Aktív témák

• Keitaro

addikt

válasz ftc #2129 üzenetére

A harmadik tesztből tényleg kimaradt, nemsokára beillesztem, de a sorozat első részében ott van mi a tesztgép.

Btw ugyanezekkel a beállításokkal Oblivion teljesen jól játszható pl egy X1950Pro-n, csak nekem sikerult a legdurvabb kornyezetet kiválasztanom úgy látszik, rengeteg fa, fű, hegyek, Oblivion kapu nem messze, stb. Szinte worst case. Legtobb kártyánál azt tapasztaltam, hogy a HDR csak olyan 15-20%ot vett el így hagytam. És mondom, az a baj, hogy ha lejebb veszem a minőséget akkor az a nagyobb kártyáknak nem kedvez, mert azon meg ki tolja mediumban?

Egyébként HD2600XT belső tereken meg egy kicsit X1950 előtt van Oblivionban úgyhogy kb. egálban vannak, ha ez számít a dontésedben.

Stalkerrel viszont a hócipőm tele lett a végére, rémesen gagyi tesztelni vele, ha nincs sok idő.

A tesztgép egyébként egy C2D6300@2.8GHz, 2GB DDR2-800-as Kingmax ram és 7.6os Catalyst, valamint 162.15-s nV beta driver. Azért választottam azt, mert nagyon dongették a melluket, hogy Lost Planet optimalizáció van benne. Ahol hibát tapasztaltam a 7600-asokkal ott megnéztem a legfrisebb WHQL driverrel is de detto szar volt sajna :S

GuMiPoKe: thx

Aktív témák