Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
royalka #50060 üzenetére
Az ezPDF Reader szépen olvas és könnyen beállítható. Mást nem is próbáltam, így több tippet nem tudok adni.
-
gipsztigris
addikt
válasz
royalka #50012 üzenetére
SVOX Classic
És hozzá a Magyar hang -
-
zeg74
aktív tag
válasz
royalka #40511 üzenetére
Nekünk kék csomag van a cégnél, ami ugye flottás. Júniustól ha minden igaz, minden hónapban az első 10 perc adómentes, és utána minden megkezdett perc 2 ft. Nekünk max 2.500. ft adóteher lehet számonként. Ezt a flotta üzletkötőjétől tudom.
A kórházas előfizetést nem tudom.
-
dokee78
félisten
-
Nocsesz1
senior tag
-
spiritex
veterán
válasz
royalka #30087 üzenetére
Boccs, a legfontosabbat elfelejtettem mondani.
Hívás közben érdekel csak ez a dolog, hogy le tudjam tenni a telefont mielőtt a következő perc elkezdődik. Sok hasonló progit találtam, de mindegyik csak egy előre meghatározott idő elteltével jelez, én viszont a kis hangot vagy vibrálást számolva szeretnék tudni róla, hogy hány perce beszélek, hogy pl. 5 percnyi beszélgetés után, vagyis az 5. vibrálás után letehessem a telót. -
tboldi
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz
royalka #24356 üzenetére
Az Ace topicjában gyorsabban kapsz választ...
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest