Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen joysticket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Az egyébként fizikailag nem is utca, mert egy komplett ipari park belső útja.
Az elejét egy sorompó zárja le. Tehát akinek ott nincs dolga, azt oda be se engedik.
Csak azért nevezték el, mert mikor keresték a fuvarosok, beszállítok a cégeket nem tudták merre, hány méter. -
myckey
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
En elhiszem Neked, de biztos ugy van...Te tudod !
ez nekem kiamradt az eletembol
- . -
-
-
NYPD
senior tag
Siralmas képet fest az ország lakosságának zenei intelligenciájáról az erre vonatkozó keresési 10-es lista....
-
-
Tasunkó
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Gorcsev Iván. Mármint nem a fórumtárs, hanem a magam részéről nem tudnám kifogásolni.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Látod, csak félreérted... ne akard félreérteni, semmi bajom nincs vele. A többi Nobel-díjassal sem. Nem is utaltam erre. Szerintem őt kéne megkérdezni, hogy a miénk-e vagy a sajátja.
De ez tényleg szőrszálhasogatás részemről.
Eredetileg azért szóltam hozzá, mert az éves keresési toplista kapcsán írtad, hogy nincs benne az idei Nobel-díjasunk... és szerintem ez nem véletlen, ez egyszerűen nem foglalkoztatja annyira a nagy tömegeket, viszont csak ebből a tényből még nem kell messzemenő következtetést levonni a társadalom állapotáról.
A Pamkutyából inkább lehet.
Szerintem. -
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem nem Nobel-díjasom, ő saját magának a Nobel-díjasa, ahogy egy olimpián sem nekem hozzák haza az érmet a magyar versenyzők, hanem maguknak. Az egyértelmű, hogy büszkék lehetünk rájuk, de ez csak mellékhatás. Még mielőtt úgy "hangzana" az írott forma miatt, hogy kötekszem, ez nem így van.
Szóval az érthető, hogy a társadalom egy részének hír egy irodalmi Nobel-díj, de azért az talán a világ összes országában úgy van, hogy a társadalom nagyobb részének nem az. Ez szerintem még nem mérőszáma az adott társadalom értékének. A másik pedig, hogy az olvasó közönség egy része a Nobel-díj ellenére sem fogja bepróbálni, én is csak gondolkodom rajta, mert a végtelen mondatok kicsit elijesztenek. Meg kábé 20 könyv van az elolvasandó listámon, amiket nem sorolnék hátra miatta.
Engem a Pamkutya-jelenség lep meg a legjobban, meg az a focis izé, amihez egyáltalán nem is értek. -
myckey
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
ooooo
Ez az egesz, egy k...tt nagy politikai fogas, egyertelmu. sokat nem is kell tajekozodni hozza.
Ugy ahogy van, mero adta ferto.

* Persze, maskulonben nem is lett volna semmi ebbol a projektbol. Ez van.
-
-
myckey
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
de legalabb lattak volna, amit irt...

Amugy meg, sztm Ot kevesbe kellene itt emlegetni, mert akkor erosen bele is lehetne menni a politikai vonatkozasaba a dolognak. Ami pedig nem vezetne semmi jora.
Oromteli es egyben sajnalatos, de legalabb votunk a zurben, az a biztos !

PEACE
-
Hát igen, Krasznahorkai László Nobel díjasunk sehol sem szerepel a listán
(Aminek tök nyilvánvalóan az az oka, hogy mindenki tudja, hogy ki ő és miket írt
) -
paatrick
őstag
2. Fenerbahce - Galatasaray
és én még azt hittem a török hazafiak csak németországban laknak
Amúgy ilyenkor örülök hogy már teljesen kimaradok ezekből a mesterségesen generált baromságokból mint labubu, dubai csoki, fomo stb
Akkor találkoztam ezzel a labubuval először mikor valaki paródiavideót csinált belőle hogy a sok agyhalott influencer most ezt nyitogatja és vihog közben... utána rákerestem és több száz videó...
A szubrettről, büsztről, zaatarról meg fogalmam sincs. De mondjátok hogy a bandikut az nem a bandicut videóvágó program akar lenni magyarul leírva

-
Alusky
senior tag
Vajon a szexuális jellegű eredmények ki vannak véve vagy tényleg ennyire nem keresnek rá. Esetleg annyira magas az életkora az ezen keresőt használóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez tényleg szőrszálhasogatás részemről.
)