- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
marcias
őstag
Sziasztok!
Már több mint 2 hete megvan a kari, és gondoltam leírok pár észrevételt.
Sztem az árához képest jó teljesítménnyel bír, én nem vártam tőle sokat, de amivel eddig próbáltam, szépen megbírkózott, ugyanakkor az tény, hogy sok tartalék már nincs benne. Company of Heroest és NFS: Carbont próbáltam huzamosabban, ezek fullon is többnyire akadásmentesen mentek, időnként volt csak egy kis szaggatás egy fél másodpercre (az sem biztos hogy a vga hibája).
Ami viszont a teljesítményénél sokkal jobban zavar, az a hangja. A gépem összes többi alkatrésze kb fele olyan hangos (tehát, ha a vga ventije nem szól, igen kellemesen alacsony zajszintű), mint a videokártya. Többek között azért is vettem ezt a típust, mert állítólag gyakran lekapcsol a venti mert alig melegszik. Egyrészt ez nem igaz, mert gyakorlatilag mindig fullon pörög (2tűs csatlakozó), másrészt, amikor megy, az minden, csak nem halk. Tipikusan zavaró vga-venti hangja van, ami ugye a kis átmérőjű (és sajnos rossz minőségű) ventillátor átka. Maga a típus egyébként Sapphire gyártmányú, GDDR3-as, 256 rammal.
Odáig jutottam, hogy most már határozottan le akarom cserélni a hűtőberendezést, és egy passzív bordát szerelnék a helyére, a gond csak az, hogy nem tudom, milyet. Egyrészt a választék sem vmi széles (minddenképp olyan kell, amelyik heatpipe-pal viszi fel a hőt a felső oldalára), és azt sem tudom, evvel a karival melyik kompatibilis (teljesítmény és furatok helye, távolsága). Plusz venti, úgy vélem szükségtelen, mert a ház kifejezetten jól szellőzik, és a CM HyperTX pont a kariről szívná a levegőt, plusz a hátsó 12-es is besegítene.
Minden tippet szívesen várok, és bocs hogy ilyen hosszú lett
Aktív témák
- Autós topik
- E-roller topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Path of Exile (ARPG)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest