Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Live-service vagy nem live-service, ezt nagyjából minden közepes vagy nagyobb méretű játékfejlesztő cégre rá lehet húzni, amennyiben neked eltökélt célod, hogy minden játékukat kijátsszad.
Én a HSR-t akkor kezdtem el, amikor a Genshin már számomra kifulladt, utóbbiba már másfél éve nem léptem be. Most a HSR is parkolópályára került, a ZZZ meg abszolút nem az én világom, azt 1-2 óra után töröltem.. kinézet alapján adok ennek is egy esélyt, aztán majd meglátjuk.
---------------------------------
Más topikban már leírtam szerintem, érdekesnek tűnik, amolyan mihoyo take a Control-ra, csak anime waifukkal. A design ugyanakkor egyelőre nekem elég "uncanny valley" hatású, mert próbál az előző játékaiknál egy fokkal realisztikusabb lenni, de az még nem tökéletesen működik az anime stílusú porcelánbaba fejjel.
-
Citrone39
csendes tag
Fantasztikus, ha pedig az ember mindegyikkel szeretne játszani, akkor munkanélkülinek, vagy nyugdíjasnak kell lennie. Egyszerűen nem érti meg a Hoyo, hogy hiába adnak ki új live service játékokat, a világ összes gamerét akkor sem tudják magukhoz láncolni, mert mindig lesznek olyanok, akik ezek miatt hagyják abba a korábbi játékaikat. Néha igazán adhatnának ki ilyen 20 órás kalandokat is.
-
Citrone39
csendes tag
Csak ne legyen live service. Ennyi live service játékot már ők sem gondolhatnak komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi