pci-os
sztem reális -
grunge
addikt
válasz
Széthekölöm #4326 üzenetére
hát jol néz ki, ha jol látom ez is csak 128bites memoval lesz szerelve...télleg ez mitöl függ egyáltalán, a chip-ben van a limit megszabva? nem tudna pl valamelyik gyárto 256bitest ráfabrikáli valahogy
álmodik a nyomor..
-
Mayday
csendes tag
Sziasztok, nagy gondban vagyok, segitseget kerek!
Most uzemeltem be vadiuj SAPPHIRE HD2600XT-met. 7.8-as driverrel, XP alatt.
A kep elmosodott, nehezen olvashato lett
Mi lehet a problema? Termeszetesen ATI driver eltavolitas elotte megtortent!
Meg sosem lattam ilyet, barmi javaslat, 5let? -
he7edik.
addikt
válasz
Qrvajóakártya vagy kib@szottjóakártya
PowerColor über alles -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Hmmm, az ígyis remek shader teljesítmény még tovább nő, dupla TMU egységek, hardveres crossfire, elég faja dolog lehet belőle. Remélem hamar tesztelik, meg árais kiderül. Aszthittük ezeket DUAL néven fogják árúlni, nem X2-nek...
-
Széthekölöm
csendes tag
Egy lapon 2 HD 2600 XT a PowerColor – tol
[link]
Már igy is gondolkodtam egy 2600 XT crossfire – ben
De ezek után megtaláltam az idális alanyt.
Remélem kicsiny hazánkba is kerül majd egy két darab.
[Szerkesztve] -
asadasad22
őstag
válasz
Komplikato #4305 üzenetére
Aham. HD2600XT-t megvárom, de ha ennyire aránytalanul drágább lesz, mint a PCI-E-s, akkor lehet h kihagyom.
-
diegho
nagyúr
nah asus-on tényleg ott is van a csati szépen. 22.9k-ba kerül annyiért egész jó, de nézek sapphire-t is hátha.
-
diegho
nagyúr
válasz
Komplikato #4314 üzenetére
én meg láttam, itt a kezemben... xpertvision 2600pro sonic-nak hívják, ha tudtam volna meg se veszem. szóval valaki akinek van sapphire 2600pro oc ddr3, vagy sapphire 2600xt vagy asus 2600xt az nézze már meg hogy svideo kimenet van-e a kártyáján, fontos lenne.
-
gaborbol
őstag
Nos igen,legális vistám van és a hét elején elküldtem szépen alukálni a fiókba.....
Laser nyomtatómat nem ismeri,tvkártyára is szarik,audigy-hez csak a puszta driver van,gamek tényleg lassabbak és akkor még örülhetek,hogy elindult...
Bioshock tette fel az ire a pontot,csinálhattam vele bármit, fagyi orrvérzésig. Xp felrak és egyből megy hiba nélkül.
Hab a tortán:beraktam a 2600xt-t kipofázott,hogy olyan súlyos hardverváltozások történtek,hogy aktiváljam újra->aktiválás interneten->Az újrakativálás nem lehetséges!
A, adjon meg egy új kulcsot B, ha önnek nincs új kulcsa menjen le a boltba és vegyen egy újat.Anyádot.Telefon,mondom vga csere, rendben akkor újraaktiváljuk...Gép kikapcs,xp telepítő indít...
Lehet a vistával bohóckodni,de még nem jött el az ideje,hiába nyomják,kell nekei még legalább 1 év mire lesz belőle valami. -
Komplikato
veterán
Natív HDMI-s kártyát kivéve nem láttam olyan VGA-t elmúlt években amin nem volt 4 vagy 7 tűs S-Video kimenet. Ehhez szokás adni egy átalakítót, ami csinál egy HD komponens és/vagy egy Composit kimenetet is. Van olyan elosztó, amin még van egy 4 tűs S-Video kivezetés is. Értelemszerűen olyan videojelet ad ki, amilyen a driverben be van állítva.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A linkeden a fölső kép baromság, meg a szövegek is. Az S-Video jelátviteli ''eljárás'' sosem használt 12V-ot, csak a világosság és a chrominance jelet, ezekenek a földelését, és egy árnyékolást.
Ez a kiírász szerint tudja amit akarsz: [link]
Asus Extreme Radeon HD 2600XT, 256MB DDR3, (PCX)
Bruttó: 31.720 Ft
F.B.I.: szerintem igen. Miért nem vártál egy picit?
[Szerkesztve] -
F.B.I.
veterán
Szerintetek nagy csalódásom lesz a DDR2-vel szerelt ASUS 2600Pro-val?
Sajna nem volt belőle ddr3 és csak 20K-m volt az egészre. Ez meg itt Miskolc, itt csak ez van. -
diegho
nagyúr
létezik olyan hd2600xt amin s-video kimenet is van? ha igen akkor melyik az?
hogy ne keveredjen a hdmi/s-video/rca pontosan őt keresem: [link] -
AMD Power
titán
Ha minden rendben megy akkor holnap este már eredményeket/tapasztalatokat fogok tudni írni A Sapphire HD2600XT GDDR3-ról.
-
Komplikato
veterán
válasz
GuMipOkE #4307 üzenetére
Ez azért ''vicces'', mert 2006 végén egy bétás Linux drivreben lévő utalások alapján lehetett tudni, hogy lesz HD2600 és HD2400 VGA is ... Mint ha láttam volna, hogy van egy Renderer nevű Linux driver Radeonokhoz, persze nem hiszem, hogy csak úgy bele tudják rakni a HD2000-es támogatást.
-
GuMipOkE
senior tag
Nekem meg azt mondja meg valaki, hogy a HD sorozat mikor kap linuxos drivert...
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
asadasad22 #4304 üzenetére
Jönnek.
A 7.9-es béta, ami terjeng a neten, az AGP verziók támogatását hozza elvileg. -
Komplikato
veterán
válasz
asadasad22 #4304 üzenetére
Hivatalosan szeptemberben jönnek ki. Nem hivatalosan kapható HD2400Pro és 2600Pro GeCube-ból. Japánban (Akiba) és pár német online árkeresőben is benne vannak. HD2600XT-ről meg szép képek vannak (GeCube), de kapni még nem lehet sehol. Eddig talált árak alapján a DDr2-es 2600pro AGP ára valahol a PCIE-es 2600XT GDDR3-al van egálban, ami elég gáz, de várható volt. Viszont valaki linkelt hasonló áron francia online shopból 2600por GDDR3 verziót, amit azóta sem lelek fel.
A hivatalos rajt után biztos lehet majd kapni más gyártótól is, hiszen a Sapphire oldalán kint is vannak, a HIS meg előző szériát is nyomta AGP-vel, a GeCube ugye bizonyos, és vannak pletykák a Powercolor verziókról is.
Itthon sehol semmi. -
asadasad22
őstag
Hali. AGP-s változatokról van vmi hír már?
-
AMD Power
titán
Még mindig azon rágódok ,hogy kell-e nekem a HD2600XT ereje. Vagy nem-e lenne elég a HD2400XT? Szinte alig játszok. Perszer sok új game van amivel szeretnék játszani ,de grafikában nincsenek nagy elvárásaim. Menjen 1024/768 shadow/light meg AA nélkül minden High-on azt kész.
-
Komplikato
veterán
Engem leszúrtak egyik Bioshock topikban, hogy kamuzok a Hd2600XT teljesítményéről. Na most van Gamespoton Bioshock teszt, persze agyas módon Dx10 laatt pont a kisebb kártyákkal nem teszteltek, de Dx9 alatt 1024-ben sokkal gyorsabb volt a HD2600XT a 8600GTS-nél (igen GTS-nél), és 1600-ban tudott egálba jönni. Ezek után simán elhiszem, hogy DX10 alatt 1600-ban is veri a 2600XT.
-
ftc
nagyúr
Vonzó az a DX10 csak
MS rontott,hogy nem irta le mi az a minimális teljesitmény ahonnét DX-nek nevezhető a kri
könyebb programozás-igaz tanulhatnak előrről a fejlesztők
GS bevezetése: elég nagy lépés
Az a nagy bajuk a kaidóknak,hogy DX10 és DX9.0c között nincs akkora eltérés....DX10 azért macerás mert látványbeli eltérés csak akkor lsz ha telepakolják PS és VS-el a gamekat...
SP1 rebezsgetések alapján nem fog semmi grafikai javulást hozni...
Vista nekem gond nélkül ismer mindent
jelenleg 600MB-t használ alapon XP meg 350-t...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest