Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
punky10 #41586 üzenetére
Van benne olyan parancs, hogy folyamatosan küldi az SMS-eket, alapesetben 5 percenként, amíg le nem állítod, és az időköz is szabályozható. Ezt gondolom mozgás esetére tették bele. Hogy ki fizeti az SMS-eket az valóban jó kérdés, mikor én teszteltem, nekem nem számlázták ki később, úgyhogy gondolom az Avast szerverein keresztül fut a dolog.
Megy NET nélkül. Tesztelve. Az egyetlen ilyen program.
Hard reset ellen is van védelem, be lehet tenni a programot a rendszerfájlok közé, azok reset-kor nem törlődnek.
Döglött kártya vagy repülő mód ellen valóban nincs mit tenni, de feltételezhető azért, hogy a telefonba előbb utóbb működő SIM fog kerülni. Bár ha hónapokig pihen a pult alatt kikapcsolva, akkor az valóban szívás.
Az meg hogy ezek mellett miért használod a Cerberus-t végképp nem értem, főleg hogy az tényleg nem megy NET nélkül.(#41588) suti_88
Hogy repülő módban nem fog neked SMS-t küldeni az szinte bizonyos.(#41591) randras
Ennek értesz esetleg a működéséhez részletesebben is? Vagy hol olvastad? Mert én is hallottam hasonlót, csak baromira nem értem hogy tud a telefon WiFi alapján helyzetet meghatározni.
Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest