- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen processzort vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
marcias
őstag
válasz
GuMipOkE #1004 üzenetére
Evvel egyetértek. Még el sem kezdődött a csata, és máris ítéletet mondtok? Már korábban is írtam, hogy nem kéne ilyenkor nagyon okoskodni, főleg nem félrevezető tanácsot adni annak, aki vásárolni akar. Az én tanácsom az, hogy egyelőre, aki vga-t akar venni, egyelőre várjon pár hetet, amíg leülepszik a zavaros víz. Akár dx9 akárt dx10, akár nV akár Ati, sztem mindenki inkább várjon most, annyira nem lehet sürgős egy videokártya. A dx9 árai valszeg csökkenni fognak, így aki beéri dx9-cel annak az x1950pro ideális lehet. Aki jobb karit akar, annak már nem kéne dx9-est, viszont a dx10-es árak mozgásban vannak. Elképzelhetőnek tartom, hogy a végén az ára miatt sokat szídott 8600gts lesz a nyerő vétel, ha esik az ára egy tizest. De én ezeket csak fejtegetem, nem tanácsolok
Vhol olvastam, hogy a két cég szövetkezett, hogy megszűntesse a jó vételeket a középkategóriában, ezáltal felfele terelve a vevőket a drágább kártyákhoz (8800, 2900). Én ennek ellenére nem tartom kizártnak egy 8600gts konkurens ati kártya megjelenését, amivel a korábbi erősebb, x1950xt/xtx karikat cserélnék (akár hd2600xtx, vagy hd2650xt néven)
Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem nyílnak a Foldok?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen processzort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest