- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Aktív témák
-
marcias
őstag
válasz
GuMipOkE #1004 üzenetére
Evvel egyetértek. Még el sem kezdődött a csata, és máris ítéletet mondtok? Már korábban is írtam, hogy nem kéne ilyenkor nagyon okoskodni, főleg nem félrevezető tanácsot adni annak, aki vásárolni akar. Az én tanácsom az, hogy egyelőre, aki vga-t akar venni, egyelőre várjon pár hetet, amíg leülepszik a zavaros víz. Akár dx9 akárt dx10, akár nV akár Ati, sztem mindenki inkább várjon most, annyira nem lehet sürgős egy videokártya. A dx9 árai valszeg csökkenni fognak, így aki beéri dx9-cel annak az x1950pro ideális lehet. Aki jobb karit akar, annak már nem kéne dx9-est, viszont a dx10-es árak mozgásban vannak. Elképzelhetőnek tartom, hogy a végén az ára miatt sokat szídott 8600gts lesz a nyerő vétel, ha esik az ára egy tizest. De én ezeket csak fejtegetem, nem tanácsolok
Vhol olvastam, hogy a két cég szövetkezett, hogy megszűntesse a jó vételeket a középkategóriában, ezáltal felfele terelve a vevőket a drágább kártyákhoz (8800, 2900). Én ennek ellenére nem tartom kizártnak egy 8600gts konkurens ati kártya megjelenését, amivel a korábbi erősebb, x1950xt/xtx karikat cserélnék (akár hd2600xtx, vagy hd2650xt néven)
Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest