- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
S e t h #48824 üzenetére
Ez a Google kétlépcsős belépésének része.
Olvasd el például ezt a cikket.
-
petipetya
nagyúr
válasz
S e t h #48577 üzenetére
A billentyűzetnél nálam is elég pontatlan, viszont a Google keresőben nagyon precíz.
Elég érdekes, hogy míg a keresőben ki lehet kapcsolni a cenzúrát, addig a billentyűzetnél nem - azt hittem, hogy ez az oka, de nem, mert a ronda szavakat a gugliban és sms írásakor is beteszi.
-
petipetya
nagyúr
válasz
S e t h #48572 üzenetére
Reggel frissült a Maps/Google+, nem tudom hogy ezekben/mellett csempészték-e be a telefonba.
Ezeket kellett beállítani:
- voice search / language / hungary
- beáll. / nyelv és bill. / touch input / nemzetközi bill. / magyar
- beáll. / nyelv és bill. / touch input / kétnyelvű predektív szövegb. / magyar -
atillaahun
veterán
válasz
S e t h #45558 üzenetére
"Inkább nem mennék bele alapvető meteorológiai ismeretekbe, de ..."
"... nálam egy csepp sem, ez alapján most kukáznom kellene egy appot?Ahol meg esett ott meg jaj de jól teljesített?"
"...tendencia megállapítására jók, csak sajnos sokan nem tudják őket használni."
...aztán meg úgy kaparnak ki valahonnan ahová a hirtelen lezúduló csapadék sodort el?
"Ha gunyoros vagy másokkal szemben, attól még nem sikerül jobban megvédened az álláspontodat,"Nem is tudom, talán bagoly mondja?
Én csak felvettem a stílusodat.
Viszont ha igaz amit állítottál, innentől kezdve nincs mire reagálnom. -
gatto_
senior tag
válasz
S e t h #44578 üzenetére
Na akkor biztos az ICS lesz a baj. Nekem még a 2.3-as android van fent, mert a HTC nem kapkodja el a Desire S- frissítését. Így már nem is bánom annyira.
Asszem ha ki is jön a frissítés, akkor is várni fogok egy keveset, hogy lássam a többiek tapasztalatát. ( A rootolás elbukásától is tartok, meg most már a Swype problémáktól is.)
-
petipetya
nagyúr
válasz
S e t h #44378 üzenetére
Pedig működnie kell mindenhol, ahol szövegmező található (email, sms, stb.)
- Feltelepítettem, majd a telefon beállítások / nyelvek és billentyűzet / részben bepipáltam a swype-ot.
- Utána ugyanitt swype beta / nyelvek / nyelvek letöltése részben telepítettem a magyart és egyedül azt hagytam bepipálva.
- Végül bementem a Gmailbe / szövegmezőbe beleböksz hogy villogjon a kurzor / hosszan böksz ugyanott / beviteli mód / swype beta kiválasztása.
- Ekkor már bejött a swype billentyűzete. itt a tűz(?) jelű gombra bökök (az enter mellett balra van) majd beszélek, mire az pár mp elteltével megjelenik a szövegmezőben.Hol akadsz el?
-
gatto_
senior tag
válasz
S e t h #44355 üzenetére
Nekem nincs ilyen. Nálam a különböző billentyűzetek alatt van egy külön beállító sor és mikor abba belépek akkor feldob egy ablakot ahol kiválaszthatom, hogy melyik legyen az alapértelmezett. Ugyanazt az ablakot amit a beviteli mező hosszan nyomására is feldob. Csak itt a beállításoknál hiába nyomkodtam.
-
iguana
őstag
válasz
S e t h #44338 üzenetére
engedélyezve van maga a swype beta? nincs letiltva?
nincs valami tűzfal app-od, és az blokkol?
android settings language&input-nál be van pipálva a swype beta?
a swype beta beállításain belül language option, le van töltve a magyar nyelv?
aktívként be van pipálva a magyar?esetleg egy swype beta uninstall/reinstall?
-
gatto_
senior tag
válasz
S e t h #44327 üzenetére
Nekem azt írja, hogy "feldolgozás" és kiírja a szöveget. Nem tapasztaltam eddig semmilyen működési anomáliát. Esetleg nem lehet, hogy lassú a neted? Gondolom az befolyásolja a feldolgozás sebességét, mivel elküldi valami messzi helyre a hangodat.
Net nélkül el sem indul. Nekem az írásjeleket is egész jól veszi, kivéve a vesszőt. Azt nem sikerült még egyszer sem.
-
stefi68
addikt
válasz
S e t h #44327 üzenetére
Azt nem tudom, hogyan működik, de csinál érdekességeket.
Tegnap próbálgattam és volt, hogy teljesen más szövegeket adott be, mintha más diktálását nekem írta volna ki. Némikor meg teljesen jól működött, persze a "!; ?; ." karaktereket nem mindig vette be, pedig a "help"-je szerint alkalmas erre -
Narxis
nagyúr
válasz
S e t h #42280 üzenetére
Pillanatnyi időkép és előrejelzés alapján szoktam keresni. Azért ha 2-3 órája zúg az eső, akkor nem azt várja az ember, hogy az időjárás app tudomást se vesz róla.
Amúgy ha normális widgetje lenne akkor csak ezt használnám: Link
Csilivili animációk helyett ezt kellene erőltetni.
-
atillaahun
veterán
válasz
S e t h #41508 üzenetére
Én nem egészen értem az összefüggést a kettő között. Mármint egyáltalán a kérdést se.
Mindenesetre a sima szinkronizáció általában csak a gmail-t meg a kapcsolatokat jelenti. Ezen kívül van még a háttéradatok szinkronizációja ami általánosságban minden programra vonatkozik. -
barnam_
nagyúr
válasz
S e t h #40685 üzenetére
Sajnos divat lett a bunkó, paraszt viselkedést a Csernus, DrHouse-féle mintára fogni. Pedig lehet úgy is őszintének lenni, hogy az illető nem sérti meg a másikat. Sőt szerintem attól (is) intelligens valaki, hogy úgy tudja megfogalmazni a mondandóját, hogy az a másikat nem sérti.
Amúgy Csernust még megértem, mert ő szakember, és biztos vannak emberek, akiknek ez kell hogy észhez térjenek. De ez a House csak egy kitalált figura...
Aki az ilyen dolgokat komolyan veszi, az a real worldban egyéb aljasságra is képes.
Ebben nem látok rációt, de kérlek fejtsd ki(#40709) darvinya: lehet, de még mindig igazibb, mint egy TV sorozat karaktere.
-
chab7
addikt
válasz
S e t h #40685 üzenetére
Nem kell TRob-ot védeni, meg tudja ő magát. Pont amiatt amiket elmondtál róla. (Én is szeretem olvasgatni a hsz-ait
De ezt a Puzsért nem kellett volna felemlegetni. Ő meg az őszinteség...(#40691) twine: Csak semmi bocs. Én is facebookozok, mert sokakkal azon keresztül tudok kapcsolatba lépni. De a facebook csak a sokadik a virtuális rangsorban (nagyon sokadik).
Akiknek az van első helyen és már sem tudnak a virtuális világból csak hogy facebook, azoknak nincs bocs(#40693) atillaahun: A számítógép használatból kb annyi van meg egyeseknek, hogy hogyan indul az adott játék vagy a böngésző. Már ha az ikont eltüntetnéd az asztalról azt sem tudnák hol kell keresni. És akkor még hol van a vezérlőpult - hogy ha csak ennyit mondasz egy hibára hogy menj a vezérlőpultba, jön a válasz hogy az hol van. Na kb ilyen szinten. Nem értik a működését annak amit használnak, de nem is érdekli őket. (Tisztelet ugye a kivételnek, mert van.)
-
TRob1
veterán
válasz
S e t h #36860 üzenetére
Erről csak egy szösszenet: Kb. 2 hete volt itt após, tavaly óta ájfón 4gyel nyomja (előtte 3as volt neki). Aszondja nekem, azt mondják elég sok plusz van a 4esben a 3ashoz képest, de én nemigen vettem észre.
Mondom neki, van benne hangérzékelés, használja? Nem! Hol? Hogyan? Mi?
Mondom na lássuk. Meglett. Mondom hívja fel a lányát, hogy csak mondja a nevet. Mondja, semmi. Oda tartja a szája elé, mondja jól artikulálva, erre felhív a telefon vki full mást... aszondja ezekszerint mégse annyira tudja.
Közben meg cseng ki vhkinél. Mondom hívod ám az illetőt. Erre: Jaaa?
Ennyit az ájfón júzerekről. (Anyám főnökét most nem említeném, de ahhoz képest após full profi
)
-
TRob1
veterán
válasz
S e t h #36856 üzenetére
Én meg csak akkor váltanék ha elmenne az eszem, vagy full sznobbá változnék így hirtelen.
Szoftverek miatt teljesen kizárt, MINDEN van droidra amire szükségem van, sőőőőt, sztem túl sok is van mindenből (nem csak sok xar - mert azért az is akad bőven, hanem sok appból tudnék más alternatívát is használni az épp használatos helyett, de ugye 1 elég egy fajtából - legalábbis nekem)
-
xSide
őstag
válasz
S e t h #36249 üzenetére
Uhh, akkor a play x@r...
Én accountot cseréltem a telón új gmailt regeltem, mindent töröltem!
Először beparáztam (a naptárak, google cuccok átrakása, email cím megváltoztatások oldalakon után), hogy elcsesztem valamit.
Ezek szerint nemEgyébként szerverhiba, időtúllépés, 403-as, 921-es hibaüziket dob és elhajt nézzek vissza később!
PC-ről meg oops valamit elrontottunk, mikor telepítenék vmit -
frensys
tag
válasz
S e t h #29841 üzenetére
Én azért vettem ilyen telefont,mert szeretem élvezni azt a tudást kicsibe majdnem,amit otthon a számitógép elött tenném,tehát a rengeteg origramot cuccot játékot és elvarázsoló dolgokat mint livepapper meg időjárásjelentő stb.stb.stb.amik jól néznek ki vagy hasznosak,amitől jól érzem magam hogy ez mg az de jól néz ki vagy mennyire hasznos és hogy mikre tudom ez és ez programokkal használni a telefont,tehát élvezeti érték miatt is főleg.
-
TRob1
veterán
válasz
S e t h #29709 üzenetére
Hahaha! Te is csak szavakat olvasol a mondatokból, mi?
Írtam én is egyéb megoldásokat (pl. hívás ha már telefon, vagy Handcent ha mindenáron százával sms), és mások is írtak többet is (ékezet nélkül, balra dőlő ékezettel, ...)
Pl. Faterom nem mélezik, és ha hiszed ha nem, szoktunk kommunikálni: személyesen vagy telefonon (életemben nem írtam neki sms-t mert egyszerűbb, gyorsabb, és többet el is mondok telefonon)
-
Something_
őstag
válasz
S e t h #25556 üzenetére
Csak úgy tudod leszedni az ingyenes verziót, ha rootolod a telefont, de gondolom ezért nem fogod. (Habár sok más dologért érdemes felrakni főzött rom-ot, ha esetleg érdekel keress meg priviben, segítek. Én is pár napja raktam fel főzött rom-ot, hát ég és föld a különbség)
Szóval s-off után feloldod a telefon védelmét, ezáltal root jogként le tudod törölni a gyári alkalmazásokat, amik feleslegesek, így az SH-t is és akkor már csak a fizetős verzió lesz fent. -
S e t h
nagyúr
-
xSide
őstag
válasz
S e t h #23418 üzenetére
Ma ilyen mindent letöltök napom van: )
Eddig mp4 miatt az mVideoPlayert, avi és flv miatt a mobo-t használtam...
Az utóbbiban nem volt screen tekerés sajnos, pedig tökéletesen játszott mindent!
Most leszedtem az mx-et, és töröltem is ami korábban fenn volt.
Egyszóval bejött az alkalmazás a magyar nyelv és a remek használhatósága miatt, a bs-t is leszedtem de az nem jött be...Vsszatérve a Go Launcher-re, találtam remek béta verziót és egyik új funkciója az ikonok méretállítási lehetősége lesz
A launcher pro-ban használtam a facebook widgetet, tud valaki hasonlót külön? A go-s nem tetszik...
Van egy internet rádió alkalmazás javaslatom, akit érint:
- TuneIn magyar nyelvű és rengeteg stream minden műfajban, ébresztő funkció, stabil akadásmentes lejátszás, a pro verzió csak a felvétel készítés lehetőségében tér el.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged