Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- SSD kibeszélő
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
hát nem tudom neked mihez volt akkor szerencséd, de ilyen sok éves markus-al találkoztam több irodában, home office-ban is az elmúlt 4-5évben egy az egyben... akkor tied minimum 6-7-10éves, mert amikkel én találkoztam, azok se újak voltak
és ezt se venném meg 60ért nem hogy 80ért... 
-
nuke7
veterán
akkor neked nem markus-od van

ezen ezek nem állithatóak - összesen magasságot tudsz állitani meg lockolni vagy kioldani a dőlést - viszont abban igazad van, hogy a dőlési ellenállást lehet állitani. De a többit még mindig nem

hát, kezdd azzal szerintem, hogy keresel egy széket, amin ezek állíthatóak és magadra állItod jól a széket. Akkor lesz viszonytási alap az árral növekedve meg _általában_ javul a minőség / élettartam. A gémer székekben még az is kifejezetten rossz, hogy kagyló szerűre csinálják és ezért a háttámla általában előre tolja a vállad... nagyon rossz.
-
-
-
nuke7
veterán
Hogy az Istenbe lenne jó a Markus ergonómiailag?! Nem állítható a kartámasz, nem állítható az ülőlap, nem állítható a deréktámasz, nem állítható a dőlési ellenállás… NAGYON NEM jó !

ennyier a cikkben szereplő széket se szabad megvenni, fele ennyiért talán oké lehet. De ennyiért már van “használt üzleti” ami minden szempontból jobb.
-
sittes79
addikt
Eleg fos, egy ikea fos is megveri ezt, minek kell a fostot reklamozni?
-
anaqer
veterán
válasz
VoltanIgor
üzenetére
A Markus az ergonómialig nagyon faja. Sajnos a mostani szövetes modell taktilisen már gyengébb (a kartámasz borítása kicsit ergya), de ha le tudsz vadászni egy megkímélt műbőrös darabot, az örök élet és még két nap.
-
VoltanIgor
aktív tag
Ezek a gamer székek - szinte függetlenül a márkától-ártól, azon túl, hogy mutatósak, szerintem eléggé vacakok, az irodai szék szegmensben sokkal jobb megoldások vannak általában olcsóbban. Ergonomikusabbak, kényelmesebbek.
Én most egy rattan karosszékben ülök a gép előtt, mert pont az én méretem, és kényelmes
De erre a Markus IKEA székre rá fogok nézni, nem tűnik rossznak. -
Nekem egy DXRacer King K99 székem volt, 150 kg-ra méretezve (én 100kg vagyok).
Bő 1 év után elkezdett repedni a műbőr a varrás mentén, 3 éves korában pedig eltört a gázrugó felett a hintamechanika műanyagháza, elkezdett minden irányba enyhén dülöngélni az egész felső része ahogy ülsz rajta, használhatatlan lett.155.000 Ft volt 2022 nyarán, és egy rakás szar.

Most egy Arozzi Vernazza XL Soft Pu-t vettem pár hete (170 kg-ra méretezve), remélem ez tovább bírja, de legalább ehhez vannak európai házhozszállítással pótalkatrészek.
-
Nyeste86
csendes tag
Igen láttam Black Friday idején 80K alatt is volt. Mára mindenhol elfogyott. Alza még szállít 100K felett kicsivel. Olyan színekben van 100K alatt is bőven, amit ha beraksz a szobába, vagy te hányod el magad vagy a szoba mondja azt, hogy EZT nem, és instant kigyullad. De köszi a tippet, én is pont néztem ezt szürke színben.
-
4nick8
őstag
-
Ez a deréktámasz ebben a formában tulajdonképpen el is intézi, hogy el kell kerülni ezt a széket.
-
kk75
tag
Lehet olcsóbban is venni. Mind ugyanott készül (Kína), csak a profit mértéke más.
-
Csandi
addikt
Igen igaz.
Nekem voltak gamer székeim is, baráti körben van secretlab, volt Herman Miller Sayl-öm, most épp egy aktuális Markus-ban ülök itthon de januári költözés után veszek egy Embody-t. (Voltam próbálni, jó lesz nekem)
Nekem a Markussal a fejrész zavar csak, nagyon előretolja a nyakam, azt leszámítva az áráért teljesen jó.
-
Szögezzük le, ez egyszerűen röhejesen drága.
Gyakorlatilag ugyanez a kivitel (plusz a sokkal jobb hátpárna megoldás) pl. a Gamvis Phantom,
Ami elvileg 90K, de én még nem láttam 70-nél többért. Most meg 60...
Tényleg, miről beszélünk..? -
Lokids
addikt
válasz
BladePocok
üzenetére
Ha egy székben eltöltesz napi 12-14 órát, akkor az már munkaeszköz is. Ott megéri a beruházást egy felsőbb kategóriás (Vagy ha simán csak van rá, akkor is). De Pl Fern újonnan sokszor kapható 400K alatt is.
-
Egyébként valaki el tudja magyarázni, hogy gaming közben milyen oldalirányú erőhatások érik az embert, ami miatt szükség van arra, hogy ezeknek komoly oldaltartása legyen?

-
Ikea Markus az egyetlen értelmezhető olcsó szék
Az mondjuk elég mozgó célpont, mert pár évenként teljesen megváltozik, amit most kapni, az nem nagyon hasonlít arra, ami nekem van, az meg nem hasonlít arra, ami előtte volt

De egyébként tényleg teljesen vállalható, az irodai Herman Miller Mirra 2 mellett is. -
BladePocok
tag
válasz
Zsombors97
üzenetére
fél millió meg 700 ezerért aha
-
D4v3
őstag
Óriási ez a királyi többes egy szék tesztjénél
-
Zsombors97
tag
Ha az embernek tényleg fontos az egészsége, és tényleg napi 8-10, vagy akár több órát tölt számítógép előtt ücsörgéssel akár munka, akár más miatt, az szerintem felejtse el a gamer székeket és ruházzon be egy normális ergonomikus székre. Nekem a Haworth Zody nagyon bevállt, amit a szék topicban ajánlottak a srácok. Ha egyszer szétmegy, Herman Miller lesz a kövi.
-
Phobion
addikt
Én nagyon megszívtam ezzel az agyonra dicsért használt szék vásárlással (Zody). 2-ből 2-nél gond volt. Többet nem veszek használt széket. Inkább veszek egy a cikkben említett hasonlót, ha bírja 3-4 évig, akkor már megérte, mint egy nyekergő, hibásan működő más által használt vacak.
-
Nyeste86
csendes tag
100K alatti kategóriában létezik olyan szék ami hasonlóan egyszerű, nem gamer, mégis kényelmes és talán még 10 évet is kibír? Őszintén kérdezem.
-
jack982
senior tag
tetszik a szék.
jelentkezem egy hosszútávú tesztre, úgy kb. 10 évig tartana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó XBOX 360 és PC lemezes játékok!
- MSI MPG Sekira 500X
- Dell Latitude 3500, 15,6" FHD, i3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Vostro 3581, 15,6" HD, i3-7020U CPU, 8GB DDR4, 240GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Lenovo ThinkPad X280, 12,5" FHD IPS Érintőkijelző, , i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és ezt se venném meg 60ért nem hogy 80ért...

De erre a Markus IKEA székre rá fogok nézni, nem tűnik rossznak.