Aktív témák

• marcias

őstag

válasz GuMipOkE #1004 üzenetére

Evvel egyetértek. Még el sem kezdődött a csata, és máris ítéletet mondtok? Már korábban is írtam, hogy nem kéne ilyenkor nagyon okoskodni, főleg nem félrevezető tanácsot adni annak, aki vásárolni akar. Az én tanácsom az, hogy egyelőre, aki vga-t akar venni, egyelőre várjon pár hetet, amíg leülepszik a zavaros víz. Akár dx9 akárt dx10, akár nV akár Ati, sztem mindenki inkább várjon most, annyira nem lehet sürgős egy videokártya. A dx9 árai valszeg csökkenni fognak, így aki beéri dx9-cel annak az x1950pro ideális lehet. Aki jobb karit akar, annak már nem kéne dx9-est, viszont a dx10-es árak mozgásban vannak. Elképzelhetőnek tartom, hogy a végén az ára miatt sokat szídott 8600gts lesz a nyerő vétel, ha esik az ára egy tizest. De én ezeket csak fejtegetem, nem tanácsolok ;]
    Vhol olvastam, hogy a két cég szövetkezett, hogy megszűntesse a jó vételeket a középkategóriában, ezáltal felfele terelve a vevőket a drágább kártyákhoz (8800, 2900). Én ennek ellenére nem tartom kizártnak egy 8600gts konkurens ati kártya megjelenését, amivel a korábbi erősebb, x1950xt/xtx karikat cserélnék (akár hd2600xtx, vagy hd2650xt néven) :)

Aktív témák