- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- HDD probléma (nem adatmentés)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
royalka #50060 üzenetére
Az ezPDF Reader szépen olvas és könnyen beállítható. Mást nem is próbáltam, így több tippet nem tudok adni.
-
gipsztigris
addikt
válasz
royalka #50012 üzenetére
SVOX Classic
És hozzá a Magyar hang -
-
zeg74
aktív tag
válasz
royalka #40511 üzenetére
Nekünk kék csomag van a cégnél, ami ugye flottás. Júniustól ha minden igaz, minden hónapban az első 10 perc adómentes, és utána minden megkezdett perc 2 ft. Nekünk max 2.500. ft adóteher lehet számonként. Ezt a flotta üzletkötőjétől tudom.
A kórházas előfizetést nem tudom.
-
dokee78
félisten
-
Nocsesz1
senior tag
-
spiritex
veterán
válasz
royalka #30087 üzenetére
Boccs, a legfontosabbat elfelejtettem mondani.
Hívás közben érdekel csak ez a dolog, hogy le tudjam tenni a telefont mielőtt a következő perc elkezdődik. Sok hasonló progit találtam, de mindegyik csak egy előre meghatározott idő elteltével jelez, én viszont a kis hangot vagy vibrálást számolva szeretnék tudni róla, hogy hány perce beszélek, hogy pl. 5 percnyi beszélgetés után, vagyis az 5. vibrálás után letehessem a telót. -
tboldi
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz
royalka #24356 üzenetére
Az Ace topicjában gyorsabban kapsz választ...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest