- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
A harmadik tesztből tényleg kimaradt, nemsokára beillesztem, de a sorozat első részében ott van mi a tesztgép.
Btw ugyanezekkel a beállításokkal Oblivion teljesen jól játszható pl egy X1950Pro-n, csak nekem sikerult a legdurvabb kornyezetet kiválasztanom úgy látszik, rengeteg fa, fű, hegyek, Oblivion kapu nem messze, stb. Szinte worst case. Legtobb kártyánál azt tapasztaltam, hogy a HDR csak olyan 15-20%ot vett el így hagytam. És mondom, az a baj, hogy ha lejebb veszem a minőséget akkor az a nagyobb kártyáknak nem kedvez, mert azon meg ki tolja mediumban?
Egyébként HD2600XT belső tereken meg egy kicsit X1950 előtt van Oblivionban úgyhogy kb. egálban vannak, ha ez számít a dontésedben.
Stalkerrel viszont a hócipőm tele lett a végére, rémesen gagyi tesztelni vele, ha nincs sok idő.
A tesztgép egyébként egy C2D6300@2.8GHz, 2GB DDR2-800-as Kingmax ram és 7.6os Catalyst, valamint 162.15-s nV beta driver. Azért választottam azt, mert nagyon dongették a melluket, hogy Lost Planet optimalizáció van benne. Ahol hibát tapasztaltam a 7600-asokkal ott megnéztem a legfrisebb WHQL driverrel is de detto szar volt sajna :S
GuMiPoKe: thx
Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest